Infraroodsauna aankoopgids

Infraroodsauna aankoopgids

In deze infraroodsauna aankoopgids vindt u alle informatie die u nodig hebt. Maak kennis met de kwaliteitsvolle infrarood sauna’s van X-trend. Ontdek ons gamma en modellen en vraag onze prijzen met advies aan:

infraroodcabines prijzen en modellen - Infraroodsauna aankoopgids

Stap 1 van 2

Infraroodsauna aankoopgids
Infraroodsauna aankoopgids

 

Infraroodsauna aankoopgids

Investeren in een infraroodsauna

Lees hier onze infraroodsauna aankoopgids.

De beslissing om een infrarood sauna voor uw woning te kopen is een investering die een leven lang kan duren.

Ga methodisch te werk bij het onderzoek naar de aankoop van een infraroodsauna en verzamel zoveel mogelijk informatie om de juiste keuze te maken.

Er zijn verschillende factoren te overwegen als je verkennen van de infrarood sauna markt: De grootte en kostenvariatie van infrarood sauna’s, de kwaliteit van de materialen die gebruikt worden bij het bouwen van het apparaat, of de accessoires inbegrepen zijn in de aankoopprijs, en de kosten om de sauna dagelijks te laten draaien.

De keuze om te investeren in een infrarood sauna komt voort uit de wens om uw gezondheid en welzijn te verbeteren en te vergroten, en het is daarom van cruciaal belang om een sauna te kopen die milieuvriendelijk, niet-giftig hout gebruikt met verwarmingspanelen die zeer lage EMF (elektromagnetische veld) emissies hebben.

Vergeet niet dat de kosten van een infraroodsauna niet alleen de initiële aankoopprijs zijn: denk ook aan installatiekosten, extra accessoires, en de elektrische kosten van het gebruik van een infraroodsauna in uw huis.

Als u een infraroodsauna in huis haalt en regelmatig gebruikt, kan dat uw gezondheid en de kwaliteit van uw leven veranderen. Kies de ideale infraroodsauna voor uw gezondheidsbehoeften en respecteer uw portemonnee!


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Niet alle infrarood sauna’s zijn gelijk

De aankoopprijzen op de markt van infraroodsauna’s lopen sterk uiteen.

Een belangrijke factor in deze prijsklasse is de kwaliteit van de materialen die gebruikt worden bij de productie van het toestel. Voor de doeleinden van dit artikel zijn twee categorieën van infrarood sauna’s gecreëerd: High-end en Low-end. High-end sauna’s onderscheiden zich door de materialen die gebruikt worden bij de fabricage van de apparaten zelf, en ook door het feit dat ze inclusief alle accessoires zijn.

Als u ervoor kiest om uw gezondheid te verbeteren zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden als u beslist welke sauna het beste zal zijn.

Kies een infrarood sauna die milieuvriendelijk hout en niet-toxische lijm gebruikt.

Als sauna’s opwarmen, geven materialen gas af, vooral in de eerste paar maanden na aankoop.

Als uw saunacabine is gemaakt van milieuvriendelijk hout, zult u geen last hebben van negatieve, giftige gassen.

Low-end sauna’s maken gebruik van goedkope kwaliteit hout dat giftige dampen kan produceren uit chemische additieven aan het hout.

Stel veel vragen aan de fabrikanten en weet dat de meeste high-end units adverteren over de gebruikte houtsoort en waar het vandaan komt.

U moet ook bedachtzaam zijn op het type lijm dat wordt gebruikt in de bouw van de sauna.

Zoek een infrarood sauna bedrijf dat niet-toxische lijm gebruikt.

High-end infrarood sauna’s hebben een veel lagere EMF uitstoot van verwarmingspanelen.

Zorg ervoor dat u een infraroodsauna koopt die openlijk adverteert over de mate van EMF-uitstoot.

Kies een fabrikant met lage tot geen emissies.

Dit zal ervoor zorgen dat uw infrarood sauna therapie zo gezond mogelijk is.

Als infraroodsauna bedrijven EMV-emissies van meer dan 50 V/m produceren, zoek dan een andere fabrikant met lagere emissies.

Het voordeel van het kiezen van een high-end sauna is dat uw gezondheid zal worden beveiligd, zelfs als de initiële investering hoger is.

