Infraroodsauna’s | Waarom een infrarood sauna kopen?

Infraroodsauna’s 

Waarom een infraroodsauna kopen? Lees hier waarom!

Bent u overtuigd?  Maak kennis met de kwaliteitsvolle infrarood sauna’s van X-trend. Ontdek ons gamma en modellen en vraag onze prijzen met advies aan:

infraroodcabines prijzen en modellen - Infraroodsauna's

Stap 1 van 2

Infraroodsauna's
Infraroodsauna’s

 

Infraroodsauna’s

.Verre, midden en nabij-infrarode golflengten maken allemaal deel uit van het brede infrarode genezende golflengte spectrum en de voordelen van infraroodsauna’s

Deze golflengtes dringen tot anderhalve centimeter door zacht weefsel, verwarmen het lichaam en openen de bloedvaten in een proces dat “vasodilatatie” wordt genoemd.

Infrarood is zo veilig dat het regelmatig in ziekenhuizen wordt gebruikt om pasgeboren baby’s warm te houden. Infrarood en infrarood sauna’s worden al tientallen jaren onderzocht en bestudeerd.

Artsen, chiropractors en fysiotherapeuten gebruiken infrarood dagelijks in klinieken en ziekenhuizen over de hele wereld om pijn te verlichten, huidaandoeningen te genezen, flexibiliteit te verhogen en in het algemeen het lichaam te helpen genezen.

Er zijn ook specifieke codes voor infrarood vanwege het onderzoek dat het belang van deze therapie voor patiënten onderbouwt.

Infrarood sauna’s helpen ook bij:

Info: infraroodsauna’s


infraroodsauna's
infraroodsauna’s

1. Ontgifting en de voordelen van infrarood sauna’s

Infrarood sauna’s kunnen helpen de bloedcirculatie te verhogen en de zweetklieren te stimuleren, waardoor opgebouwde gifstoffen in het lichaam vrijkomen.

Dagelijks zweten in een sauna kan helpen het lichaam te ontgiften, omdat zware metalen (lood, kwik, nikkel en cadmium), maar ook alcohol, nicotine, zwavelzuur en andere organische en anorganische verbindingen vrijkomen.

Het is al tientallen jaren bekend dat zweten een prachtige manier is om zich te ontdoen van opgeslagen chemicaliën.

Info: infraroodsauna’s


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


2. Vermindering van stress en vermoeidheid

Slechts een paar minuten in de zachte warmte van een infrarood sauna helpt u zich ontspannen, verjongd en vernieuwd te voelen.

Veel klanten van infraroodsauna’s geven aan hoezeer zij uitkijken naar hun sauna beurt.

Een infraroodsauna is een heerlijk moment om te ontspannen. Het is alsof je een spa in huis hebt die altijd open is.

Van infraroodsauna’s is aangetoond dat ze het autonome zenuwstelsel beïnvloeden door de gebruiker in de para-sympathische (rust- en spijsvertering) toestand te brengen, waardoor het lichaam zichzelf kan genezen en herstellen.

Info: infraroodsauna’s

3. Spierpijn, artritis en gewrichtspijn

Te veel van alles kan zijn tol eisen, ook lichaamsbeweging.

De voordelen van infraroodsauna’s zijn onder andere het helpen verlichten van ontstekingen, stijfheid en pijn door de bloedcirculatie te verhogen en de diepe, doordringende infraroodwarmte de spieren te laten ontspannen en metabolische afvalproducten af te voeren, terwijl zuurstofrijk bloed naar de spieren wordt gevoerd voor een sneller herstel.

Infrarood verwarmt de spieren voor meer flexibiliteit en bewegingsvrijheid, en verlicht spierspanning en pijn.

Studies hebben ook aangetoond dat een verblijf in een infraroodsauna verlichting kan brengen bij verschillende vormen van artritis.

Stralingswarmte is effectief gebleken bij de behandeling van verstuikingen, zenuwpijnen, slijmbeursontstekingen, spierspasmen, gewrichtsstijfheid en vele andere spier- en skeletaandoeningen.

Veel van de normale stijfheid, pijnen en kwalen die met het ouder worden gepaard gaan, kunnen door regelmatig sauna gebruik worden verminderd.

Info: infraroodsauna’s

4. Gewichtsverlies en verhoogde stofwisseling

Regelmatig gebruik van een infraroodsauna geeft een vergelijkbare boost aan het cardiovasculaire systeem als hardlopen.

