Een Infrarood Cabine Verbetert De Bloedcirculatie?

Een infrarood cabine verbetert de bloedcirculatie

Wist u dat een infrarood cabine uw bloedcirculatie kan verbeteren. Maak dan kennis met de kwaliteitsvolle infrarood cabine’s van X-trend. Ontdek ons gamma en modellen en vraag onze prijzen met advies aan:

infraroodcabines prijzen en modellen - Een infrarood cabine verbetert de bloedcirculatie

Stap 1 van 2

Een infrarood cabine verbetert de bloedcirculatie
Een infrarood cabine verbetert de bloedcirculatie

infrarood cabine Verbetert de Bloedcirculatie

Kan het gebruik van infrarood cabine Therapie de bloedcirculatie verbeteren?

Ontdek gezondheid en vitaliteit onder de warme stralen van infrarood licht om een betere bloedcirculatie te ervaren.

Het menselijk lichaam is een complex systeem en afhankelijk van de krachtige en constante circulatie van bloed.

Het kloppen van het hart pompt en voedt de gestadige en vloeiende stroom van bloed naar de verste uiteinden van het lichaam.

Als de bloedcirculatie belemmerd wordt, ontstaan ontstekingen en een verscheidenheid aan ziekten.

Bevordering van een optimale bloedcirculatie in het lichaam bevordert de gezondheid en vitaliteit van het hele lichaam.

Het vinden van een behandelingsprogramma dat de natuurlijke bloedstroom door het lichaam bevordert is van het grootste belang.

Algemeen wordt aangenomen dat aërobe lichaamsbeweging een positieve bloedcirculatie bevordert, maar helaas is krachtige lichaamsbeweging voor veel mensen vaak onbetaalbaar.

Er zijn echter andere manieren om de bloedcirculatie te verbeteren en misschien wel de veiligste en meest effectieve is de behandeling met een breed spectrum infrarood cabine.

Dus, kan het gebruik van infrarood cabine therapie thuis de bloedcirculatie verbeteren?

Ja, de unieke relatie tussen de menselijke fysiologie en het spectrum van infrarode stralen bevordert de verbetering van de bloedcirculatie.

Terwijl je in een zittende of achteroverliggende houding zit is de bloedcirculatie tijdens een sessie in een infrarood cabine vergelijkbaar met matige lichaamsbeweging.

Naarmate de bloedcirculatie met infrarood cabinewarmtetherapie wordt verbeterd, nemen ontstekingen af en begint het lichaam een gezonde vitaliteit uit te stralen.

Zonder de belasting en de veiligheidszorgen van lichaamsbeweging kunnen mensen toch de bloedcirculatie verbeteren met regelmatige breed spectrum infrarood cabine therapie.


verbetering van de bloedcirculatie
verbetering van de bloedcirculatie

Wat is de bloedcirculatie en hoe werkt het?

De meesten weten wel iets over de bloedcirculatie en het lijkt misschien zelfs absurd om de vraag te stellen: Wat is bloedcirculatie?

Om de diepgaande invloed te begrijpen die infrarood cabine therapie heeft op de verbetering van de bloedcirculatie is het belangrijk enkele van de basisprincipes van het bloedcirculatiesysteem te begrijpen.

De voortdurende circulatie van bloed vanuit het hart door het hele lichaam gaat door een ingewikkeld netwerk van slagaders, in microscopisch kleine vaatjes, en weer terug door de aders en weer in het hart.

De voortdurende stroom bloed die door het hele lichaam beweegt, levert zuurstof en essentiële voedingsstoffen aan de organen, weefsels en cellen binnen de fysiologische structuur van het lichaam.

Het bloedcirculatie-stelsel is een complex systeem van banen die in een perfect vloeiende volgorde bewegen, uitgaande van het hart.

Deze ononderbroken beweging van bloed is nodig om de toevoer van zuurstof uit de longen en voedingsstoffen uit het spijsverteringsstelsel naar de rest van het lichaam op peil te houden.

De vijf liter bloed die zich in de bloedvaten van een doorsnee volwassene in rusthouding bevindt, beweegt zich in ongeveer een minuut door de hele bloedcirculatie.

Het bloed zal 1500 keer per dag door het hele bloedcirculatie-stelsel stromen, zelfs zonder lichaamsbeweging of een andere therapiemodaliteit om de bloedcirculatie te verbeteren.

Het longstelsel is geheel afhankelijk van de bloedcirculatie en weeft uiteindelijk samen tot een schitterend orkest van de harmonieus vloeiende beweging van zuurstof en voedingsstoffen die in het bloed naar de spieren, bindweefsels, organen, klieren en hersenen worden vervoerd.

