Infraroodcabine Prijs

Infraroodcabine prijs

Wat kost zo’n nieuwe infraroodcabine nu precies?  Maak kennis met de kwaliteitsvolle infrarood sauna’s van X-trend. Ontdek ons gamma en modellen en vraag onze prijzen met advies aan:

infraroodcabines prijzen en modellen - infraroodcabine prijs

Stap 1 van 2

Infraroodcabines prijs
Infraroodcabines prijs

Infraroodcabine Prijs

Infraroodcabine prijs: Bent u op naar de gemiddelde prijs van een goede infraroodcabine?

Laat u adviseren door X-Trend, de referentie en expert in België op het vlak van infraroodcabines en infrarood sauna de scherpste infraroodcabine prijs.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Verbrand Extra Calorieën met een High-Tech Infraroodcabine

Infraroodcabines zijn de nieuwste trend in de high-tech industrie door zijn veelheid aan voordelen voor mensen van iedere leeftijd. Het is wetenschappelijk bewezen dat infrarood cabines een uitstekende remedie bieden voor diverse chronische aandoeningen, maar ze zijn vooral in het bijzonder effectief bij de hulp in gewichtsafname. Als u verder leest, kunt u erachter komen hoe dit technologische wonder u kan helpen extra calorieën te verbranden zonder ook maar een vinger uit te steken.


infraroodcabine prijs
infraroodcabine prijs

De infraroodcabine prijs varieert van model tot model (grootte).

Voor de infraroodcabine prijs mag u reken dat deze varieert van € 3,000 tot € 5,000 naargelang het aantal personen dat gebruik wil maken van de infrarood cabine.

Infrarood cabine systeem

Voordat we verder kunnen gaan, is het goed om te weten hoe de infrarood cabine precies werkt. Het in de cabine ingebouwde verwarmingssysteem geeft infrarood warmte af, wat overmatige transpiratie tot gevolg heeft, waardoor de bloedsomloop toeneemt. De infrarood warmte stimuleert de lichaamsspieren, cellen en weefsels om te zweten, waardoor afvalstoffen het lichaam uitgedreven worden. De cabine geeft onzichtbare infraroodstraling, die diep in het lichaam binnendringt met een zeer sterk ontgiftend effect, dat het herstel en regenererend proces versnelt.

Zodra het transpiratie proces begint en het vocht op het lichaamsoppervlakte verdampt, koelt het lichaam af. Als gevolg hiervan veranderen een aantal processen in het lichaam om lichaamswarmte af te drijven. Het hart pompt meer bloed door de bloedvaten, wat dezelfde voordelen oplevert als een stevige work out. Regelmatig gebruik van de cabine doet de bloeddruk dalen en verbetert de algehele cardiovasculaire gezondheid van de gebruiker, doordat er meer bloed door het lichaam circuleert.

Hoe de infrarood cabine Extra Calories verbrandt

De gebruiker lijkt er ontspannen bij te zitten in de infrarood cabine, maar het lichaam is hard aan het werk, met transpireren, bloed rond pompen en extra vet verbranden. Volgens onderzoek kan één enkele sessie in de cabine als een gewichtsverlies opleveren van 500 gr. Het cabine verwarmingssysteem laat u net zoveel gewicht verliezen als tijdens een 40 minuten durende work out of jogging sessie.

Uw lichaam kan meer dan 900 calorieën verliezen met een gewone cabine therapie (1 gr. zweet verwijdert ongeveer 0.585 calorieën). Eén therapie sessie kan u helpen 1000 gr. te verliezen, wat gelijk staat aan een work out van 45 minuten of 12 tot 15 km. per dag hardlopen. Sommige mensen maken zich zorgen dat regelmatig gebruik van een sauna of een cabine uitdroging veroorzaakt. Dit is ten dele waar, maar de lichaam hydratatie kan weer op peil gebracht worden door water te drinken, zonder daarbij extra calorieën binnen te krijgen.


Infraroodcabines
Infraroodcabines | infraroodcabine prijs

Kort samengevat kan een infrarood cabine op drie specifieke manieren helpen bij gewichtsafname:

Een infrarood warmte therapie verwijdert effectief de afvalstoffen, die verantwoordelijk zijn voor vetopslag (lipo philische afvalstoffen). Zonder de verwijdering van deze stoffen kan een afvalprogramma nooit compleet succesvol zijn. Infrarood cabine therapie sessies maken het mogelijk deze stoffen uit te drijven doormiddel van zweet.

Een sauna of cabine therapie verwijderen de zware metalen uit het lichaam die zorgen voor onevenwichtigheid in de spijsvertering (onstabiele spijsvertering en buitensporige gewichtstoename).