Terwijl u zich ontspant in de zachte warmte, produceert het lichaam zweet, pompt het bloed en verbrandt het calorieën.

Dit wordt een “passieve aerobe training” genoemd, want hoewel het lichaam al deze voordelen krijgt, wordt het niet op dezelfde manier belast als bij een normale training.

Het lichaam is meer ontspannen en staat in die tijd in de para-sympathische modus.

Terwijl het lichaam de zweetproductie verhoogt om zichzelf af te koelen, werkt het hart harder om het bloed rond te pompen en de bloedsomloop te stimuleren.

Door deze verhoging van het metabolisme worden ook meer calorieën verbrand.

Een 30 minuten durende sessie in een infraroodsauna kan ergens tussen de 300-800 calorieën verbranden.

Info: infraroodsauna’s


infraroodsauna's
infraroodsauna’s

5. Ondersteuning van het immuunsysteem

De doordringende infrarode golflengtes van infraroodsauna’s verhogen de kerntemperatuur van het lichaam, waardoor kunstmatig koorts wordt opgewekt.

Koorts is het mechanisme van het lichaam om de immuunrespons te versterken en te versnellen, zoals gezien wordt in het geval van een infectie.

Dit versterkt het immuunsysteem, en in combinatie met de verbeterde eliminatie van gifstoffen en afvalstoffen via intens zweten, kan het de algehele gezondheid en weerstand tegen ziekten verhogen.

Info: infraroodsauna’s

6. Huidaandoeningen en de voordelen van infraroodsauna

Het overvloedige zweten dat al na een paar minuten in een sauna plaatsvindt, voert diepgewortelde onzuiverheden en dode huidcellen af, waardoor de huid er stralend en schoon uitziet.

Verhoogde circulatie trekt de huid eigen natuurlijke voedingsstoffen naar de oppervlakte voor een natuurlijke gloed.

Veel klanten melden een verbeterde teint, kleur, elasticiteit en textuur van de huid.

De verhoogde bloedsomloop is ook getoond helpen acne, eczema, psoriasis verbeteren, en wond het helen met verminderde scarring.

Info: infraroodsauna’s

7. Gezondheid van het hart

Infrarood sauna therapie kan helpen de bloeddruk op een gezond niveau te houden, het cholesterolgehalte te verlagen, chronische pijn te verminderen en kan van therapeutische waarde zijn voor patiënten met chronische congestieve hartziekte (CHD).

Infrarood sauna therapie verminderde hartritmestoornissen en de symptomen van chronisch hartfalen bij patiënten met hart- en vaatziekten.

Info: infraroodsauna’s

8. Verschijning van cellulitis

Cellulitis verwijst naar oppervlakkige vetophopingen, die ongelijkmatige deukjes of sinaasappelhuid veroorzaken.

Cellulitis komt voor bij 90 procent van de vrouwen na de puberteit en zelden bij mannen.

Veel voorkomende, maar niet exclusieve, gebieden waar cellulitis wordt aangetroffen zijn de billen, dijen en de buik.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is cellulitis niet gerelateerd aan zwaarlijvigheid, en het verschijnen van cellulitis wordt niet altijd verminderd door gewichtsverlies.

Omdat de verre infraroodstraling warmte van een sauna drie keer zo diep verwarmt als conventionele sauna’s, is deze sauna aanzienlijk effectiever om cellulitis te verminderen.

Er bestaat een verband tussen de vertraging van de stofwisseling en de opslag van gifstoffen in vetcellen.

Sauna gebruik en ver infrarood warmte verhoogt de hartslag en de plaatselijke bloedcirculatie, wat in wezen de bovengenoemde tendensen omkeert in de richting van de ophoping van vloeistoffen in de vetcellen om het verschijnen van cellulitis te verminderen.

Info: Tips bij het kopen van een infraroodcabine


infraroodsauna's
infraroodsauna’s

9. Diabetes ondersteuning en de voordelen van infrarood sauna’s

Er is veel geschreven over hoe infrarood sauna therapie kan helpen en ondersteunen diegenen die diabetes beheren, omdat het helpt meerdere bijwerkingen te verminderen.

Deze activiteiten omvatten:

  • Toxine eliminatie
  • Verbeterde circulatie
  • Interne orgaanreiniging
  • Infrarood resonantie

Info: infraroodsauna’s

 


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


[toc]