Infraroodcabines X-Trend

PROMO: tot € 750 korting op uw infraroodcabine

Doe vandaag uw (vrijblijvende) prijsofferte aanvraag & beslis later.

Waarom Infraroodcabines een geweldige manier zijn om te relaxen

Infrarood saunaAls je thuis geen infrarode cabine of infrarood sauna hebt, mis je iets geweldigs. Infrarode cabines zijn geweldig om in te relaxen en uw zorgen van u af te laten glijden. De doordringende warmte die infrarode verwarming levert is vergelijkbaar met de rustgevende straling van de zon, alleen is het veel minder gevaarlijk en wat gezonder voor uw lichaam. In dit artikel vindt u nog meer redenen waarom het goed zou zijn als u in infrarode cabines zou investeren.

Infraroodcabines: Voordelen voor uw gezondheid

Infrarood cabines of infrarood sauna’s vallen vaak onder de categorie van sauna- of baduitrusting. Mensen die bekend zijn met de sauna zullen weten dat het regelmatig nemen van een saunabad verbazingwekkende gezondheidsvoordelen biedt. Infrarode warmtecabines bieden vergelijkbare gezondheidsvoordelen, maar waar de sauna temperaturen en –omgeving soms ondraaglijk worden voor de bader, is dit niet het geval in infrarode warmtecabines. De temperatuur is veel milder maar toch nog warm en evenwichtig genoeg om in het lichaam door te dringen en om positieve veranderingen in gang te zetten.

Tip: maak kennis met de Bioptron lamp, de beste lichttherapie lamp voor uw huid | izi heat | 1 persoons infrarood sauna |

Infrarode verwarming verbetert de bloedcirculatie waardoor het gehele lichaam beter doorbloed raakt. Dit helpt bij het verminderen van pijn en spierspanning in verschillende delen van het lichaam aangezien een infrarood cabine een gelijkmatige verdeling van de warmte door het gehele lichaam garandeert. Het zweet dat door de infrarode verwarming wordt opgewekt onttrekt schadelijke gifstoffen zoals kwik, lood, nikkel en koper aan het lichaam, waardoor dat weer gezond en ontspannen aanvoelt.

Bovendien zullen eenvoudige verwarmingssessies in infrarode cabines al uw zorgen en pijnen doen verdwijnen. De infrarode warmte blijkt goed voor een heel scala patiënten, inclusief artritis- en rugpijnpatiënten, evenals voor mensen die aan chronische hartziektes of migraine leiden.

Nog enkele andere voordelen van infraroodcabines

nieuwe_sauna_klein_0Het regelmatig gebruik van infrarood sauna’s van X-Trend verzekert u van een goede gezondheid en welzijn, waaronder een ontspannen lichaam en geest. Dit vermindert niet alleen de effecten van het ouder worden, maar u zult zich ook fris voelen en sterk genoeg zijn om de dagelijkse taken weer aan te kunnen.

Bovendien zijn infrarood cabines gemakkelijk te installeren en doen zij ook niet zo’n zware aanslag op uw beurs. Door de vele gezonde voordelen is het gewoonlijk ook goed gespendeerd geld. Tevens zijn ze gemakkelijk te demonteren en draagbaar, dus u kunt ze in huis plaatsen waar u maar wilt. Het enige wat u nodig heeft om ze te laten functioneren is een simpele stroomaansluiting en aangezien ze nauwelijks voorwarm tijd nodig hebben, zijn ze snel te gebruiken en kosteneffectief bovendien. Ze zijn er in vele uitvoeringen, met verschillende installaties en sfeermodes die eveneens bijdragen tot de ontspannende eigenschappen.

Ontdek onze infraroodcabines in onder meer West-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Om al deze redenen en meer kunnen infrarood cabines een geweldige investering voor uw huishouden zijn. Het is simpelweg de beste manier om uw lichaam en geest complete te ontspannen waardoor u zich gezond en fris voelt. De diepe, gelijkmatige warme penetratie van de infrarode verwarming geeft het een extra ten opzichte van andere, conventionele warme bad methodes zoals traditionele sauna’s en maken het een perfecte keuze voor gezondheidsbewuste mensen over de gehele wereld.

Wat zijn infraroodcabines

Infraroodcabines zijn kamers die infrarode stralen uitstralen van de lampen. Het licht is niet de ultraviolette stralen van de zon, maar een speciale frequentie van infrarood die warm is. Ze worden ook wel “ver-infraroodverwarmers” genoemd.