De ontzagwekkende werking van het kloppen van het hart kan beschouwd worden als de motor van het bloedcirculatie-stelsel:

De pulsatie van het hart pompt voedingsrijk bloed door de slagaders, in een netwerk van vasculaire transmitters en tenslotte in aders die terug naar het hart en de longen leiden.

Het belang van een goed functionerende bloedcirculatie kan niet onderschat worden.

De gezondheid en vitaliteit van het hele lichaam hangen van minuut tot minuut af van de vloeiende beweging van de bloedcirculatie.

Het vinden van behandelingsmogelijkheden die de bloedcirculatie verbeteren is van het grootste belang voor een gezond leven.

infrarood cabine therapie verbetert de vloeibaarheid van de bloedcirculatie in het hele lichaam en heeft daardoor een positieve invloed op allerlei gezondheidsproblemen.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Gezondheidsvoordelen die samengaan met een verbeterde bloedcirculatie?

Een verhoogde bloeddoorstroming verhoogt het zuurstofgehalte in het lichaam en geeft op zijn beurt een cascade van gezondheidsvoordelen met betrekking tot een verscheidenheid van ziekten.

Een verhoogde zuurstofstroom naar verschillende delen van het lichaam door een verbeterde bloedcirculatie bevordert de celgroei en de interne orgaanfunctie.

Als de bloedcirculatie verbetert, is het grootste orgaan van het lichaam, de huid, beter in staat om schadelijke bacteriën en infecties van de buitenwereld af te weren.

Een betere bloedcirculatie zal de hele functie van het lichaam positief beïnvloeden en gezondheid en vitaliteit door en door het menselijk organisme bevorderen.

Welke Ziekten Worden Positief Beïnvloed Door Een Goede Circulatie?

– Reumatoïde artritis
– Osteoïde artritis
– Hoge Bloeddruk
– Diabetes
– Psoriasis
Fibromyalgie
– Ziekte van Parkinson
– Ziekte van Alzheimer
– Depressie en angst
– Spier- en skeletaandoeningen


verbetering van de bloedcirculatie
verbetering van de bloedcirculatie

Als de bloedcirculatie verbetert en de bloedstroom snel en vloeibaar wordt door het hele lichaam, wordt de bloeddruk verlaagd.

Dit helpt hart-gerelateerde ziekten voorkomen die het gevolg zijn van hoge bloeddruk (vernauwde slagaders).

Een gezonde bloedcirculatie is essentieel voor mensen met diabetes.

Verbetering van de bloedcirculatie maakt het mogelijk dat gezond bloed de verste uiteinden van het lichaam bereikt, wat van cruciaal belang is voor mensen met diabetes.

Het is het gebrek aan een positieve bloedcirculatie dat veel van de complicaties veroorzaakt die met diabetes gepaard gaan.

Door de bloedcirculatie te verbeteren worden de buitenste extremiteiten van het lichaam gevoed met zuurstof en voedingsstoffen, dit helpt een aantal van de pijnlijke symptomen te voorkomen waarmee mensen met diabetes te kampen hebben.

Een betere bloedcirculatie vermindert het ontstaan van ontstekingen in alle delen van het lichaam.

Ontstekingen zijn pijnlijk, vooral als ze de gewrichten aantasten.

Mensen die lijden aan reumatoïde artritis of osteoarthritis zullen een opmerkelijke verbetering van symptoomuitdrukking merken als de bloedcirculatie verbeterd wordt.

Atleten zullen sneller spierherstel ervaren met een verbeterde bloedcirculatie, omdat de cellulaire netwerken van de spieren grotere hoeveelheden zuurstof krijgen toegevoerd.

Verwondingen zullen sneller genezen met een verbeterde bloedcirculatie.

Breed-spectrum infrarood cabine therapie zal de bloedcirculatie drastisch verbeteren en daardoor een cascade van gezondheidsvoordelen aanwakkeren.

Bovendien is infrarood cabine therapie een veilige manier om de bloedcirculatie te verbeteren en is het toegankelijk voor mensen die misschien niet in staat zijn tot stevige lichaamsbeweging.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Hoe verbetert een infrarood cabine de bloedcirculatie?

De golflengten van infrarood licht bestaan in het onzichtbare lichtspectrum en kunnen met het menselijk oog niet gezien worden, maar wel als warmte gevoeld worden.

De infrarode lichtgolven zijn in staat diep in en langs de opperhuid door te dringen en daardoor de cellulaire reactie van het lichaam volledig in te schakelen.

