Prijs van Infraroodcabine, X-Trend Infraroodcabines

Prijs van Infraroodcabine, X-Trend Infraroodcabines

Bent u op zoek naar een infraroodcabine? Maak kennis met de kwaliteitsvolle infrarood sauna’s van X-trend. Ontdek ons gamma en modellen en vraag onze prijzen met advies aan:

infraroodcabines prijzen en modellen - Prijs van Infraroodcabine, X-Trend Infraroodcabines

Stap 1 van 2

Prijs van Infraroodcabine, X-Trend Infraroodcabines
Prijs van Infraroodcabine, X-Trend Infraroodcabines

Prijs van infraroodcabine: uw gezondheid eerst

Infraroodstraling is de uitwendige, veilige en medicijn vrije therapie om een hoop kwalen mee te behandelen waar veel mensen aan leiden.

De zachte warmte dringt langzaam en ongevaarlijk door tot in de diepere lagen van het lichaam, de spieren en gewrichten en werkt beter dan de conventionele sauna techniek waarbij de lucht om je heen verwarmd wordt tot ondraaglijke hoogtes.

Ontdek prijs van infraroodcabines


Prijs van Infraroodcabine
Prijs van Infraroodcabine

Het zorgt voor een bijna acht keer hogere zweetproductie ten opzichte van natte sauna’s doordat droge lucht beter in staat is om vocht op te nemen dan verzadigde lucht.

Hierdoor zorgt het meteen ook voor een hogere uitstoot van gifstoffen door het lichaam.

De infraroodsauna’s helpen je om van je gevoelens van stress en algemene onrust af te komen zodat je weer je kracht kan hervinden en je fitter voelt.

Daar komt nog bij dat je na het gebruik van een droge infraroodsauna niet zo vermoeid en uitgeput bent als na een bezoek aan een natte sauna.

Ook artsen, fysiotherapeuten en masseurs gaan steeds meer over tot het gebruik van de infraroodcabine als toevoeging aan bestaande therapieën.

Dr. Sherry Rogers, aangesloten bij de American Academy of Environmental Medicine, zegt dat infraroodsauna’s de enige manier zijn om gifstoffen, veroorzaakt door onze moderne samenleving, weer uit ons lichaam te laten verdwijnen.

Artsen adviseren ook het gebruik van infraroodsauna’s  aan sporters met een blessure en mensen met chronische ziektes of aandoeningen die maar traag genezen, doordat de prijs van infraroodcabines alsmaar betaalbaarder wordt, is het een zeer goede investering.

Doordat infraroodsauna’s de bloedcirculatie in korte tijd verbeteren, wordt ook het immuunsysteem en lymfevaatstelsel gestimuleerd en gaat het hele lichaam over tot een grotere afscheiding van gifstoffen.

Met zoveel voordelen van een infraroodsauna is de aanschaf van een op maat gemaakte cabine een goede investering en daarmee meteen veiliger in gebruik, gemakkelijker om te bedienen en stukken efficiënter wat betreft stroomverbruik.

Het is niet meer nodig om helemaal naar een sportschool te moeten uitwijken, of een afspraak te moeten maken bij een fysiotherapeut.

Je kan nu op elk gewenst moment van de dag gebruik maken van die heerlijke luxe in je eigen omgeving en niet meer in je drukke agenda te hoeven bladeren of moeizaam vervoer te moeten regelen.

Er zijn veel verschillende types van infraroodcabines beschikbaar, afhankelijk van je eisen en wensen en beschikbare ruimte en budget er zit dus een groot verschil op de prijs van infraroodcabines.

Ook zijn er heel veel aanbieders van infraroodcabines, maar slechts enkele hebben werkelijk verstand van zaken.

Het is belangrijk om eerst goed rond te kijken en onderzoek te doen naar alle mogelijkheden, voordat je overgaat tot de aanschaf van een infraroodcabine die veilig is, een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft en je die onvergetelijke sauna-ervaring biedt die je zoekt.

De meeste moderne eenpersoons-infraroodcabines passen makkelijk binnen een enkele vierkante meter en met een houten bekleding vallen ze niet eens zo op tussen de andere meubels.

Het dak en de zijwanden zijn geïsoleerd zodat er geen warmteverlies optreedt.

Doordat ze in hoogte verstelbaar zijn en eenvoudig te monteren, zijn ze heel gebruikersvriendelijk.

Ze komen met ingebouwde speakers en een antenne waardoor ze geschikt zijn voor radio en MP3-spelers.

