Voordelen van een Infraroodcabine bij X-Trend

Beleef de voordelen van een infraroodcabine

Bent u op zoek naar de voordelen van een infraroodcabine? Maak kennis met de kwaliteitsvolle infrarood sauna’s van X-trend. Ontdek ons gamma en modellen en vraag onze prijzen met advies aan:

infraroodcabines prijzen en modellen - Voordelen van een Infraroodcabine bij X-Trend

Stap 1 van 2

voordelen van een infraroodcabine - Voordelen van een Infraroodcabine bij X-Trend

Perfecte Gezondheid, Balans, voordelen van een infraroodcabine

Wat bijna alle werkers in de gezondheidszorg, doctoren, massagetherapeuten en specialisten incorporeren in hun behandeling, regime en  prophylaxis (het voorkomen van ziektes), is infrarood sauna therapie.

Met als belangrijkste, maar simpel principe: het geven van infrarood straling om de lichaamstemperatuur te verhogen in plaats van stoom en vochtigheid, overtreft deze moderne methode de conventionele methode in termen van tolerantie en geschiktheid.

Een grote meerderheid van de bevolking kan de hoge temperaturen en de vochtige omstandigheden die er in een conventionele natte sauna heersen niet aan: terwijl deze mensen wordt geadviseerd om een handdoek over hun gezicht te houden of uit de sauna te gaan als zij zich ziek of misselijk voelen.

De simpele oplossing voor deze mensen is om de voordelen van een infraroodcabine te gebruiken.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Voordelen van een Infraroodcabine
Voordelen van een Infraroodcabine

Voordelen van een infraroodcabine

De infraroodcabines bieden langzame en zachte warmte voor het lichaam zonder dat de temperatuur tot onhoudbare hoogte wordt opgevoerd.


Infraroodcabine voordelen

Voordelen van een infraroodcabineResulaat
Betere bloedstroomJe zier er jonger uit, gezonder, met een stralend uiterlijk
DetoxLever en nieren blijven gezonder
Gewichtsverlies600 calorieën verbranden in een half uur
Vermindert hypertensieEen infraroodcabine verbetert de cardiovasculaire gezondheid
PijnbestrijdingLangzame, zachte warmte aan de pijnlijke spieren
RelaxenHelpt bij slaapstoornissen en hypertensie
HuidziektesGoed voor eczeem, acné en psoriasis
Anti-verouderings effectCellulaire gezondheid van de huid
Infraroodcabine voordelen : beleef de dagelijkse voordelen van een eigen infrarood sauna

De overduidelijke voordelen van een infraroodcabine zijn:

 • Betere bloedstroom: een non invasieve methode, die zonder medicijnen zorgt voor verhoging van de circulatie door vasodilatatie of kunstmatige bloedvaten. Hierdoor komt er een grotere bloedstroom naar de huid en de organen en die maakt dat iemand er jonger uitziet, gezonder, met een stralend uiterlijk.
 • Detox: meer warmte in het lichaam laat het lichaam zweten en opent de poriën in de huid. Door het zweten verliest het lichaam water, wat de gebruiker aanvult door veel water te drinken en zo het toxine systeem door te spoelen en de lever en nieren gezonder te houden.
 • Gewichtsverlies: Gedurende een sauna sessie wordt de kerntemperatuur van het lichaam hoger en de gemiddelde hartslag, stofwisseling en bloeddruk neemt toe. Hierdoor gaat het lichaam zweten in een poging af te koelen. Zo kan iemand meer dan 600 calorieën verbranden in een half uur als hij infraroodcabines gebruikt.
 • Vermindert hypertensie: hypertensie komt door de reactie van het lichaam om minder bloed naar de organen te pompen, waardoor hormonen vrijkomen die het hart sneller laten kloppen. Een infraroodcabine verbetert de cardiovasculaire gezondheid van iemand door de circulatie te verhogen en het hart sneller te laten pompen, waardoor meer bloed de haarvaten en organen bereikt.
 • Pijnbestrijding: ontstekingen en zwellingen die we zien bij arthritis, fibromyalgie en zelfs chronische aandoeningen, kunnen profiteren van infrarood sauna’s . De infrarode straling penetreren tot wel 7,5 cm in de huid en geven een langzame, zachte warmte aan de pijnlijke spieren, die kan helpen bij herstel en pijnbestrijding.
 • Relaxen: de zachte warmte van de sauna, gecombineerd met de verbeterde circulatie kan stress bestrijden en de geest versterken, helpen bij slaapstoornissen en hypertensie die veroorzaakt wordt door stress.
 • Huidziektes: de buitenste laag van de huid bestaat uit dode cellen. De warmte en het zweet samen kunnen de dode huidlaag verwijderen en zo leiden tot de groei van nieuwe huid. Daarom kan een infrarood sauna helpen bij chronische huidaandoeningen zoals dermatitis (ook wel eczeem genoemd), acné, psoriasis en elke hyperkeratosis huidaandoening waarbij de dode huidcellen ophopen.
 • Anti-veroudering effect: een infraroodcabine wordt ook wel genoemd ‘een gereedschap om het leven te verlengen’ door de veel betere bloedstroom en de detox die het biedt. Niet alleen spoelt het de toxines uit het bloed, het helpt ook om de cellulaire gezondheid van een persoon te verbeteren door meer zuurstof aan het lichaam te geven. 