De stralingswarmte van infrarood licht graaft diep in de zachte weefsels om de inwendige temperatuur van het lichaam te verhogen.

De menselijke anatomie bekeken vanuit het perspectief van een actief levend organisme dat voortdurend met zichzelf in gesprek is, maakt plaats voor een waardering van de dans met zijn uitwendige omgeving.

Als het lichaam blootgesteld wordt aan de helende stralen van het infrarode spectrum, nodigt de levende anatomie het licht uit in zijn netwerksysteem, waardoor een domino-effect van gezondheid ontstaat dat zijn oorsprong vindt in een verbeterde bloedcirculatie.

Een verbeterde bloedcirculatie brengt zuurstof en voedingsstoffen in een sneller tempo naar de vitale organen, hersenen, gewrichten, spieren, skeletstructuur, en huid.

Een verhoogd zuurstofgehalte dat door het lichaam stroomt vermindert het ontstaan van ontstekingen en daardoor pijn.

Als het infrarode licht voorbij het aanvankelijke membraan van de huid sijpelt om in het zachte weefsel van het lichaam door te dringen, reageert het celmechanisme opgewonden.

De menselijke vorm bestaat uit 50 triljoen cellen, elke cel in het lichaam heeft wat je zou kunnen beschouwen als een ‘energiecentrale’: de mitochondriën, waar ATP (Adenosine Tri-Phosphate) ontstaat.

De mitochondriën zijn erg gevoelig voor alle licht, maar vooral voor diep doordringende stralen van het infrarode licht.

Zodra het lichaam blootgesteld wordt aan het brede spectrum van infrarood licht, wordt de ATP productie exponentieel.

Als de ATP productie toeneemt in reactie op de blootstelling aan infrarood licht, komt daarbij salpeterzuur vrij, dat de hemoglobine hyperoxygeniseert.

De vers van zuurstof voorziene bloedcellen beginnen door het lichaam te stromen als een snelstromende rivier.

Ontsteking komt in het lichaam voor als reactie op verwonding, stress en ziekte.

Waar ontsteking is, is ook een tekort aan zuurstof.

Als het lichaam blootgesteld wordt aan het infrarode lichtspectrum circuleert voedings- en zuurstofrijk bloed in een hoger tempo door het lichaam.

Men kan zich voorstellen dat de bloedcirculatie als rivieren door het hele lichaam stroomt en dat ontsteking blokkades in deze rivieren veroorzaakt.

Onder invloed van het infrarode saunaspectrum wordt de bloedcirculatie vloeibaar en beweegt door ontstoken gebieden die meer zuurstof brengen.

Deze beweging maakt de afgedamde banen weer vrij en de circulatie wordt weer vloeibaar.

Binnen slechts enkele minuten na het betreden van een infrarood cabine neemt de ATP productie toe, en wordt de zuurstofproductie hoger: De bloedcirculatie stroomt vloeiend om het lichaam weer in homeostase te brengen.

Terwijl het lichaam het spectrum van infrarood licht in zijn netwerk opneemt, worden de celstructuren gestimuleerd om hogere hoeveelheden ATP te produceren.

De verhoogde ATP productie verhoogt de zuurstofvoorziening van de bloedcirculatie.

De verhoogde circulatie van met zuurstof gevulde hemoglobine stroomt door de ontstekingsgebieden en vermindert onmiddellijk de pijn.


verbetering van de bloedcirculatie
verbetering van de bloedcirculatie

Wie heeft baat bij het verbeteren van een bloedcirculatie a.d.h.v. een infrarood cabine?

Het is goed gedocumenteerd dat aërobe lichaamsbeweging de bloedcirculatie verbetert; helaas is krachtige lichaamsbeweging niet voor alle mensen weggelegd.

Als beweging om welke reden dan ook belemmerd is, is het nog steeds belangrijk dat het bloed vloeiend door het hele bloedcirculatie stelsel blijft stromen.

Gebeurt dit niet, dan wordt het lichaam uit balans gebracht en raakt de gezondheid uitgeput.

30 minuten doorbrengen in een infrarood cabine levert voor het cardiovasculaire systeem dezelfde resultaten op als een lichte jogging of wandeling.

Als de kerntemperatuur van het lichaam tijdens een sessie in een infrarood cabine stijgt, begint vasodilatatie op te treden.

Vasodilatatie is het wijder worden van de bloedvaten.

Wanneer de bloedvaten verwijden wordt de bloedstroom vergroot als gevolg van een verhoogde cardiac output.

Deze werking vermindert de druk op de slagaders en verlaagt de bloeddruk.