De meeste van deze sauna’s zullen volledig worden uitgerust met accessoires die de ervaring van elke sessie die u neemt zal verbeteren.


infraroodsauna aankoopgids
infraroodsauna aankoopgids

Welke maat van sauna heb ik nodig?

Lees hier onze infraroodsauna aankoopgids.

Infrarood sauna’s zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten, afhankelijk van het aantal personen dat in één sessie kan worden ondergebracht.

De prijs zal variëren als de grootte varieert.

Er zijn verschillende factoren (afgezien van de prijs) om in gedachten te houden bij het kiezen van de grootte van uw sauna.

Voor veel mensen is de tijd die ze in een infraroodsauna doorbrengen introspectief en diep persoonlijk.

Het is veel comfortabeler om naakt of grotendeels naakt de sauna in te gaan en de kwetsbaarheid hiervan kan van invloed zijn op de vraag of u de ruimte wilt delen.

Zelfs als u besluit dat de individuen in uw huishouden liever alleen in de sauna gaan, hoeft dat niet per se de kleinste sauna op de markt te zijn.

Infraroodsauna’s bieden een uitstekende gelegenheid om te bewegen, te stretchen of yoga te beoefenen.

Sauna’s gebouwd voor vier personen bieden voldoende ruimte om vrij te bewegen in alle richtingen.

Een grote sauna biedt ruimte om te strekken en ook de mogelijkheid om de ruimte te delen met anderen als dat gewenst is.

Als u de sauna snel wilt opwarmen en hoge temperaturen wilt bereiken, zijn kleinere sauna’s doeltreffender.

In deze kleinere units is er ruimte om op uw rug te liggen met uw benen tegen de muur of om comfortabel te zitten op de daarvoor bestemde bank.

De twee- tot driepersoon sauna’s zijn groter dan individuele sauna’s en als u gevoelig bent voor kleine, afgesloten ruimtes, zijn deze maten misschien een betere optie voor u.

Vergeet niet dat bijna alle infrarood sauna’s worden geleverd met een glazen deur en ramen langs de voorwand en u zult niet ingesloten zijn in de kamer zonder een volledig zicht op uw omgeving buiten het apparaat.

Uiteindelijk zal de grootte van de sauna die u kiest invloed hebben op de aankoopprijs tot enkele duizenden dollars in sommige gevallen.

Veel sauna’s zijn gebouwd om een leven lang mee, dus neem de tijd voor te stellen hoe u wilt uw sauna te gebruiken: Het kan de moeite waard zijn de hogere initiële investering voor een grotere sauna te maken als je zeker weet dat je wilt de ruimte te gebruiken om te bewegen of om te delen met anderen.

In het ideale geval vindt u een fabrikant van infraroodsauna die alle gewenste accessoires in de initiële aankoopprijs opneemt. Blijf uit de buurt van bedrijven die warmte panelen afzonderlijk zal omvatten.

Installatie en verzendkosten

Sommige infrarood sauna bedrijven zullen gratis verzending aanbieden en anderen niet.

Omdat het grote apparaten zijn, zijn de verzendkosten hoog. Het is de moeite waard om een fabrikant te vinden die de sauna gratis naar u opstuurt.

De meeste infrarood sauna’s worden geleverd met eenvoudig te volgen installatie-instructies.

U hebt twee volwassenen nodig om uw infraroodsauna te installeren en omdat er elektriciteit bij betrokken is, moet u bedachtzaam en voorzichtig zijn.

Als u liever niet zelf de installatie van de sauna doet, dan worden installatie diensten aangeboden door veel bedrijven.

U kunt verwachten dat u ongeveer €500,00 betaalt om uw sauna voor u te laten installeren.

Of u ervoor kiest om uw infrarood sauna zelf te installeren of niet zal afhangen van persoonlijke voorkeur.

Dagelijkse elektrische kosten

Lees hier onze infraroodsauna aankoopgids.

De dagelijkse elektrische kosten van een infrarood sauna in uw huis gedurende een uur zijn minimaal.

De kosten variëren van regio tot regio, afhankelijk van de stroomkosten waar u woont.

U betaalt ongeveer €5/week aan elektriciteit om uw sauna te laten werken.

In principe kunt u verwachten dat u minder dan €20 per maand aan elektriciteit betaalt om uw infraroodsauna bij u thuis te laten werken.