Infrarode golven dringen diep in het lichaam door en zenden warmtestralen uit die de cellen en weefsels in het menselijk lichaam stimuleren, waardoor ze beter gaan functioneren. Infrarood licht kan door de huid en de bloedvaten geabsorbeerd worden. Daardoor kan het de bloedsomloop helpen verbeteren, en de stuwing in uw bloedstroom opbreken, wat leidt tot een gezonder lichaam.

Infraroodcabines zijn ook bekend als ver-infrarood sauna’s. Ze worden al eeuwenlang in Azië gebruikt, en ze worden over de hele wereld steeds populairder om mensen te helpen hun gezondheid op natuurlijke wijze te verbeteren zonder dure medicijnen en operaties.


Hoe werken infraroodcabines?

Infrarood cabines werken door infrarood licht te gebruiken voor therapeutische doeleinden. Dit type cabine omvat een aantal machines en technologieën die de mensen een veilige en comfortabele omgeving bieden. Bovendien biedt het verschillende voordelen voor de gezondheid, die gaan van een betere bloedsomloop tot vermindering van vermoeidheidsverschijnselen. Het infrarode licht is niet-invasief en op een laag niveau, waardoor de mensen langere tijd in de cabine kunnen zijn zonder ongemak te voelen of bijwerkingen te hebben.

Het algemene doel van de cabines is het zuurstofgehalte in het menselijk lichaam te verbeteren. Uw lichaam neemt meer zuurstof op wanneer u in een infraroodcabine bent dan wanneer u buiten bent. De cabines zullen uw lichaam helpen zich energieker te voelen, terwijl uw cognitieve functie wordt verbeterd, en ook uw bloed bloedsomloop, welzijn, en uw algemene gezondheid.

Infrarood cabines helpen u ook zich te ontdoen van gifstoffen die in uw lichaam zijn opgeslagen. Het helpt de bloedstroom naar essentiële organen te verbeteren, zodat zij optimaler kunnen functioneren. Bovendien zal het licht diep in de spierweefsels doordringen en die gebieden laten ontspannen en verjongen . De snelle temperatuursveranderingen zullen ook helpen het lichaam te stimuleren om vet te verbranden en uw algehele metabolisme te verbeteren.

Infraroodcabines, of infraroodsauna’s, zijn een betrekkelijk nieuwe sensatie die aan populariteit begonnen zijn te winnen nadat veel artsen de voordelen ervan hadden aanbevolen. Zij worden al meer dan vijf eeuwen gebruikt door verschillende culturen over de hele wereld.


Voordelen van het gebruik van een infraroodcabine

Behalve dat het een uitstekende manier is om uw gezondheid op natuurlijke wijze te verbeteren, zijn er nog veel andere voordelen van het gebruik van een infraroodcabine.

– Een infraroodcabine zuivert de lucht en helpt mensen die allergieën hebben.

– Infraroodcabines bieden een comfortabele plaats om te ontspannen.

– Wanneer u een infraroodcabine gebruikt, kunt u zich ook rustiger en minder gespannen voelen dan voorheen.

– Een gezonde voeding en levensstijl zijn essentieel, maar uw lichaam kan er niet van profiteren als u niet voldoende energie hebt. Een infraroodcabine helpt u deze broodnodige energie te geven, zodat uw lichaam zichzelf op natuurlijke wijze kan genezen.

– Het gebruik van een infraroodcabine zal u helpen ontspannen en de kwaliteit van uw slaap verbeteren.

– Het gebruik van een infraroodcabine helpt uw bloedsomloop te verhogen en gifstoffen uit het lichaam te verwijderen.

– Als u een infraroodcabine blijft gebruiken, zult u misschien merken dat u minder vaak ziek wordt dan vroeger.

– Als uw huid gevoelig of droog is, zal het gebruik van een infraroodcabine helpen de natuurlijke vochtigheid en soepelheid te herstellen.

– De mensen hebben nog steeds gemengde gevoelens over de vraag of zij deze therapiemethode moeten proberen of niet; er zijn echter veel mensen die dagelijks genieten van de voordelen van het gebruik van een infraroodcabine.

— Voordat u dit soort therapie uitprobeert, is het een goed idee om met iemand te praten die er al eens een gebruikt heeft, zodat die advies kan geven over hoe u het beste te werk kunt gaan bij de behandelingssessies.