Dit is het identieke proces dat bij aërobe lichaamsbeweging optreedt, behalve dat het lichaam zittend of liggend rust.

Iedereen die herstelt van een verwonding of die bewegingsstoornissen heeft, kan achterover leunen en ontspannen in een infrarood cabine en toch de vruchten plukken van matige aerobe lichaamsbeweging om de bloedcirculatie te verbeteren.

Lichaamsbeweging wekt ook zweten op, een kritisch bestanddeel voor gezondheid en vitaliteit.

De hitte van de infrarood cabine doet het lichaam overvloedig zweten: dit ontdoet het lichaam krachtig van giftige ophopingen op cellulair niveau.

Giftige verontreinigende stoffen die in het netwerk van het lichaam zijn opgeslagen, zijn correlerende factoren die bijdragen tot de stressrespons.

Langdurige toestanden van de stressrespons houden verband met chronische ontstekingen.

Transpiratie bevordert de verplaatsing van schadelijke gifstoffen naar boven en uit het lichaam.

Het krachtige ontgiftingsprotocol dat het resultaat is van infrarood cabine therapie bevrijdt het lichaam van chronische stress.

Terwijl de bloedcirculatie zich door transpiratie naar de perifere delen van het lichaam beweegt, worden ontstekingen verminderd en krijgt het lichaam een gestage stroom zuurstof en voedingsstoffen.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Een infrarood cabine stimuleert om de bloedcirculatie te verbeteren

De infrarood cabine is een oase van ontspanning.

Een ontspannen lichaam ontsteekt cellulaire verjonging en regeneratie.

Verhoogde bloedcirculatie, ontspanning en ontgifting zijn krachtige componenten voor het scheppen van een gezond inwendig klimaat van het lichaam.

Het bereiken van toestanden van ontspanning waarin voeding en herstel optreden wordt toegankelijk door blootstelling aan het infrarode lichtspectrum.

Het autonome zenuwstelsel is verantwoordelijk voor het scheppen van toestanden van zijn in het lichaam.

Sympathische dominantie van het autonome zenuwstelsel treedt op als reactie op inwendige of uitwendige dreiging: Het is de vecht- of vluchtreactie.

Dit aanpassingsprotocol zorgt voor de veiligheid van het lichaam.

Aandacht en energie worden naar buiten gericht om het lichaam te beschermen.

De bloedcirculatie in het hele lichaam wordt belemmerd en de vitale organen zijn niet in staat te profiteren van de beschikbaarheid van noodzakelijke voedingsstoffen.

Als toestanden van de stressrespons of strijd of vlucht langdurig zijn wordt ziekte onvermijdelijk.

Regelmatig gebruik van breed spectrum infrarood cabine’s verhoogt de bloedcirculatie om de algemene gezondheid te bevorderen door mensen uit sympatische dominantie terug te trekken naar toestanden van parasympatische dominantie waar ontspanning, voeding en groei kunnen optreden.

Als lichaam en geest ontspannen zijn verbetert de bloedcirculatie.

Met een betere bloedcirculatie komen de mogelijkheden om alle delen van het lichaam van zuurstof en voedingsstoffen te voorzien.

Slagaders gaan open en de bloeddruk wordt verlaagd.

Baden in de stralen van het infrarode lichtspectrum gedurende slechts 15 minuten verandert de staat van zijn en brengt het lichaam terug in parasympatische dominantie waar de bloedcirculatie vloeibaar is en voeding optreedt.

Baad in de warme stralen van de infrarood cabine om de bloedcirculatie te verbeteren

De bloedcirculatie van het lichaam onderhoudt een coherente communicatie tussen alle delen van de menselijke fysiologie: De circulatie van bloed voedt, voedt en houdt het lichaam vol vitale levenskracht.

Waar een beperking in de circulatie is, is ook ziekte.

Een verbeterde bloedcirculatie verbetert de algemene functie van het lichaam en beïnvloedt een groot aantal aandoeningen.

Als we voor ons fysieke lichaam zorgen, moet verbetering van de bloedcirculatie prioriteit krijgen.

Zelfs waar mobiliteitsproblemen aërobe lichaamsbeweging onmogelijk maken, zal regelmatige behandeling met een infrarood cabine de bloedcirculatie verbeteren, zelfs terwijl je zit.

De unieke relatie tussen het infrarode lichtspectrum en het menselijk lichaam wakkert een cascade van biochemische reacties aan die de zuurstofvoorziening van het lichaam verbeteren door een verbeterde bloedcirculatie.