Garantie

Investeren in een infraroodsauna voor thuis is geen kleinigheid, maar als u een fabrikant kiest die een levenslange garantie biedt, dan zijn de kosten over vele jaren van gebruik nominaal.

Het is onmogelijk om een prijskaartje te hangen aan de gezondheidsvoordelen van een regelmatige behandeling met een infraroodsauna.

Hoe dan ook, het kan de moeite waard zijn om het extra geld uit te geven voor een levenslange garantie op een high-end infrarood sauna.

Zorg ervoor dat er milieuvriendelijk hout en niet-giftige materialen worden gebruikt, en kies er een die volledig is uitgerust met gezondheidsbevorderende accessoires.

Vind de ideale infraroodsauna voor uw gezondheidsbehoeften met de kracht van een geïnformeerde prijsstelling

De reis naar een infraroodsauna is spannend, want met elke zweetdruppel ziet u hoe gifstoffen het lichaam in hoog tempo verlaten.

Regelmatige infraroodsauna-therapie kan pijnlijke symptomen als gevolg van chronische ziekte verlichten.

Uiteindelijk zult u verliefd worden op dit nieuwe deel van uw huishouden omdat uw gezondheid en vitaliteit aanzienlijk worden verbeterd.

Neem de tijd om het aanbod van infraroodsauna’s op de markt grondig te onderzoeken.

De investering is niet een kleine financieel, en je zult veel tijd doorbrengen in uw infrarood sauna als het eenmaal is geïnstalleerd in uw huis.

Zorg ervoor dat u de ideale sauna voor u kiest en vergeet niet dat als u er een koopt die wordt geleverd met een levenslange garantie, dat over de vele jaren van gebruik de kosten uiteindelijk nominaal zullen worden.

Geniet van het proces van winkelen voor uw infrarood sauna en zodra deze armatuur is geïnstalleerd in uw huis, gesp uw veiligheidsgordels: Uw leven staat op het punt een stuk beter te worden.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Infraroodsauna aankoopgids

Nuttige tips

Lees hier onze infraroodsauna aankoopgids.

Uw infrarood sauna is gearriveerd en uw lichaam is klaar om te genieten van de vele gezondheidsvoordelen die een infrarood sauna behandeling biedt.

Als u een paar richtlijnen begrijpt, kunt u het plezier en de gezondheidsvoordelen van uw sauna therapie maximaliseren.

Maak gebruik van de technologie door de licht therapie van medische kwaliteit aan te passen aan uw behoeften, optimaliseer het ontgifting protocol door de juiste hydratatie, en leer hoe u uw sauna schoon en vrij van bacteriën houdt door middel van de juiste reinigingsprocedures.

Lichtbad

Lees hier onze infraroodsauna aankoopgids.

Als u uw thuis-infraroodsauna als een lichtbad beschouwt, in plaats van een verwarmde ruimte, kunt u beter begrijpen hoe u de sauna optimaal kunt gebruiken.

Het grote voordeel van een infrarood sauna in uw huis in vergelijking met een traditionele stoomsauna is dat er weinig tot geen tijd nodig is om de sauna op te warmen.

Door simpelweg uw infrarood sauna aan te zetten, en naar binnen te stappen, zorgt u voor de opname van het helende licht in het netwerk van uw lichaam.

Het infrarood lichtspectrum is onzichtbaar voor het menselijk oog.

Hoewel u de infraroodgolven die de structuur van uw sauna vullen niet kunt zien, ervaart u ze als een subtiele warmte.

Stelt u zich voor dat u in een warm bad stapt, gevuld met oranje en rode tinten licht die uw lichaam omhullen.

Eenmaal ondergedompeld in het lichtspectrum, begint het lichaam onmiddellijk het licht te absorberen in de epidermale laag van de huid.

Het nabije, midden en verre infrarode licht sijpelt door in de huidlagen, helemaal tot in het zachte weefsel van het lichaam.

Elke cel in uw lichaam zal diepgaand worden beïnvloed door de absorptie van het infrarode licht in het netwerk van het lichaam.

Ongeacht de temperatuur die u instelt, alleen al het wegzakken in uw lichtbad zal een transformerend effect hebben op het lichaam.

De keuze om de temperatuur van de infrarood sauna te verhogen is een persoonlijke keuze.

Hogere temperaturen zorgen voor meer zweten, en dus voor een betere ontgifting.