— Het is ook heel belangrijk dat u nagaat met uw arts bespreken en u ervan vergewissen dat het veilig voor u is om dit te doen.

— Het is een goed idee om met een huidspecialist te overleggen hoe u het beste te werk kunt gaan als u een infraroodcabine gebruikt.

– U moet nooit langer dan 15 minuten in de infraroodcabine blijven, want dat kan schade veroorzaken.


Wie kan een infraroodcabine gebruiken en hoe vaak moet u gaan

Wie kan een infraroodcabine gebruiken?

Infraroodcabines zijn een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden of familie, terwijl u de voordelen van wat lichttherapie krijgt. De beste leeftijd om infraroodcabines te gaan gebruiken is wanneer de kinderen naar school gaan. Ze zijn ook uitstekend geschikt voor 50-plussers en volwassenen met fibromyalgie, of artritis. Mensen die gevoeliger zijn voor zonlicht kunnen beter een infraroodcabine gebruiken, omdat die niet zoveel UV-blootstelling geeft.

Hoe vaak moet u gaan?

Het is aan te bevelen uw bezoek in de cabine te beperken tot ongeveer 20 minuten, afhankelijk van hoe gevoelig uw huid is. Wie langer dan 20 minuten wil blijven, raden wij aan buiten zonnebescherming te dragen na het bezoek aan de cabine en gebruik altijd een lage SPF, d.w.z. 15 of minder. Sommige mensen reageren slecht op langdurige blootstelling in de infraroodcabine en voelen zich daarna nog enkele uren ziek.


Tips om het meeste uit uw ervaring in een infraroodcabine te halen (wat mee te nemen, wat niet te eten, enz.)

Lees de volgende tips om optimaal van uw infrarood cabine-ervaring te genieten:

– Wat u niet moet dragen – draag losse kleding, en vermijd het dragen van materialen die van dierlijke oorsprong zijn, want die verhinderen dat het infrarode licht doordringt.

– Wat u mee moet nemen – blijf gehydrateerd met water, neem een boek of tijdschrift mee voor afleiding, en neem een oogmasker mee als u tijdens uw sessie wilt slapen.

– Kom voorbereid – reinig uw lichaam voor u begint, en eet licht.

– Neem pauzes – sta uzelf toe om elk uur of zo de cabine te verlaten als u moet strekken of naar het toilet moet. Drink regelmatig water!

– Beleef – geniet van de infraroodbad ervaring vanwege de gezondheidsvoordelen en de ontspanning.

– Houd discipline – zorg ervoor dat u klaar bent met uw sessie als de tijd om is, anders is het verspilde tijd geweest om te wachten tot uw lichaam is afgekoeld. Overdrijf niet met infraroodsessies; ze zijn niet goed in overdaad, want ze kunnen uw organen, zoals lever en nieren, belasten.


FAQs over infraroodcabines

Wat is een infraroodcabine?

Een infraroodcabine is een draagbare cabine die het gebruik van infrarood licht voor therapeutische doeleinden omvat. Het infrarode licht dringt diep in het lichaam door en verwarmt weefselmassages. Dit helpt de overleving en het herstel van de cellen te bevorderen. Het stimuleert ook de bloedsomloop door verstopte slagaders op te ruimen, de zuurstof in de bloedvaten te verhogen, ontstekingen te verminderen, en kan dieper in de spieren doordringen dan traditionele sauna’s of stoombaden.

Waarom gebruiken mensen infraroodcabines?

Mensen gebruiken infraroodcabines om verschillende redenen, maar enkele van de belangrijkste zijn:

– Om hun gezondheid op natuurlijke wijze te verbeteren

– Om verlichting te vinden bij chronische pijn

– Om hun energieniveau te verhogen

– Om ontstekingen in spieren, gewrichten en ligamenten te helpen verminderen.

Is het veilig en gezond om een infraroodcabine te gebruiken?

Ja, infrarood cabines zijn veilig en gezond om te gebruiken. Infraroodcabine-therapie veroorzaakt geen noemenswaardige complicaties. De enige bijwerkingen die opgemerkt zijn, zijn een lichte verhoging van de hartslag, maar die zijn meestal zeer minimaal. In het onwaarschijnlijke geval dat iemand ernstig ongemak ondervindt bij het gebruik van een infrarood cabine-therapie, moet hij ermee ophouden en onmiddellijk contact opnemen met zijn arts.

Hoe werken infraroodcabines?