Als je de bloeddruk wilt verlagen, ontstekingen wilt verminderen, of de voordelen van matige lichaamsbeweging wilt genieten terwijl je zit of achterover leunt, dan is de therapie met een infrarood cabine waarschijnlijk de ideale optie om de bloedcirculatie te verbeteren.


verbetering van de bloedcirculatie
verbetering van de bloedcirculatie

Kan een infrarood cabine helpen de bloeddruk te beheersen?

Hoge bloeddruk, soms: ‘de stille moordenaar’ genoemd, treft meer dan 50% van de volwassen bevolking.

Het effect ervan op personen kan dodelijk zijn, vooral omdat er meestal geen duidelijke tekenen of symptomen zijn.

Onbehandelde hoge bloeddruk kan leiden tot hartziekten, beroertes, en plotselinge dood.

De oorzakelijke factoren bij hoge bloeddruk zijn talrijk en dat geldt ook voor de preventieve behandelingen.

Biomedisch onderzoek heeft uitgewezen dat veel van de oorzaken van hoge bloeddruk te behandelen zijn door verandering van levensstijl.

Helpt een infrarood cabine dus de bloeddruk te verlagen?

infrarood cabine therapie pakt effectief veel van de onderliggende oorzaken van hoge bloeddruk aan en heeft de mogelijkheid de bloeddruk op een zachte, effectieve en veilige manier te verlagen.

De unieke wisselwerking tussen het infrarode lichtspectrum en het cellulaire netwerk van het lichaam heeft een directe invloed op de vasodilatatie (de verwijding van de bloedvaten, waardoor de bloeddruk daalt).

Blootstelling aan infrarood licht door regelmatige sessies kan de bloeddruk verlagen bij personen die een hoog risico lopen op het ontwikkelen van hartziekten.

Behalve de biochemische veranderingen op cellulair niveau die de druk op de slagaders verminderen, pakt infrarood cabine therapie ook onderliggende oorzaken van hoge bloeddruk aan:

– Consequente sessies kunnen je helpen overtollig gewicht te verliezen (zwaarlijvigheid is een van de vele oorzakelijke factoren van hoge bloeddruk)
– Brengt het lichaam in een toestand van ontspanning en uit de stressreactie
– Ontgift het lichaam van schadelijke gifstoffen (van tabaks- en alcoholgebruik, en chemische toevoegingen die in het lichaam komen door voedsel met veel verzadigde vetten).

infrarood cabine therapie is een allesomvattende behandelingsmethode voor mensen met hoge bloeddruk en omdat deze methode niet steunt op hoge externe hitte zoals in traditionele sauna’s, is ze ook veilig voor mensen met hoge bloeddruk om te gebruiken.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Wat Is Hoge Bloeddruk? 

Bloeddruk is de kracht van het bloed dat tegen de wanden van de bloedvaten duwt; ze wordt gemeten in millimeters kwik (mmHg).

Hoge bloeddruk betekent dat de druk in je slagaders hoger is dan een veilig bereik om je hart optimaal te laten functioneren om een stroom zuurstofrijk bloed te leveren die in harmonie is met de behoeften van het lichaam.

Overleving hangt af van het vermogen van de weefsels en organen van het lichaam om vers zuurstofrijk bloed te ontvangen dat je bloedcirculatie door het hele fysiologische netwerk kan afgeven.

Het kloppen van het hart creëert druk om bloed af te geven en door de slagaders, aders en haarvaten te stuwen.

De door het hart gecreëerde druk is ritmisch in overeenstemming met de hartslagen en de ruimte tussen de slagen.

De bloeddruk is de combinatie van twee functies:

1) Systolische druk, het samentrekken van de hartslag terwijl die druk creëert.

2) Diastolische druk, de ontspanning die optreedt tussen de hartslagen om de bloedstroom van het hart naar de rest van het lichaam vrij te maken.

Als je hart klopt, trekken de bloedvaten die naar je hart leiden voortdurend samen en ontspannen ze, waardoor een perfect evenwicht ontstaat voor een goede bloedstroom door het hele lichaam.

Twee getallen worden gebruikt om de bloeddruk weer te geven en te meten, het eerste is de systolische druk (samentrekking/hartslag), en het tweede is de diastolische druk (ontspanning tussen de slagen).

Bijvoorbeeld: een meting van 120/80 is een gezonde en normale bloeddrukmeting.

De 120 staat dan voor de systolische druk en de 80 voor de diastolische druk.

Hoge bloeddruk vertoont meestal geen uiterlijke tekenen of symptomen en wordt “de stille moordenaar” genoemd; meer dan de helft van alle volwassenen boven de 20 jaar heeft hoge bloeddruk.