Met zo veel bijkomende voordelen van een infraroodcabine en vrijwel geen bijeffecten, is een infraroodcabine een belangrijke stap naar een perfecte gezondheidsbalans.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


infraroodcabine paul


Voordelen van een infraroodcabine

Hebt u onlangs een dag gehad waarin u lichaam het opgaf, maar u toch niet kon slapen ‘s nachts omdat uw lichaam niet kon stoppen met klagen hoe moe het was?

Nou, als dat het geval is, moet u uw lichaam met iets speciaals behandelen, dat het revitaliseert en verfrist.

Als u al enige tijd niet naar de sauna bent geweest, dan heeft u nu de kans om een infraroodcabine te testen.

U verdient een speciale behandeling; laat u zichzelf eens een dagje verwennen en geniet van de voordelen van een infraroodcabine.

U kunt een infraroodcabine testen bij een demonstratiezaak of uw dichtstbijzijnde sauna bellen of simpelweg een draagbare sauna online bestellen, die thuis heel comfortabel en zonder gedoe gebruikt kan worden.

De infrarode stralen penetreren uw lichaam en warmen het van binnen uit op.

Het is een geweldige detox therapie; uw zweet helpt om alle gifstoffen af te scheiden die zich in uw lichaam hebben opgebouwd en het door de warmte geliquideerde vet wordt samen met uw zweet uitgescheiden.

U ontspant niet alleen, maar u verliest ook dat teveel aan gewicht zonder ook maar enige inspanning er voor te doen.

Probeer uw eigen synergie van essentiële oliën te creëren, die uw zintuigen het meest plezieren en combineer dat met uw sauna sessie.

De warmtetherapie zorgt er voor dat uw lichaam zich beter voelt, terwijl het aroma u geestelijk verheft en uw ziel revitaliseert.

Test een infraroodcabine om zelf de voordelen van een infraroodcabine te ervaren

Als u toevallig leidt aan een klinische depressie of angst, arthritis, hoge bloeddruk of zelfs problemen heeft met uw metabolisme, dan hoeft u alleen maar een infraroodcabine te testen.

Het reinigt de capillaire poriën van uw huid ook diep door alle gevaarlijke metalen er uit te verwijderen.

Het helpt bij het gevecht tegen de tekenen van veroudering en het verlevendigt uw huid en geeft het nieuw leven.

Als u niet dichtbij een spa woont, probeer er dan een te kopen, want ze bieden verschillende massages en gezichtsbehandelingen en test daarna een infraroodcabine.

Deze gehele ontspannende ervaring zal u een euforisch gevoel geven.

Als u liever thuis blijft, kunt u een infraroodcabine testen en als die u bevalt, koop dan uw eigen sauna, u hoeft er maar een telefoontje voor te plegen om de voordelen van een infraroodcabine te ontdekken.

Doorzoek uw muziekcollectie om die plaat te vinden die u altijd alles om u heen doet vergeten, speel die op de achtergrond en dompel uzelf onder in een diepe ontspanningssessie.

Laat uw spieren los en uw gewrichtspijnen verdwijnen.

En wat nog het mooiste is: er zijn geen bijeffecten of nadelige gevolgen bekend van infraroodcabines.

Terwijl u zich in de sauna bevindt, zijn er een aantal dingen die u in gedachten moet houden.

Neem geen sauna binnen een uur na het eten en drink eerst ook veel.

Het wordt aangeraden om ook gedurende de sauna sessie water te blijven drinken om uitdroging te voorkomen.

Als u onlangs gewond bent geraakt, of een open wond op uw lichaam hebt, neem dan geen sauna totdat u hersteld bent of raadpleeg uw dokter eerst.