Eén korte cabine therapie sessie verbrandt tot wel 500 calorieën door het verwijderen van afvalstoffen en zout. Het water dat u verliest, kunt u makkelijk aanvullen door meer water te consumeren.

Deze nieuwe manier van gewichtsverlies is geschikt voor iedereen die wat extra calorieën wil verbranden, zonder gebruik te hoeven maken van trainingsapparaten of een zwaar dieet.

Infrarood cabines of sauna’s zijn een betere optie dan chirurgische of andere medische manieren van gewichtsverlies procedures. Profiteer van dit high-tech wonder en geniet van een gezond en obesitas-vrij leven.


uitschuifbare infraroodcabine
uitschuifbare infraroodcabine prijs

Infraroodcabine kopen aan de beste prijs

Infraroodsauna’s worden steeds populairder tegenwoordig omwille van een aantal redenen, onder andere dat ze u helpen te ontspannen en uw stress verminderen.

Dus waarom koopt u zelf geen infraroodcabine aan?

Aarzelt u omwille van de hoge infraroodcabine prijs?

Geen zorgen want dit artikel zal u helpen bij het kopen van een infraroodcabine aan een extreem betaalbare prijs.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Wat is een infraroodcabine?

Vooraleer we de infraroodcabine prijs zullen bespreken en voor we tips voor het kopen van infraroodcabines, moet u eerst over een zekere basiskennis van infraroodcabines en hun gebruik beschikken.

Een infraroodcabine, ook bekend als een infraroodsauna, is een soort van cabine die er vanbinnen zoals een sauna uitziet.

Ze verschillen echter van de traditionele sauna’s die u in spa’s en wellness-centra kan vinden.

De infraroodcabines maken gebruik van verwarming door infraroodgolven om u van genoeg hitte te verzien, zodat u kan beginnen zweten en ontspannen.

Een traditionele sauna, ook bekend als een Finse sauna, verwarmt de kamer door het gebruik van hete stenen of kolen.

Normaal gezien bevat het geen bedieningssysteem om de temperatuur in de kamer te regelen.

Een infraroodsauna is heel verschillend van de traditionele sauna.

Er worden infraroodstralen gebruikt om de hitte in deze sauna te produceren.

Daarenboven kan u de temperatuur van de kamer regelen door de intensiteit van de infraroodstraling in de sauna of cabine te wijzigen.

Infraroodsauna’s zijn ontworpen om u te helpen ontspannen na een uitputtende dag.

Ze kalmeren niet alleen lichaam en geest, ze bieden ook nog een aantal andere voordelen die we later zullen bespreken.

Een groot aantal artsen en professionals die aan pijnbeheer doen, nemen de infraroodtherapie op in hun behandelingen om patiënten te helpen hun pijn en hun spanning te verminderen.

Wat zijn de voordelen van een infraroodcabine?

Infraroodcabines bieden talrijke andere voordelen naast het ontspannen en u te helpen om uw gemoedsrust te bereiken.

Bekijk hieronder de fantastische voordelen van het dagelijkse gebruik, of minstens drie keer per week, van een infraroodcabine.

Info: infraroodcabine prijs

Helpt u om gewicht te verliezen

Wanneer u aan obesitas lijdt en u heeft bijna elke andere methode om gewicht te verliezen al geprobeerd, moet u eens proberen om een infraroodcabine te gebruiken.

Ja u heeft het goed gehoord. Infraroodsauna’s kunnen u helpen om al uw ongewenste vet dat in uw lichaam vastzit, gemakkelijk te verwijderen.

Het grootste voordeel aan deze methode voor gewichtsverlies is dat u niet op één of ander verschrikkelijk dieet moet gaan of uren in de fitnesszaal moet spenderen.

Al wat u moet doen is minstens drie of vier keer per week een uur in een infraroodcabine doorbrengen.

Na een maand zal u een aanmerkelijk verschil in uw gewicht en uiterlijk zien.

In de ‘Journal of the American Medical Association’ werd vermeld dat mensen die tijd spenderen in een infraroodcabine makkelijk rond de 600 calorieën per sessie verbranden.

Meer zelfs, mensen die aan hitte gewend zijn, kunnen makkelijk rond de 800 calorieën per sessie van infraroodtherapie verbranden.

Wat er gebeurt, is dat de hitte in de sauna uw hartslag helpt verhogen.

Dit versterkt uw metabolisme en verhoogt uw bloedcirculatie, wat ervoor zorgt dat u meer zweet en dus veel calorieën verbrandt.

Dus wanneer u uw obesitas beu bent en u een einde aan deze miserie wil maken, moet u gewoon wat tijd besteden in een infraroodcabine in uw wellness center in de buurt of u kan een eigen infraroodcabine aankopen wanneer u wilt.