Hoge bloeddruk, ook wel hypertensie genoemd, kan alleen gemeten worden door iemands hartslag te meten.

Het is van cruciaal belang dat je je bloeddruk regelmatig door een gezondheidswerker laat meten om een gezond bloeddrukbereik te garanderen.

Voordat je je bloeddruk laat meten moet je langzaam en diep ademhalen om het lichaam volledig te ontspannen.

Om vast te stellen of je hoge bloeddruk hebt moet je je bloeddruk vaak laten meten om een patroon van voortdurend hoge bloeddruk aan het licht te brengen.

Vaak gespannen of angstig zijn over het resultaat zal de bloeddruk verhogen en dus een onnauwkeurig resultaat onthullen.

Regelmatig je bloeddruk meten verhoogt de nauwkeurigheid van de test.


verbetering van de bloedcirculatie
verbetering van de bloedcirculatie

Wat is de oorzaak van een verhoogde bloeddruk?

Er zijn een overvloed aan oorzaken voor hoge bloeddruk of hypertensie.

Medici hebben twee soorten bloeddruk onderscheiden: primaire hypertensie en secundaire hypertensie.

Voor veel volwassenen is er niet één aanwijsbare oorzaak voor primaire hypertensie, hoewel levensstijl, gewicht, alcohol- en tabaksgebruik wel een rol spelen bij het ontstaan van de aandoening.

Primaire hypertensie ontwikkelt zich geleidelijk in de loop der jaren, naarmate het lichaam zich aanpast aan iemands levensstijl.

Secundaire hypertensie is het gevolg van een onderliggende aandoening zoals een schildklierafwijking, tumoren in de bijnier, en andere ziekten die in het lichaam worden ervaren.

Het kan ook het gevolg zijn van medicatie, zwangerschap in het derde trimester, of een plotseling gebruik van illegale drugs.

Hoewel de oorzaak bij deze vorm van hoge bloeddruk varieert, wordt hij gekenmerkt door een plotselinge verhoging van de bloeddruk.

Leeftijd, geslacht en genetica kunnen iemand vatbaarder maken voor hoge bloeddruk, maar er zijn steeds meer aanwijzingen dat de keuzes die iemand in zijn dagelijks leven maakt een direct effect op zijn bloeddruk kunnen hebben.

Overmatig gebruik van alcohol, junkfood en sigaretten, gekoppeld aan een gebrek aan beweging en rust, lijkt een direct effect op de bloeddruk te hebben.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Vaak gebeurt overdadig eten als een copingmechanisme om met stress in het dagelijks leven om te gaan.

Stressreacties op uitdagingen en trauma’s in het leven hebben ook invloed op hoge bloeddruk.

In het geval van secundaire hypertensie kan een onderliggende ziekte invloed hebben op iemands bloeddrukmeting.

Het is bemoedigend te weten dat het tot stand brengen van een gezond bereik van de bloeddruk in de handen van het individu ligt.

Er zijn verschillende benaderingen die een individu kan volgen om hartziekten die het gevolg zijn van hoge bloeddruk te voorkomen.

Het verlagen van je bloeddruk ligt volledig binnen de mogelijkheden door een paar veranderingen in je levensstijl door te voeren.

Hier zijn een paar veranderingen die je vandaag kunt aanbrengen om je bloeddruk te helpen verlagen:

– Eet een evenwichtige voeding die alle voedingsstoffen bevat die je lichaam nodig heeft om te functioneren
– Beperk je alcoholgebruik
– Doe minstens 3 keer per week 30 minuten aan lichaamsbeweging
– Stop met het roken van tabak
– Elimineer voedingsmiddelen die veel natrium (zout) bevatten uit je dieet (3)

Naast deze aanpassingen in je levensstijl is het ook nodig om ruimten en toestanden van ontspanning te vinden, de bloedcirculatie te verbeteren, de hemoglobine van zuurstof te voorzien, en de vasodilatatie (de verwijding van de bloedvaten, waardoor de bloeddruk daalt) te verhogen.

infrarood cabine therapie is een oase van hartgezondheid: Het verbetert de bloedcirculatie, coaxeert het lichaam in een toestand van ontspanning, geeft zuurstof aan het lichaam en verhoogt de vasodilatatie om de bloeddruk te verlagen.

Bovendien wekt infrarood cabine therapie hevige transpiratie op, zodat je je zorgen kunt weg-zweten en tegelijk je bloeddruk kunt verlagen.


verbetering van de bloedcirculatie
verbetering van de bloedcirculatie

Hoe werkt een infrarood cabine op het lichaam?

infrarood cabine’s maken gebruik van het krachtige effect van het infrarode lichtspectrum op het menselijk lichaam om een overvloed aan gezondheidsvoordelen op te wekken, waaronder verlaging van de bloeddruk.