Zet uzelf niet onder druk om de temperatuur voortijdig te verhogen voordat het lichaam volledig is aangepast aan de warmte.

Rust in de wetenschap dat blootstelling aan infrarode golflengtes alles is wat nodig is om de voordelen te ervaren.


infraroodsauna aankoopgids
infraroodsauna aankoopgids

De temperatuur

Instellen van de juiste temperatuur

De temperatuur die u instelt voor uw sauna is bij de infraroodsauna minder belangrijk dan bij een traditionele sauna.

Infrarode golflengtes dringen diep door in de membranen van de huid om hun weg te vinden naar de zachte weefsels van het lichaam.

Ongeacht de temperatuur van de sauna, heeft de blootstelling aan infrarood lichtstralen alleen al een diepgaand effect op het lichaam.

Zet uw infraroodsauna 15 minuten voor het betreden aan.

Stel de temperatuur in op 60-70 graden.

Zodra u zich op uw gemak voelt in de sauna en gewend bent aan de warmte, begint u de temperatuur te verhogen.

Het vinden van een temperatuurbereik dat voor u comfortabel is, zal na verloop van tijd veranderen naarmate u acclimatiseert aan de warmte.

Uiteindelijk, naarmate u langer in de sauna blijft, kunt u de temperatuur geleidelijk opvoeren tot 100 graden.

Onthoud dat blootstelling van het lichaam aan nabij, midden en ver infrarood licht cellulaire reacties uitlokt, zelfs als de temperatuur niet hoog is.

U kunt uw temperatuur veilig instellen op 100 graden na een paar weken regelmatig gebruik (tenzij uw arts anders adviseert).

Doeleinden infraroodsauna

Mensen hebben zich tot warmte therapie methoden gewend om het lichaam te reinigen, van ziekten te genezen en om contact te zoeken met een hogere macht.

Hoe u uw sauna wilt gebruiken, is uw eigen keuze.

Sommige regelmatige sauna gebruikers merken dat als het lichaam zich ontspant met de warme tinten van het stralende lichtbad, hun gemoedstoestand en wezen verandert.

Er is niets beters dan gezondheid binnen handbereik te hebben in de vorm van een verwarmde oase.

Uw infraroodsauna wordt een pijler in uw dagelijkse routine.

Zorg voor hem, en hij zal voor u zorgen.


infraroodsauna aankoopgids
infraroodsauna aankoopgids

Medische lichttherapie

Lees hier onze infraroodsauna aankoopgids.

Elke infraroodsauna is uitgerust met lichttherapie van medische kwaliteit.

Hoe u uw lichttherapie gebruikt, hangt af van uw begrip van de effecten die elke kleur heeft op het fysieke lichaam en het energieveld van uw etherische lichaam en emoties.

NASA ontdekte dat astronauten die terugkeerden naar de aarde na een tijd in de ruimte zonder blootstelling aan de zwaartekracht, spier- en botatrofie ervaren.

Om de cellulaire productie in de spieren en botten van de astronauten te verhogen, ontdekte men dat het breed spectrum licht, in combinatie met blootstelling aan nabij infrarood licht (gebruikt om de reactie van de huid op het gekleurde lichtspectrum te activeren), succesvol was in het stimuleren van cellulaire regeneratie in de botten, spieren, en huid.

Het effect van blootstelling aan een breed spectrum van medisch zuiver licht op het grote publiek werd al snel ontdekt bij de behandeling van kankerpatiënten, brandwondenslachtoffers en mensen die lijden aan botbreuken.

De voordelen van blootstelling aan LED-lampen van medische kwaliteit zijn niet beperkt tot patiënten die lijden aan ernstige brandwonden, degeneratieve ziekten van de hersenen en kanker, maar tot iedereen die de gezondheid wil optimaliseren.

De infrarood lampen van uw infrarood sauna activeren het gekleurde spectrum terwijl u ontspant in de warmte van uw thuis sauna en moeiteloos uw huid, botten en spieren herstelt.

Medische lichttherapie in combinatie met blootstelling aan infrarood licht heeft de mogelijkheid om ernstige huidletsels en littekens te genezen.

Dezelfde principes die worden toegepast op beschadigde huid kunnen worden gebruikt als een anti-aging techniek om uw biologische leeftijd te verminderen.