Info: infraroodcabine prijs

Ontgift uw lichaam

Een infraroodsauna helpt u ook om uw lichaam te reinigen van de gifstoffen die diep onder uw huid zitten.

Het zweet dat door de hitte geproduceerd wordt, brengt deze gifstoffen naar de oppervlakte van uw huid en helpt uw lichaam om hiervan af te geraken.

Wanneer uw lichaam vrij is van deze gifstoffen wordt uw huid frisser dan daarvoor en begint ze te stralen.

U voelt zich gezonder en lichter dan daarvoor, wat een positief effect op uw humeur heeft en u gaat zich dus goed over uzelf voelen.

Heelt uw wonden

Verschillende studies, uitgevoerd door de NASA, hebben aangetoond dat de infraroodsauna ook een rol kan spelen bij het genezen van wonden en dat het de snelheid waaraan weefsel en cellen groeien versnelt.

In deze studies werd vastgesteld dat de celgroei toegenomen was met 155% en dat de grootte van de wonden van patiënten die met infraroodtherapie behandeld werden, verminderd waren met 36%.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Verjongt uw huid

Infraroodtherapie staat er ook voor bekend dat het uw huid een gezonde en frisse look geeft.

In een studie in ‘The Journal of Cosmetica and Laser Therapy’ wordt gesteld dat patiënten die een sauna therapie van 12 weken volgden fantastische verbeteringen aan hun huid ervaren hebben.

De rimpels in hun gezicht begonnen te verdwijnen, hun huid begon te stralen, hun gelaatskleur werd mooier en hun huid werd veel gladder en zachter dan voorheen.

Dit toont aan dat infraroodtherapie voordelig kan werken om u een jeugdig voorkomen te geven.

U hoeft geen honderden euro’s meer te spenderen aan anti-rimpel crèmes en aan crèmes en lotions om uw huid te verlichten.

Kijk uit naar een infraroodcabine aan een voordelige prijs, kies er één uit en zie er jaren jonger uit dan u werkelijk bent door het spenderen van quality time in uw infraroodsauna.

Helpt om uw bloeddruk te verlagen

Wanneer u of één van uw familieleden lijdt aan een te hoge bloeddruk, moet u zich bewust zijn van de andere problemen die door deze conditie veroorzaakt worden.

Hoge bloeddruk is berucht voor het veroorzaken van aandoeningen die met de hersenen te maken hebben, zoals beroertes en hartaandoeningen waaronder een hartstilstand.

Daarenboven is het risico op nieraandoeningen ook groter.

Hierdoor zal u oplossingen moeten gaan zoeken die voorgoed een einde kunnen maken aan uw te hoge bloeddruk.

Gelukkig is infraroodtherapie één van die oplossingen die u kunnen helpen om uw bloeddruk te verlagen.

Verschillende studies hebben aangetoond dat een sessie in een infraroodsauna helpt om de bloedvaten te verwijden, wat de bloedcirculatie in uw lichaam verbetert en zo resulteert in een lagere bloeddruk.

Helpt u om beter te slapen

Wanneer u wat tijd in een infraroodcabine gespendeerd hebt, zal u een verbetering in u humeur vaststellen en zal u dus ook beter kunnen slapen.

Ja dat is zeer juist. Wanneer u in een infraroodsauna zit, helpt het zweet op uw huid om uw spieren te ontspannen.

Wanneer uw spieren ontspannen, zal de stress en spanning in uw lichaam beginnen verminderen en uw geest wordt dan ook rustig.

Wanneer u mentaal ontspannen bent, zal u in staat zijn om beter te kunnen slapen omdat u geen zorgen meer aan uw hoofd heeft.

Daarenboven zal u ook merken dat u aangenamer en blijer wordt dan voorheen.

Wanneer u al deze geweldige voordelen van de infraroodcabine ook zelf wil ervaren, moet u meteen beginnen zoeken naar een infraroodsauna.

Lees verder om handige tips te ontdekken in verband met de aankoop van fantastische infraroodcabines aan zeer betaalbare prijzen | infraroodcabine prijzen.


infraroodcabine prijs
infraroodcabine prijs

Richtlijnen voor het kopen van infraroodcabines

Wanneer u besloten hebt om een infraroodcabine te kopen, moet u eerst een uitgebreide online zoektocht naar informatie uitvoeren, met name over de verschillende producenten, types en modellen van de beschikbare infraroodcabines op de markt en natuurlijk de infraroodcabine prijs.

Zoek grondig op het internet (onder: infraroodcabine prijs) naar alle bedrijven in uw land die bekend staan voor infraroodcabines van een goede kwaliteit.