Biomedisch onderzoek heeft ontdekt dat het infrarode lichtspectrum de celregeneratie stimuleert en de mitochondriale activiteit verhoogt, waardoor de bloedcirculatie verbetert door vasodilatatie.

Als je in de infrarood cabine stapt wordt je lichaam aan alle kanten verzadigd door de warme tinten van onzichtbaar licht.

Het infrarode lichtspectrum is onzichtbaar maar wordt kinetisch als warmte ervaren.

Infrarood licht is in staat voorbij de eerste opperhuid door te dringen tot diep in het zachte weefsel van het lichaam.

Het menselijk lichaam bestaat uit meer dan 50 triljoen cellen, elk een thuis voor de mitochondriën.

De mitochondria zijn gevoelig voor alle licht, maar vooral voor het infrarode lichtspectrum.

De energiecentrale van elke afzonderlijke cel reageert door het infrarode licht via ATP om te zetten in salpeterzuur dat dient om de hemoglobine in het lichaam te hyper-oxygeneren.

De hartslag wordt verhoogd als de vers van zuurstof voorziene bloedcellen als vloeistof rivieren door het lichaam beginnen te stromen naar ontstekingsgebieden.

Een verbeterde bloedcirculatie vermindert de ontsteking, en daardoor de pijn.

Inzicht in het mechanisme van de wisselwerking tussen het infrarode lichtspectrum en het fysiologische netwerk van het lichaam onthult de invloed ervan op de bloeddruk en het vermogen de bloeddruk te verlagen.

Vasodilatatie, de verwijding van bloedcellen, treedt op als reactie op het doordringende infrarode lichtspectrum door de eerste opperhuid, dit maakt infrarood cabine therapie tot een krachtig en effectief middel om de bloeddruk te verlagen.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Hoe helpt een infrarood cabine de bloeddruk te verlagen en hartziekten te voorkomen?

De cellulaire reactie op de blootstelling aan de infrarode golflengten in combinatie met de verhoogde inwendige temperaturen veroorzaakt de verwijding van de bloedcellen die de drukkracht op de slagaders verlicht.

Het is niet raadzaam voor mensen die momenteel een hoge bloeddruk hebben zich bloot te stellen aan de hoge temperaturen van traditionele sauna’s en stoombaden, waardoor de meeste warmtetherapie modaliteiten ontoegankelijk worden.

infrarood cabine’s zijn niet afhankelijk van hoge uitwendige warmte, zodat ze een ideale oase zijn voor iedereen die aan hypertensie lijdt.

De genezende effecten van de infrarood cabine zijn niet afhankelijk van uitwendige warmte, maar veeleer van de loutere blootstelling aan het lichtspectrum.

Temperaturen in de infrarood cabine kunnen ingesteld worden op zo laag als 100 graden en nog steeds een krachtig effect hebben op de bloedvaten in het lichaam.

Beschouw de infrarood cabine eerder als een lichtbad dan als een verwarmde ruimte.

Het lichaam sussen in de warme gloed van infrarood licht is een ontspannende manier om de volle voordelen van matige lichaamsbeweging te krijgen zonder de risico’s.

De behandeling van hoge bloeddruk berust niet alleen op de vermindering van de druk op de slagaders, maar ook op het vermogen van een mens om uit de stressreactie terug te stappen in een toestand van ontspanning waarin de bloeddruk verlaagd kan worden en in een gezond bereik kan blijven.

Stress, een oorzakelijke factor bij hoge bloeddruk:

Stap regelmatig in een infrarood cabine en vind toestanden van ontspanning waarin de bloeddruk blijvend verlaagd kan worden.

Fundamenteel moeten mensen die hoge bloeddruk ervaren een manier vinden om uit de stressreactie terug te keren in een toestand van ontspanning waarin de bloeddruk automatisch verlaagd wordt.

Hoewel er een overvloed aan oorzaken voor hoge bloeddruk is, begrijpen medici nu dat verhoogde toestanden van stressrespons, direct en indirect, de bloeddruk beïnvloeden.

Als reactie op alledaagse stress: Van verkeer tot deadlines, overwerk, ouderschap, slaapgebrek, en inwendige gifstoffen, zal het lichaam overgaan in overlevingsmechanisme (vecht of vlucht ook bekend als sympatische dominantie van het autonome zenuwstelsel).