Gebruik een droge borstel om uw huid stevig te ontdoen van oude en dode huidcellen om het zweten te stimuleren gedurende de sauna therapie en nieuwe huid aan te maken.

Het geeft ook een boost om snel te zweten.

Voordelen van een infraroodcabine

Wat zijn de voordelen van een infraroodcabine?

De voordelen van een infraroodcabine zijn vergelijkbaar met die van een traditionele sauna.

Deze omvatten:

 • betere slaap
 • ontspanning
 • ontgifting
 • gewichtsverlies
 • verlichting van spierpijn
 • verlichting van gewrichtspijn zoals artritis
 • heldere en strakkere huid
 • verbeterde doorbloeding
 • hulp voor mensen met het chronisch vermoeidheidssyndroom

de beste infrarood sauna
de beste infrarood sauna

Ontdek alle voordelen van een infraroodcabine thuis

Of je nu wel of niet een liefhebber bent van de sauna, we weten allemaal dat de sauna ontspannend is en een goed effect heeft op ons lichaam.

Met name de infraroodcabine wordt geroemd om de goede eigenschappen hiervan.

In de infraroodcabine wordt het lichaam verwarmd met infrarood golven, die diep door de huid heendringen en het lichaam veel dieper verwarmen dan de traditionele sauna.

De zweetklieren in het lichaam worden aan het werk gezet en met het zweten worden afvalstoffen afgevoerd.

De huid is ons grootste orgaan en door het grote oppervlak is de afvoer van gifstoffen optimaal.

Voordelen van een infraroodcabine

Een aantal belangrijke voordelen van een infraroodcabine zijn:

 • Goed voor hart- en bloedvaten
 • Vermindert spier- en gewrichtspijn
 • Afvoeren van afvalstoffen
 • Vermindert stress en vermoeidheid

infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Hoe vaker we de infraroodsauna gebruiken, hoe groter de effecten zijn.

Een paar keer in het jaar naar de sauna is heerlijk ontspannend, maar zal minder effect hebben dan regelmatig gebruik.

Een infraroodsauna thuis is natuurlijk het meest ideaal om maximaal te profiteren van de voordelen van een infraroodcabine.

Zo kun je dagelijks of een paar keer per week de voordelen ervaren en zul je meer en betere resultaten ervaren.

Goed voor hart- en bloedvaten

De warme stralen van de infraroodsauna hebben een heel goed effect op je doorbloeding.

Om je lichaamstemperatuur constant te houden moet je hart aan de slag.

Je hartslag kan omhoog gaan tot het dubbele van het aantal slagen als je in in rust bent.

Je hart moet dus aan de slag om vaker bloed rond te pompen.

Dat betekent een work-out.

Je kunt de inspanning die geleverd moet worden vergelijken met een stevige wandeling.

Vermindert spier- en gewrichtspijn

Warmte is goed om spieren te ontspannen.

Als je last hebt van je spieren en gewrichten, dan is de infraroodcabine heel heilzaam.

Je zult al snel merken dat je minder last en pijn hebt, enkele voordelen van een infraroodcabine.

Zelfs als je lijdt aan artritis of een spierziekte zul je merken dat je je beter voelt.

Je ervaart dat je spieren zich ontspannen en soepeler worden en stijfheid en stramheid vermindert aanmerkelijk.

Ook sporters hebben veel baat bij de infraroodstralen en hebben minder snel last van blessures bv. afvoer van afvalstoffen.

Je bloedcirculatie wordt door de warmte van de infraroodsauna gestimuleerd en daardoor je zweetklieren.

Via je zweetklieren voer je afvalstoffen af en dat over een grote oppervlakte.

Je huid is je grootste orgaan.

Je huid wordt elastischer en ziet er gezonder uit.

Zelfs kan het acne verminderen en wondjes kunnen veel sneller genezen.

Vermindering van stress en vermoeidheid

Heb je veel last van stress en vermoeidheid, ook dan is een infraroodsauna een echte aanrader.

Je ontspant en je hoofd komt tot rust. Klachten als slapeloosheid en hoofdpijn worden minder.

Je maakt je hoofd leeg en je hele lichaam ontspant zich.

Zeker bij herhaald gebruik, wat natuurlijk ideaal is als je thuis regelmatig in je eigen sauna kunt relaxen, zul je de effecten op je nachtrust heel snel merken.

Goed slapen is essentieel tegen spanning en vermoeidheidsklachten.

Je zult je snel weer stukken beter voelen, dankzij de voordelen van een infraroodcabine

[toc]