X-Trend is zo’n bedrijf dat bekend is voor haar geweldige infraroodcabines, onder de naam van X-Trend Infraroodcabines en scherpe infraroodcabine prijs.

Ze zijn niet alleen zeer comfortabel in gebruik maar ook nog eens betaalbaar.

Het is zeer belangrijk dat u goed de verschillen en gelijkenissen kent van de verschillende infraroodcabines die beschikbaar zijn.

Na het analyseren van de markt kan u ten laatste beslissen om de geschikte infraroodcabine te kopen.


Handige tips voor het kopen van een infraroodcabine aan een betaalbare prijs

Zoekt u: infraroodcabine prijs? De infraroodcabine prijs varieert in het algemeen tussen de 2.000 en de 7.000 euro, afhankelijk van het type en de grootte die u wilt. De prijzen van extreem luxueuze infraroodcabines, geproduceerd door respectabele en ervaren bedrijven, kunnen gaan van 5.000 tot 10.000 euro. Men kan ook al degelijke infraroodcabines vinden aan de prijs van 2.000 tot 3.000 euro.

Neem een kijkje naar de volgende tips die u zullen helpen om een geweldige infraroodcabine te kopen aan een fantastische prijs | infraroodcabine prijs.

Zoek naar solden en promoties

Blijf altijd op de uitkijk voor promoties en solden.

Deze aanbiedingen laten toe dat u een geweldige infraroodcabine kan kopen aan een lage prijs.

Koop een infraroodcabine buiten het seizoen

In het algemeen gaan mensen in de sauna in de herfst en winter, wanneer het koud is buiten en men naar een manier zoekt om zichzelf warm te houden.

De infraroodcabine prijs ligt in dit seizoen hoog omdat er rond deze tijd veel meer infraroodcabines worden aangekocht.

Wanneer u een infraroodcabine wilt aankopen aan een betaalbare prijs, moet u overwegen om deze buiten het seizoen aan te kopen, zoals bijvoorbeeld in de lente of de zomer.

U zal versteld staan van de lage prijzen die door sommige bedrijven voor infraroodcabines van geweldige kwaliteit gevraagd worden.

De reden hiervoor is dat hun verkoopcijfers lager liggen tussen de maanden maart en augustus.

Koop een infraroodcabine tijdens de kerstperiode

Bijna elke winkel biedt promoties aan tijdens de kerstperiode.

Profiteer van de aanbiedingen en probeer een infraroodcabine aan te kopen tussen kerst en nieuwjaar | infraroodcabine prijs


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Overwegingen bij het kopen | infraroodcabine prijs

Naast de prijs zijn er nog vele overwegingen die u moet maken vooraleer u een infraroodcabine aankoopt.

Hieronder een opsomming van de meest belangrijke zaken waaraan u moet denken bij het kopen van een infraroodcabine / infraroodcabine prijs.

De grootte van de cabine

Koop zeker nooit een infraroodcabine vooraleer u de capaciteit van de cabine geanalyseerd heeft.

U moet weten hoeveel plaats u zal nodig hebben om comfortabel te kunnen ontspannen in de infraroodsauna en u moet uw keuze daarop afstemmen.

Wanneer u de infraroodcabine zal gebruiken met meer dan één persoon tegelijkertijd moet u een cabine aankopen die ruim genoeg is om ze met meerdere personen te gebruiken.

Grootte van uw huis of spa

U moet de ruimte waarin de infraroodcabine zal geplaatst worden, of het nu bij u thuis of in uw spa is, goed bestuderen.

De ruimte moet groot genoeg zijn opdat de infraroodcabine er goed in past.


infraroodcabine prijs
infraroodcabine prijs

Infraroodcabine prijs

Weet op voorhand welk bedrag u wil spenderen aan de aankoop van de infraroodcabine.

Wanneer u slechts over een beperkt budget beschikt, is het beter om voor een kleine cabine te kiezen met een lagere infraroodcabine prijs.

Wanneer u daarentegen een groot bedrag aan een infraroodcabine van goede kwaliteit wilt spenderen, koop dan een meer luxueuze uitvoering.

Bestudeer toch eerst de prijzen van deze grootte en luxueuze infraroodcabines.

Restwaarde

U moet een schatting maken van de waarde en de infraroodcabine prijs  waaraan u deze opnieuw zal kunnen verkopen vooraleer u een aankoopbeslissing maakt.

Zo kan u weten of u al dan niet nog een goed bod zal krijgen voor uw gebruikte infraroodcabine na enkele jaren.

Vermijdt om een cabine aan te kopen die een heel lage waarde heeft bij herverkoop want deze cabine geeft u geen waar voor zijn geld.

Op deze manier kan u het beste product aankopen met een goede prijskwaliteit.

Infraroodcabine prijs