Op korte termijn zal de stressrespons geen ziekte in het lichaam veroorzaken.

Langdurige toestanden van stressrespons zullen ziekte in het lichaam veroorzaken, waaronder hoge bloeddruk en uiteindelijk hartziekten.

Het is noodzakelijk dat de mens uit de sympatische dominantie stapt, terug in een toestand van rust en ontspanning (parasympatische dominantie) waarin de bloeddruk verlaagd kan worden.

De zachte warmte van de infrarood cabine nodigt het lichaam uit uit de stressrespons terug te keren in een toestand van ontspanning.

Een ontspannen lichaam geeft blijk van een lagere meetbare bloeddruk.

Regelmatig gebruik van een infrarood cabine (3 keer per week, gedurende minstens 15 minuten) verlaagt de bloeddruk bij volwassenen met primaire hypertensie.

Van infrarood cabine gebruik is ook bekend dat het het lichaamsgewicht reguleert, een oorzakelijke factor van hoge bloeddruk, en infrarood cabine behandeling ontgift het lichaam krachtig van schadelijke verontreinigende stoffen.


verbetering van de bloedcirculatie
verbetering van de bloedcirculatie

Infrarood cabine’s detoxen het lichaam van giftige voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan verzadigde vetten

Schop het junkfood voorgoed uit je systeem

De bio-geneeskunde kan het negatieve effect van vetrijk voedsel met veel verzadigde vetten op de bloeddruk meten.

Helaas zit fast food vol met toevoegingen die giftig zijn voor het lichaam en gewichtstoename kunnen veroorzaken die de stress op het lichaam verhoogt.

infrarood cabine’s vertrouwen op een warmte die het lichaam van binnenuit verwarmt.

Deze stralende infrarode warmte wekt overvloedig zweten op dat het lichaam ontgift van schadelijke verontreinigende stoffen.

Giftige chemicaliën uit voedsel veroorzaken een inwendige stressreactie in het lichaam die de bloeddruk verhoogt.

Door het lichaam te ontgiften via transpiratie worden interne toestanden van homeostase gevonden en daardoor daalt de bloeddruk.

Gekoppeld aan een gezond dieet zal de infrarood cabine het overtollige gewicht dat het lichaam meedraagt (een oorzakelijke factor van hoge bloeddruk) verminderen en het lichaam ontgiften.

infrarood cabine therapie is effectief in het verlagen van de bloeddruk door stress te verminderen en vasodilatatie te verhogen.

Bovendien verbetert regelmatig gebruik van de infrarood cabine de bloedcirculatie, vermindert overgewicht, en ontgift het lichaam van schadelijke chemicaliën uit bewerkt voedsel.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Infrarood cabine therapie is een veilige en doeltreffende manier om de bloeddruk te verlagen

Regelmatige infrarood cabine therapie verlaagt veilig en effectief de bloeddruk tot een gezond normaal bereik.

Het mechanisme achter deze effectieve techniek is veelvoudig, en verlaagt niet alleen de bloeddruk, maar pakt ook veel van de oorzakelijke factoren van hypertensie aan.

Als jij of iemand die je lief is met hoge bloeddruk leeft en die wil verlagen, overweeg dan infrarood cabine therapie als een krachtige modaliteit.

Regelmatige sessies in een infrarood cabine beginnen onmiddellijk de bloeddruk te verlagen door de loutere blootstelling aan het infrarode lichtspectrum.

De reactie van de cellen op de stralen van het infrarode licht begint al binnen de eerste ogenblikken na het betreden van de sauna met het stimuleren van een verbeterde vasodilatatie, een noodzakelijk proces binnen het bloedvatenstelsel dat de bloeddruk verlaagt.

Behalve het onmiddellijke effect dat het infrarode lichtspectrum op het cellulaire en circulatoire netwerk heeft om de bloeddruk te verlagen, pakt het ook enkele van de onderliggende oorzaken van hoge bloeddruk aan: Stress, overgewicht, en toxines.

Van infrarood cabine’s is bewezen dat ze stress verminderen, gewichtsverlies opwekken, en het lichaam zachtjes uitnodigen uit een toestand van stress terug te keren in ontspanning.

De stralingswarmte van een infrarood cabine is veilig voor mensen met hoge bloeddruk, want het proces berust eerder op de absorptie van lichtstralen dan op een extreme verhoging van de externe warmte.

infrarood cabine’s vergen weinig tot geen inspanning van de gebruiker, zijn aangenaam en ontspannend, terwijl ze actief de bloeddruk verlagen en het risico op hart- en vaatziekten verminderen.


[toc]