Als vuistregel geldt voor elk type of elke stijl infrarood-energie-therapie-apparaat: sterk geconcentreerde (niet-thermische) lichtstralen die door specifieke diode-arrays worden uitgezonden, gaan op hun weg naar binnen door speciale lenzen, waar ze een wisselwerking aangaan met de watermoleculen van ons lichaam, die op hun beurt een zeer milde warmtesensatie in ons lichaam beginnen te produceren. Deze gewaarwordingen worden door onze hersenen geïnterpreteerd als “opwarming” als gevolg van verhoogde doorbloeding en transpiratie.

Infrarood cabines leveren onmiddellijk resultaat op voor mensen die lijden aan aandoeningen als stress, pijn in spieren en gewrichten, depressie, slapeloosheid, hoofdpijn, sinus problemen (ook allergieën), astma, ontgifting van het lichaam van schadelijke stoffen en andere ziektes. Infraroodcabines combineren de voordelen van conventionele lichaamsbeweging met een zacht, kalmerend genezend licht.

De infrarood cabine werkt op de stofwisseling en de bloedsomloop door een overvloedige toevoer van zuurstof in ons lichaam te veroorzaken, en door de verdamping van gifstoffen uit de cellen.

Hoe gebruik ik een infraroodcabine?

De handigste manier om te genieten van al de heerlijke gezondheidsvoordelen die voortvloeien uit het hebben van uw eigen infraroodcabines is ze te kopen bij een gerenommeerde handelaar of fabrikant, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze echt zijn. De ideale temperatuur voor het gebruik van een infraroodcabine is ongeveer 2& graden. U moet uw lichaam ten minste 5 minuten de tijd geven om zich aan de lagere temperaturen aan te passen voordat u de cabine binnengaat.

Als u eenmaal binnen bent, ontspant u zich en laat u uw spieren worden slap. U zult een warm gevoel beginnen te krijgen en geleidelijk zal uw lichaamstemperatuur met 1 tot 2 graden stijgen. Als u zich op uw gemak voelt, blijft u ongeveer 5 minuten binnen.

Deze infraroodcabine is niet alleen gebruikt als gezondheidsbehandeling, maar ook om pijn in gewrichten en spieren te helpen verlichten. Als u het meeste uit uw infraroodcabine wilt halen, probeer dan deze volgorde aan te houden: (1) ga eerst met beide voeten bloot op de vloer zitten en leun achterover terwijl u recht vooruit kijkt in een hoek van ongeveer 45°; (2) til vervolgens één been op totdat het omhoog wijst naar het plafond en laat het dan weer zakken; herhaal nu het proces met het andere been. Dit voelt in het begin een beetje vreemd aan, maar het is zeer effectief. Het helpt om schouder- en andere gewrichtspijnen te verlichten.

Hoe lang u in de infraroodcabine blijft, hangt af van uw gezondheidstoestand, hoe vaak u de cabines gebruikt en welk deel van uw lichaam behandeld moet worden. U zult zich na uw vertrek minder vermoeid voelen dan voordat u in een infraroodcabine ging, en zeker meer ontspannen dan daarvoor. Zelfs als u niet aan een specifieke ziekte lijdt, raad ik u aan om al na 2 weken een verbetering van uw algemene gezondheidstoestand te zien.

Welke voordelen kan ik verwachten van een infraroodcabine?

Wij leven allemaal onder zoveel stress dat veel mensen vergeten zijn hoe pure ontspanning aanvoelt… De oplossing is een infraroodcabine of infrarood sauna.

Infraroodcabine van X-Trend kopen

Infraroodcabine therapie is een van de gemakkelijkste manieren om uw gezondheid te verbeteren en verlichting te vinden bij chronische pijn. Deze blogpost heeft u een gedetailleerd overzicht gegeven van wat infraroodcabines zijn, hoe ze werken, wie er het meest van kan profiteren, en waarom het gezond is voor mensen om ze te gebruiken.

Om volledig te profiteren van de voordelen van infraroodcabines, is het belangrijk dat u ze gebruikt in combinatie met een ander gezondheidsdienst. Daarom zou ik aanbevelen dat u een persoonlijk coach in de sportschool raadpleegt, die zal kunnen helpen om te besluiten welke behandeling het best bij uw lichaam past en hoeveel beweging nodig is voor een goede gezondheid.

Kies nu ook voor een infraroodcabine van X-Trend.