De ingebouwde spotjes zorgen voor een comfortabel gevoel waarbij je lekker kunt lezen en kunnen zelfs ingezet worden voor lichttherapie.

De prijs van infraroodcabines varieert van € 2.500 tot € 4.500.

Er zijn ook grotere cabines te koop die plaats bieden aan vier tot vijf mensen tegelijk, zelfs voor eventueel buitengebruik en dus geschikt zijn voor families en vrienden.

De prijs van infraroodcabines van dit kaliber ligt tussen € 2.500 en € 4.500.

Ervaren gebruikers van een infraroodsauna bevestigen het positieve effect op hun leven.

Het kopen van een infraroodcabine is inderdaad een goede investering en biedt een mogelijke oplossing tegen de welvaartsziektes die nog gaan komen: een gezond alternatief voor een gezond leven.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Wat zijn Infraroodcabines en waarom zijn ze heilzaam?

Er wordt vaak gebruik gemaakt van saunabaden om het lichaam te ontspannen en te kalmeren.

Niet alleen helpen ze u om te ontspannen na een hectische dag, maar ze bieden ook een breed scala aan voordelen voor de gezondheid.

Tegenwoordig worden nieuwe technologieën verwerkt in de saunabaden waardoor ze voordeliger en makkelijker in gebruik zijn geworden.

Een van de nieuwe soorten saunacabines zijn de infrarood cabines.

Lees verder om meer te weten te komen over infrarood verwarming, cabines en de redenen waarom er tegenwoordig vaak gebruik van gemaakt wordt en de prijs van infraroodcabines.

Wat is Infrarood en Wat wordt Bedoeld met Infrarood Verwarming?

Infrarood (IR) straling is een speciaal soort straling die verschilt van zichtbaar licht in termen van de golflengte.

Het is een vorm van elektromagnetische straling met een golflengte variërend van 700 nanometer tot 1 mm en een frequentie van 300 GHz tot 430 THz.

Het merendeel van het zonlicht dat van de zon naar de aarde toe komt, bestaat uit infrarood straling.

Wanneer een ruimte of voorwerp verwarmd wordt via infrarood straling, spreken we over infrarood verwarming.

Om een kamer met IR te verwarmen, moet u een bron die IR uitzendt, hetzij in de kamer, of buiten de kamer plaatsen.

De bron zendt infraroodstralen uit en die bestraling verwarmt op zijn beurt dan geleidelijk de ruimte.

Wat zijn Infrarood Sauna’s en Hoe Verschillen Zij van de Traditionele Sauna’s?

Sauna’s die verwarmd worden met behulp van infraroodstraling zijn heel anders dan de conventionele saunabaden.

Kachels die infraroodstralen uitstoten worden in cabines geplaatst en in een kwestie van een paar minuten, wordt de cabine heet zodat u er in kunt gaan zitten en genieten van uw saunabad.

De warmte wordt geabsorbeerd door de huid van de gebruiker waardoor hij of zij begint te zweten.

Deze saunacabines zijn zeer eenvoudig te gebruiken en worden verkocht door een aantal bedrijven, waaronder X-Trend.

Mensen die willen genieten van de voordelen van een saunabad in hun huis, kunnen deze saunacabines kopen en met plezier profiteren van de geweldige voordelen van de sauna in het comfort van hun eigen huis.

Infrarood sauna’s zijn zeer eenvoudig te bedienen en zijn over het algemeen zeer gebruiksvriendelijk.

De gebruiker moet alleen het verwarmingsapparaat inschakelen dat infraroodstralen produceert en in een paar minuten tijd zal de cabine super heet worden.

Sauna’s die gebruik maken van infraroodstraling verschillen met de conventionele saunabaden wat betreft de verwarmingsmethode die gebruikt wordt voor de verwarming van de saunacabine.

Een traditionele sauna maakt gebruik van de vrijgekomen energie uit verhitte kolen of gas om warmte in de ruimte te produceren.

Gebruikers liggen dan in de kamer of in het saunabad en ontspannen.

Traditionele sauna’s worden vaak te heet en het is moeilijk om de intensiteit en de hoeveelheid warmte die door de gebruiker ontvangen wordt, te beheren.

Om de hitte af te laten nemen, moet u het warmteapparaat uitschakelen of de hete kolen wegnemen die onder het saunabad liggen.

Anderzijds is het vrij eenvoudig om de hoeveelheid warmte in een infrarood cabine te beheren.

Het enige wat u moet doen, is de temperatuur verlagen met behulp van de bedieningselementen in de saunacabine en als u meer wilt zweten, kunt u eenvoudig het warmteniveau verhogen door gebruik te maken van diezelfde bedieningselementen.

Vanwege deze functie, vinden mensen de sauna’s die verwarmd worden door infraroodstralen handiger in gebruik in vergelijking met de conventionele saunabaden.

Bovendien bieden de saunacabines met infraroodstraling meer voordelen voor de gezondheid dan de traditionele sauna’s.

De prijs van infraroodcabines ligt vaak lager dan bij de traditionele sauna’s.


Infraroodcabine thuis
infraroodcabine thuis

5 Redenen Waarom U Gebruik Zou Moeten Maken van infraroodcabines

infraroodcabines zijn ongetwijfeld zeer gunstig voor uw gezondheid.

Zij kunnen u helpen op een groot aantal manieren om uw gezondheid te verbeteren.

Neem een ​​kijkje naar deze 5 redenen waarom u elke dag of minstens 3-4 keer per week wat tijd zou moeten doorbrengen in een IR sauna.

Verjong uw doffe huid

Als u er graag een paar jaar jonger zou willen uitzien, zou u zeker minstens een half uur per dag in een infrarood sauna moeten doorbrengen.

Het zweet dat geproduceerd wordt zorgt voor de vrijlating van gifstoffen die anders in de huid worden gestockeerd en wanneer deze giftige stoffen vrijkomen, begint de huid steeds frisser aan te voelen.

Uw huid zal hierdoor niet alleen een mooie gloed krijgen, maar ook de rimpels en fijne lijntjes op uw gezicht en handen zullen verminderen.

Bovendien zal uw teint egaler worden dan voorheen en zal uw huid er ook gezonder uit gaan zien.

Na het krijgen van een infrarood sauna therapie gedurende een paar weken, zult u zelf ook een enorm verschil merken in het uitzicht van uw huid.

Verlies snel gewicht

Als u een van die mensen bent die altijd al een slachtoffer van obesitas zijn geweest en niet in staat bent om gewicht te verliezen via andere methodes, dan moet u de infraroodtherapie voor het verbranden van vet proberen.

U zult versteld staan ​​door het fantastische tempo waarin u gewicht zult verliezen met behulp van deze methode.

De warmte die geproduceerd wordt door een infraroodbron in een infraroodsauna helpt u om heel snel te gaan zweten en als u zweet, verliest u gewicht.

Uw stofwisseling verbetert, uw hartslag gaat omhoog en wanneer deze veranderingen plaatsvinden in uw lichaam, begint uw lichaam met het nuttigen van het opgeslagen vet en begint het dat vet te verbranden.

Wanneer u dit opgeslagen vet verbruikt, smelt al het ongewenste vet in uw lichaam langzaam weg en binnen een maand of twee verliest u meerdere kilo’s.

Verschillende studies hebben aangetoond dat mensen gemakkelijk rond 4-5 kg van hun lichaamsgewicht kunnen verliezen in een maand tijd en mensen van wie het lichaam gewend is aan warmere temperaturen, kunnen meer vet verbranden in dezelfde tijd.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Behandel eczeem en andere huidziekten

Afgezien van het verkrijgen van een er jonger uitziende huid door gebruik te maken van een infraroodcabine, kunt u ook eczeem en een aantal andere huidinfecties en aandoeningen behandelen met behulp van infrarood huidtherapie.

Ja, het is bewezen door talrijke studies dat infraroodsauna’s inderdaad zeer effectief zijn in de strijd tegen eczeem en diverse andere soorten huiduitslag.

Wanneer u zich ontspant in een infraroodsauna, produceert uw huid zweet.

Dit zweet vergemakkelijkt het bestrijden van de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor het veroorzaken van eczeem en huiduitslag.

Wanneer de bacteriën gedood worden, begint uw huid langzaam te herstellen van eczeem.

Bestrijd slapeloosheid

Als u problemen heeft met slapen ’s nachts en vaak wakker ligt in uw bed tot het ochtendgloren, zou het een goed idee zijn om gebruik te maken van een saunacabine met infraroodstraling.

U zult versteld staan door de geweldige manier waarop een infrarood sauna u kan helpen om uw slechte slaapgewoonten te verzachten.

Wanneer u in een infraroodsauna gaat zitten, begint u te ontspannen.

Het zweet dat geproduceerd wordt, zorgt ervoor dat toxines uitgestoten worden uit de huid.

Wanneer uw lichaam zich ontdoet van die giftige stoffen, voelt het frisser aan dan voorheen en begint u te ontspannen.

Het verfrist uw geest en u begint al de spanningen die in uw hoofd rondtollen te vergeten.

Bovendien verbetert een infraroodsauna ook de snelheid waarmee het bloed circuleert in uw lichaamsdelen, met inbegrip van uw hersenen.

Wanneer er meer bloed stroomt naar uw hersenen, beginnen deze beter te functioneren en bent u ook beter in staat om te kalmeren.

Wanneer u ontspannen bent, kunt u beter slapen ’s nachts.

Een van de belangrijkste redenen waarom de meeste mensen last hebben van slapeloosheid is de spanning die zij ervaren in hun dagelijks leven.

Men begint na te denken over die bepaalde spanningen bij het slapengaan en dat veroorzaakt hinder tijdens het slapen.

Echter, wanneer u in staat bent om uw stress te verlagen met behulp van een infrarood sauna bad, hoeft u niet langer het gevoel te hebben dat u de hele tijd gespannen bent.

Dus, als u in bed ligt, denkt u niet meer na over dat specifieke onderwerp en bent u in staat om gemakkelijk in slaap te vallen.

Deze therapie is extra handig voor oudere mensen die lijden aan verschillende andere ziekten die voorkomen dat ze rustig kunnen slapen ’s nachts.

Dus, als u een grootouder of een ouder heeft die niet in staat is om comfortabel te slapen, zou u er goed aan doen om ze naar een gezondheidscentrum met infraroodsauna’s sturen, of ze op hun volgende verjaardag een infraroodcabine cadeau te doen om ze te helpen om hun slaapproblemen te bestrijden.

Behandel lichamelijke pijnen

Infrarood sauna’s staan ook bekend voor het verminderen van verschillende pijnen in uw lichaam.

Bijvoorbeeld, als u een slachtoffer bent van rugpijn of pijn in de ledematen en gewrichten en niet in staat bent om deze te verlichten, dan zou u het eens moeten proberen met behulp van een infrarood sauna therapie.

Verschillende studies hebben aangetoond dat patiënten met artritis de intensiteit van hun gewrichtspijn kunnen verlagen door regelmatig gebruik te maken van infrarood sauna therapie.

Afgezien daarvan, versterken de infraroodstralen ook uw spieren en botten en helpen zij u om meer kracht te krijgen.

Zelfs als u niet ervaren bent met enige vorm van lichamelijke pijn, kunt u beter wat tijd doorbrengen in een infraroodsauna, zodat u geen last krijgt van pijn in de toekomst.

Dus, als u wilt profiteren van de fantastische voordelen van een infrarood cabine en een aantrekkelijke prijs van infraroodcabines, dan moet u zeker overwegen om er een te kopen van een gerenommeerd bedrijf met een goede reputatie, zoals X-Trend.

Ontdek ook: de prijs van infraroodcabines


infrarood saunas
infrarood saunas

IR Cabine of infraroodcabine

Als u echt wilt profiteren van alle voordelen van infraroodstraling, moet u regelmatig tijd besteden in een infraroodcabine.

Vaak besteden mensen gemiddeld 0 minuten per week in een infrarood saunacabine maar ze verwachten wel dat het wonderen doet voor hun gezondheid.

Dat is niet hoe deze therapie werkt.

Net als de reden waarom u niet kunt afvallen door een keer per maand geen vet voedsel te eten, kunt u niet profiteren van de voordelen van een infraroodsauna door er slechts een dag in te spenderen.

Om te kunnen profiteren van de voordelen van de therapie, moet u er regelmatig gebruik van maken.

Dat is de enige voorwaarde die u moet naleven om gewicht te verliezen of uw huid er jonger uit te laten zien door gebruik van een infraroodsauna.

Probeer er een routine van te maken om een infraroodsauna te gebruiken en houd deze routine ook aan.

Als u niet beschikt over een sterke wil en moeilijkheden ondervindt bij het routinematig uitvoeren van iets, moet u zich sterk maken en proberen om er een gewoonte van te maken om gebruik te maken van een infrarood sauna.

De eerste stap naar het aannemen van een routine begint bij tijd doorbrengen in een infraroodsauna om het belang van de therapie te begrijpen voor uw gezondheid.

Blader door de voordelen van de therapie die hierboven zijn beschreven en doe vervolgens meer onderzoek naar dit onderwerp.

Wanneer u meer over dit onderwerp leest, zult u zich bewust worden van de prachtige voordelen voor de gezondheid die infraroodcabines bieden.

Dit zal u helpen bij het verkrijgen van een beter begrip hiervoor en tegen de tijd dat u uw onderzoek af heeft, zult u meer gemotiveerd zijn om gebruik te maken van deze therapie voor uw gezondheid.

Ten tweede, moet u proberen om een gezondheidscentrum te vinden dicht bij huis, zodat u gemakkelijk het centrum kunt bezoeken en om de dag gebruik kunt maken van de infrarood sauna.

Veel mensen maken geen gebruik van infraroodsauna’s omdat de gezondheidscentra of spa’s te ver weg van huis zijn.

Daarom is het beter om een kuuroord te vinden dat deze service in de buurt van uw huis of kantoor aanbiedt.

Als dat niet van toepassing is op u, maar u wel voldoende geld heeft om een infraroodcabine te kopen voor thuis, moet u dit zeker overwegen, ontdek dan ook de prijs van infraroodcabines.

Dan kunt u er gebruik van maken gelijk wanneer u wat vrije tijd heeft.

Ten derde, moet u proberen om vaste tijden aan te houden voor het gebruik van een infraroodsauna.

Dit is erg belangrijk omdat het u helpt om een goede routine op te bouwen.

Met behulp van deze techniek, zult u in staat zijn om er een gewoonte van te maken om elke dag enige tijd in een infrarood sauna door te brengen en als u er eenmaal een goede gewoonte van heeft gemaakt, zult u er lange tijd aan vasthouden.

Ten laatste, maar zeker niet onbelangrijk, moet u zichzelf blijven herinneren dat een infraroodsauna therapie zeer nuttig is voor uw lichaam en van essentieel belang is voor u als u uw gezondheid wilt verbeteren en al uw gezondheid gerelateerde aandoeningen en stoornissen wilt verhelpen.

Blijft u zichzelf herinneren aan het belang van de infraroodsauna en dit zal u helpen bij het ​​blijven vasthouden aan deze routine.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


IR Cabine Kopen

Na zorgvuldig lezen over infrarood saunacabines en hun fantastische voordelen voor de gezondheid, zou u zeker gemotiveerd moeten zijn om er een voor in uw huis te kopen.

Een infraroodcabine maakt het zeer eenvoudig voor u om van thuis uit van de voordelen van de sauna te genieten.

U hoeft zichzelf niet uit te putten door zich vast te zitten in enorme files; noch moet u een dubbeltje besteden aan het tanken van uw auto om naar een gezondheidscentrum te rijden voor het krijgen van infraroodsauna behandeling.

Ontspan u gewoon thuis en maak gebruik van uw infraroodcabine om de prachtige vruchten ervan te plukken.

Als u er serieus over nadenkt om een infraroodsauna cabine te kopen, kunt u best een ​​grondig onderzoek doen naar de prijs van infraroodcabines.

Ontdek meer over de prijsklassen en de prestaties van de cabines.

Probeer te kiezen voor een cabine die redelijk geprijsd en duurzaam is.

U wilt geen grote hoeveelheid geld besteden aan een slecht gestructureerde cabine die zal stoppen met werken na een maand of twee, toch?

Daarom is het noodzakelijk dat u er een uitzoekt die gemaakt is van stevig materiaal en een lange levensduur zal hebben, zodat u goede waar voor uw geld krijgt bij het kijken naar de prijs van infraroodcabines.

Dus, wanneer u in de markt stapt voor de aankoop van een infraroodcabine, onderzoek dan alles tot in de details en ga op zoek naar eventuele fabrieksfouten of scheuren.

Bovendien, als u een betaalbare cabine wilt kopen, kunt u best gaan winkelen tijdens de Kerst- en Nieuwjaarsvakantie.

Tijdens deze periode ligt de prijs van infraroodcabines lager en kunt u een infraroodsauna cabine van prima kwaliteit kopen voor een verbazingwekkend lage prijs.

Afgezien daarvan, kunt u ook in het bezit komen van een kosteneffectieve infraroodcabine tijdens het zomerseizoen.

Deze periode wordt over het algemeen beschouwd als het ‘off season’ van infraroodcabines en saunabaden aangezien mensen normaal gesproken niet veel van deze faciliteiten gebruik maken tijdens de warmste maanden van het jaar.

U kunt hiervan profiteren en een mooie infraroodcabine voor uw huis kopen tijdens het laagseizoen.

Ontdek ook de prijs van infraroodcabines


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


[toc]