Afhankelijk van het gebied waar u zich zorgen over maakt, kunt u zich gedurende langere perioden concentreren op correlerende kleuren op uw huid terwijl u thuis in uw infrarood sauna ontspant!


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Voordelen van medische lichttherapie

  •  Rood: Anti-aging, stimuleert collageen productie, vermindert fijne lijntjes en rimpels, en verhoogt de doorbloeding, anti inflammatoire.
  •  Oranje: Heft doffe teint op, revitaliseert, geeft energie, levert gezonde voedingsmiddelen aan de huid om gloeiende huid te vergemakkelijken.
  •  Geel: Verstevigt en verstevigt de gezichts- en halsspieren, ontgift en stimuleert het sensomotorisch zenuwstelsel.
  •  Groen: Kalmeert de rode huid, kapotte haarvaten, ontstekingsremmend, rosacea, getraumatiseerde huid, helpt bij het vervagen van pigmentatie en egaliseert de huidskleur.
  •  Aqua: Verhoogt de zuurstof naar de huidcellen, verstevigt en verstevigt de huid.
  •  Blauw: Verzacht verdikte huid, maakt lijntjes en rimpels voller en kalmeert rode ontstoken vlekkerige delen van de huid.
  •  Violet: Antibacterieel, zuivert, behandelt acne en vette huid.

Hydratatie

Water hydratatie tijdens het gebruik van een infrarood sauna helpt bij een effectieve ontgifting.

Zodra u uw infrarood sauna thuis hebt geïnstalleerd, zult u hem regelmatig gaan gebruiken.

Regelmatig gebruik van een warmtetherapie helpt bij het ontgiften, omdat het lichaam intens gaat zweten.

Zorg ervoor dat u uw lichaam voorbereidt op de ervaring van een infraroodsauna met de juiste hydratatie.

In het ideale geval begint de hydratatie enkele dagen voor het gebruik van een infraroodsauna.

De meeste mensen drinken tegenwoordig niet genoeg water, dus als u besluit om zelfs maar een enkele infrarood sauna sessie te ondergaan, is het consumeren van gezond water in grote hoeveelheid van het grootste belang.

Iemand die regelmatig een sauna gebruikt, moet minstens drie liter water per dag drinken.

De infrarode golflengten, waaronder dichtbij, midden en ver, dringen allemaal diep door in de epidermis van de huid, waardoor de lichaamstemperatuur van binnen naar buiten stijgt.

Hoewel deze methode van warmtetherapie veel effectiever is in zijn ontgifting protocol, heeft het ook de neiging om gemakkelijk uitdroging te veroorzaken als de persoon niet goed gehydrateerd is voor de sessie.

Het is belangrijk om zo goed mogelijk water te drinken; kraanwater met een filter is aanvaardbaar.

Water dat door osmose is gezuiverd is niet voldoende om het lichaam te hydrateren. Bronwater uit flessen, mineraalwater of kraanwater met een filter hydrateren het lichaam voldoende ter voorbereiding op het gebruik van de infraroodsauna.

Na elke sauna beurt, moet u er op letten elektrolyten bij te vullen als u tijdens de sauna beurt veel heeft gezweet.

Het schoonmaken

Lees hier onze infraroodsauna aankoopgids.

Veeg na elke sauna sessie de banken, de vloer en alle zweetplekken schoon.

Laat de sauna na de sauna sessie nog 10-15 minuten op temperatuur zodat deze kan opdrogen.

Na afloop van uw sauna beurt neemt u een douche.

Voor een grondiger reiniging van uw sauna, kunt u de volgende stappen volgen:

– Gebruik in een spuitfles een verdunde oplossing van witte azijn en water. Gebruik 5-6 eetlepels op een halve liter water. Dit desinfecteert de plaatsen waar het zweet zich heeft opgehoopt. Besproei de zitting en de rugleuning met de oplossing en wrijf voorzichtig over het gebied met een vochtige doek.
– Veeg na het gebruik van de verdunde azijn en wateroplossing de plekken waar u zat en uw rugleuning rustte af met een warme, schone en vochtige doek.
– Door uw sauna na elke sessie schoon te maken, behoudt u een frisse en veilige omgeving om te gebruiken.
– Stofzuig uw infraroodsauna wekelijks om haren en stof te verwijderen. Maak een keer per week de glazen deuren van uw sauna schoon.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen