Infrarood Sauna : werking, voordelen en prijs van de beste infrarood sauna’s

Infrarood sauna

Wenst u graag een infrarood sauna aan te schaffen van goede kwaliteit? Maak kennis met de kwaliteitsvolle infrarood sauna’s van X-trend. Ontdek ons gamma en modellen en vraag onze prijzen met advies aan:

infraroodcabines prijzen en modellen - Infrarood sauna

Stap 1 van 2

Infrarood sauna
Infrarood sauna

Wat is een Infrarood Sauna?

Een infrarood sauna is een type sauna dat gebruik maakt van infrarood verwarming om te werken. Wat deze infrarood verwarming doet is infrarood licht uitzenden.

infrarood sauna prijs
infrarood sauna prijs

Dit licht wordt daarop geabsorbeerd in de vorm van stralingshitte door de huid van de persoon die in de sauna zit.

Waarin een infrarood sauna verschilt van een traditionele is dat de traditionele sauna slechts verwarmde lucht gebruikt en de straling van de hete oppervlaktes van de sauna room om warmte-energie in het lichaam te brengen. Een infrarood sauna gebruikt infrarood verwarming en licht voor datzelfde doel en is effectiever.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


De populariteit van infrarood sauna’s

In de afgelopen tijd zijn sauna’s geavanceerder geworden. Infrarood sauna’s met geavanceerde technologie zijn effectiever en geven sneller resultaten dan de ouderwetse sauna’s. De infrarood sauna is langzaam populairder geworden, hoewel het nog niet algemeen gebruikelijk is en veel mensen nog de ouderwetse methodes prefereren om verschillende redenen; toch heeft de infrarood sauna zijn effectiviteit bewezen en is het een nieuwigheid die erg ‘in’ is en die een zeer groot aantal mensen overhaalt om deze nieuwe vorm van fitnesstraining eens uit te proberen.

Hoe werken infrarood sauna’s?

Een infrarood sauna werkt door lichtenergie om te zetten in warmte-energie. Dit is een geavanceerde methode die alle objecten verwarmt die zich op korte afstand bevinden. Dit doen ze zonder de luchttemperatuur te beïnvloeden. We kunnen zeggen dat niet de lucht in de cabine alle warmte absorbeert, maar enkel de persoon die in de sauna zit.

Dit type van infrarood straling wordt vaak verward met ultraviolette straling. Maar u moet echt in gedachten houden dat beide straling-types geheel verschillend zijn. Alhoewel ze beide aanwezig zijn in de zonnestralen, zijn ze beide verschillend en is bewezen dat, in tegenstelling tot ultraviolette straling, infrarood straling niet schadelijk is voor de huid. Het is zelfs zo dat het het beste is uit het gehele zonlicht-gamma.

Verwijder de giftige chemicaliën uit uw leven met X-Trend, een thuissauna die infrarood is en zachte opwarming technieken gebruikt. De perfecte plek voor een diepe ontspanning en om uw lichaam te zuiveren van al die schadelijke stoffen.

Wat zijn de voordelen van een infrarood sauna?

Infrarood sauna heeft effecten tot diep in uw lichaam, penetreert de huid en weefsels en heeft een diepere werking dan een traditionele sauna. Deze diepe penetratie kan pijnlijke spieren ontspannen, stijfheid behandelen en lichaamspijn, zoals de chronische pijn van de meeste artritis patiënten, verlichten.

Infrarood sauna’s worden ook sneller warm dan traditionele sauna’s en verbruiken daarmee vergeleken veel minder energie. Daarom staan ze er om bekend dat ze zowel tijd als energie besparen door zeer kostenefficiënt te zijn.

Infrarood sauna’s kunnen ook gemakkelijker worden geïnstalleerd dan traditionele sauna’s en ze kosten minder aan onderhoud en reparaties. Ze hebben minder kracht nodig om te functioneren en zijn goed draagbaar. Daarom zijn ze een populaire keuze als u thuis wel een sauna wilt, maar slechts een beperkte ruimte heeft.

In tegenstelling tot traditionele sauna’s, hebben infrarood sauna’s geen water nodig om te functioneren en zijn zij daardoor comfortabeler, veilig en droog.

U zult stralen en u geweldig voelen na een luxueuze sessie in een infraroodcabine of infrarood sauna. Van infraroodtherapie is klinisch bewezen dat het helpt bij gewichtsverlies, verkoudheid, artritis, verbeterde bloedsomloop – de lijst gaat maar door!

Waarom een infrarood sauna kopen

Dankzij de vele voordelen is de infrarood sauna nu aantrekkelijker dan de traditionele sauna door de betere kostenefficiëntie en productiviteit. De zorgen over de gezondheid die veel mensen hadden ten aanzien van dit type sauna worden langzaamaan minder en mensen beginnen te begrijpen dat er geen enkel gezondheidsrisico is.


Infrarood Sauna Kopen?  Prijzen >

Infrarood sauna
Infrarood sauna

Infrarood Sauna’s

Wij geloven sterk in de voordelen van een sauna en in het bijzonder in die van infrarood sauna’s.

Infraroodsauna’s worden vaak aanbevolen door medische professionals voor pijnverlichting en zelfs ziektepreventie. Er is veel wetenschappelijk en anekdotisch bewijs voor de doeltreffendheid van sauna warmtetherapie. Wij geven u graag een overzicht van enkele voordelen van het gebruik van een infraroodsauna.

Hoe werkt een infrarood sauna? Een infrarood sauna is een soort sauna. Het werkt door het afzweten van de gifstoffen van het lichaam die zijn opgeslagen in vetcellen. Deze gifstoffen worden vervolgens via de huid uit het lichaam gespoeld. De infrarood sauna doet dit door gebruik te maken van infrarood licht, dat diep in uw poriën doordringt om te helpen de zweetklieren te verkleinen en de bloedsomloop te verhogen.

Warmtetherapie

De infraroodenergie die vrijkomt in een infraroodsauna dringt diep door in het spierweefsel.

Het verbetert de bloedsomloop en bevordert zo de zuurstofvoorziening van de lichaamsweefsels.

Net als andere warmtetherapieën verlicht het pijn, stijfheid en spierspasmen.

Bovendien stimuleert het de vasodilatatie van de perifere bloedvaten en verbetert het de zuurstoftoevoer naar de gewrichten en ledematen.

Door de genezing van verstuikingen en verrekkingen te versnellen, verlicht het de pijn en verkort het de tijd die het lichaam nodig heeft om van een blessure te herstellen.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Pijnbestrijding

Sauna warmtetherapie wordt ook aanbevolen door veel artsen en therapeuten om chronische pijn te behandelen.

Inclusief gewrichtspijn, artritis pijn en fibromyalgie.

Het is ook effectief bij het verminderen van ontstekingen en zwellingen en het verbeteren van de lymfestroom.

Een infraroodsauna is goed voor mensen die fibromyalgie hebben. Het helpt tegen de pijn en je gaat er ook van zweten.

Ontspanning en verlichting van stress

In de snelle wereld van vandaag kunnen we zelden tijd voor onszelf nemen om te ontspannen en ons lichaam te laten rusten.

Het is bewezen dat stress een grote rol speelt in onze lichamelijke gezondheid en ons metaalwelzijn.

Een sauna beurt is een geweldige manier om te ontspannen met een goed boek of uw favoriete muziek.

Huid gezondheid schoonheid

Sauna gebruik heeft vele positieve voordelen voor onze huid.

Naast het vrijmaken van veel van de toxines die zich ophopen als gevolg van het gebruik van chemicaliën, zeep, conditioners, make-up, enz.

De bloedcirculatie in de huid brengt meer voedingsstoffen naar de oppervlakte en bevordert zo een gezonde textuur en teint.

De huid is ons grootste orgaan en speelt een belangrijke rol bij de eliminatie van ongewenste toxines.

Sommige artsen noemen de huid een derde nier.

Het proces van eliminatie van toxines wordt sterk bevorderd door de transpiratie (zweten) van de huid.

Aangezien infraroodsauna’s het lichaam rechtstreeks verwarmen, bieden zij een uitstekend middel om te zweten en algemeen te ontgiften.

De infraroodwarmte dringt door tot onder het huidoppervlak en zorgt ervoor dat de lichaamscellen de gifstoffen gemakkelijker kunnen afvoeren.

Cardiovasculaire gezondheid

Zoals hierboven vermeld, verbetert sauna gebruik de bloedsomloop door de vasodilatatie van de perifere bloedvaten te stimuleren.

Tijdens een sauna beurt verhoogt het de hartslag en zorgt het voor een milde cardiovasculaire conditionering.

Sommige onderzoekers hebben ook gesuggereerd dat regelmatige warmtetherapie in een sauna de bloeddruk kan helpen verlagen.

Misschien is het bieden van een omgeving waar je gewoon kunt ontspannen en stress kunt loslaten ook cholesterolverlagend.

Gewichtsverlies

We willen niet suggereren dat een sauna de manier is om gewicht te verliezen, maar het kan u helpen een gezond gewicht te behouden.

Vooral in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging en een gezond eetpatroon.

Tijdens een sauna beurt kunt u een beetje gewicht verliezen. Echter, zoals je zou verwachten.

Het grootste deel van dit gewichtsverlies is te wijten aan het uitzweten van vocht en niet aan vetverbranding.

Na de sessie wordt water verbruikt om de verloren vloeistoffen aan te vullen, zodat dit gewicht vrijwel onmiddellijk zal terugkeren.

Er wordt echter geschat dat voor de productie van één gram zweet 0,568 Kcal nodig is.

De gemiddelde sauna gebruiker kan tijdens een effectieve sauna sessie 500 gram zweet produceren, waarmee hij ongeveer 300 Kcal verbrandt.


infrarood sauna
Infrarood sauna

Een infrarood sauna is:

– Handig en gemakkelijk te gebruiken
– Stimuleert de bloedsomloop
– Krachtige ontgifting voor de huid en het lichaam
– Verlichting van stress
– Ontgift uw huid door acne en rimpels weg te nemen
– gewicht te verliezen door meer calorieën te verbranden dan u verbruikt
– Verlichting van astma, chronische pijn en artritis
– De bloedcirculatie en ademhaling te verbeteren
– Ontspan met een gezondere levensstijl
– Vermindert gifstoffen in het lichaam
– Verhoogt de stemming en verlicht angst
– Verhoogt de circulatie om de gezondheid van de huid te verbeteren
– Uw immuunsysteem een boost te geven


Een thuissauna kopen

Tot een paar jaar geleden was een sauna thuis een droom die maar weinigen zich konden veroorloven. Gelukkig is dat niet langer het geval! In de loop der jaren zijn er nieuwe voorstellen op de markt verschenen die de droom om thuis een sauna te installeren werkelijkheid hebben gemaakt.

Wat zijn de voordelen van een sauna beurt?

Regelmatige sauna bezoeken hebben meerdere voordelen. Het helpt niet alleen de spieren en de geest te ontspannen, maar verbetert ook de bloedcirculatie en reinigt de poriën van de huid.

Welke soorten sauna’s zijn er?

Een van de eerste beelden die bij u opkomen als u aan een sauna denkt, is ongetwijfeld dat van iemand die met een pollepel water in een kachel met hete stenen giet. U denkt aan een traditionele sauna, een droge sauna, een Finse sauna of een stoomsauna: al deze termen worden gebruikt om dit type sauna te beschrijven.

De Finse sauna, d.w.z. de traditionele sauna die we allemaal in gedachten hebben, staat bekend als een “droge sauna”, in tegenstelling tot het Turkse of stoombad, dat als een “natte sauna” wordt beschouwd.

De warmte in de traditionele sauna wordt echter ook opgewekt door stoom, dus is het ook correct om het een stoomsauna te noemen.

Kortom, een traditionele sauna is synoniem met een droge sauna, Finse sauna of stoomsauna. We houden het bij deze laatste term, omdat hij dient om een onderscheid te maken met het andere type sauna: de infraroodsauna.

Uiteindelijk zijn er dus 2 soorten sauna’s: de stoomsauna en de infrarood sauna.

De stoomsauna (of droge sauna, of Finse sauna) is snel te herkennen aan de stenen kachel.

U herkent een infraroodsauna aan de kwarts-warmtestralers op de wanden.

Een eigen infrarood sauna kopen.

Wat zijn de verschillen tussen een stoomsauna en een infraroodsauna?

Het belangrijkste verschil tussen een stoomsauna en een infraroodsauna is de manier waarop de warmte wordt opgewekt.

Terwijl stoomsauna’s warmte genereren via een kachel, genereren infraroodsauna’s warmte via infraroodpanelen die op de sauna wanden zijn geplaatst.

Om de voordelen van een sauna sessie te verkrijgen, moeten stoomsauna’s een temperatuur bereiken van 80-90º C, terwijl infraroodsauna’s dezelfde functie vervullen bij 50-60 graden.

Het verbruik van een infraroodsauna is veel lager dan dat van een stoomsauna, omdat deze niet op zo’n hoge temperatuur hoeft te werken.

De infraroodsauna daarentegen is directer, omdat hij snel de nodige temperatuur bereikt om zijn heilzame werking te genereren.

Anderzijds vergt de stoomsauna meer tijd om op te zetten omdat hij 80 graden moet bereiken, en voor huishoudelijk gebruik is hij niet zo comfortabel.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Hoe lang is de aanbevolen tijd voor een sauna beurt?

Als de sauna een stoomsauna is, worden sessies van 10-15 minuten aanbevolen; als het een infraroodsauna is, kunnen ze worden verlengd tot 30-35 minuten.

Om deze reden worden infraroodsauna’s meestal aanbevolen voor mensen die een warmtebehandeling voor hun gewrichten nodig hebben, omdat de sessies langer kunnen duren.

Welk onderhoud hebben deze sauna’s nodig?

Ze hoeven alleen maar met een vochtige doek te worden schoongemaakt en na de sessies te worden verlucht.

Kan ik de sauna buiten plaatsen?

Binnensauna’s worden niet aanbevolen voor buitengebruik, omdat het hout waarvan ze zijn gemaakt niet is behandeld voor gebruik buitenshuis. Als u op zoek bent naar een buitensauna, zijn er specifieke modellen.


Voordelen van een infrarood sauna | Warmtetherapie

Infraroodsauna’s worden door artsen en therapeuten aanbevolen om onder meer spier contracturen en gewrichtspijn te verlichten.

Hier leest u waarom deze praktijk zo wordt aanbevolen en wat de voordelen zijn van de infraroodsauna.

Warmtetherapie of thermotherapie

Warmtetherapie is een therapeutisch middel dat gebaseerd is op de toepassing van warmte op het lichaam en dat ten doel heeft de pijn te verlichten. De warmte kan op verschillende manieren worden toegepast, waarbij de infrarood warmtetherapie een van de meest gebruikte is vanwege de hoge mate van doeltreffendheid.

Infraroodsauna cabines zijn gemaakt van hout en hebben panelen van keramiek of koolstofvezel (of een combinatie van beide) die warmte afgeven en over de wanden worden verdeeld. Door deze verdeling kan de warmte ons hele lichaam op een homogene manier bereiken.

De infrarood sauna verwarmt de lucht nauwelijks. Het verwarmt uw huid direct en er is geen stoom! De luchttemperatuur stijgt niet tot extreme temperaturen, waardoor u normaal kunt ademen en langer in de sauna kunt blijven.

De diepte van de warmtepenetratie in de infrarood sauna is groter dan in de stoomsauna. De warmte dringt door tot in het spierweefsel en het is precies hier dat de heilzame eigenschappen van warmtetherapie werken.

Ontspanning van spierspanning

Infraroodsauna’s zorgen ervoor dat de warmte zich over het hele lichaam verspreidt en diep in de huid doordringt, waardoor de bloedvaten verwijden, de bloeddoorstroming toeneemt en het weefsel gemakkelijker van zuurstof wordt voorzien.

Als gevolg daarvan ontspannen de spieren zich, waardoor ze soepeler worden en mogelijke spierkrampen en contracturen worden verlicht.

Er is ook aangetoond dat het de pijn verlicht bij artritis, fibromyalgie of bot- en pees aandoeningen.

Is een infraroodsauna goed voor fibromyalgie?

Een infraroodsauna is goed voor mensen met fibromyalgie. Ze zullen zich beter voelen.

Verwijdering van toxines

Wanneer we bepaalde voedingsmiddelen of dranken tot ons nemen, of gewoon wanneer we ademen, kunnen we gifstoffen binnenkrijgen. Om ze uit ons lichaam te verwijderen, is het raadzaam dagelijks minstens 2 liter water te drinken en een dieet te volgen dat rijk is aan fruit en groenten.

Ons lichaam elimineert een deel van deze gifstoffen door te zweten. Als ze worden vastgehouden, kunnen ze schadelijk zijn voor ons lichaam.

Sportbeoefening is de meest gebruikelijke manier om ons lichaam te ontgiften door te zweten. Mensen die beperkt mobiel zijn en niet kunnen sporten, gebruiken vaak warmtetherapie in een infraroodsauna om een cardiovasculaire conditie te bereiken die gelijkwaardig is aan lichaamsbeweging.

Een sessie in een infraroodsauna maakt het voor de zweetklieren gemakkelijker om deze giftige stoffen via de huid af te voeren.

Het is echter waar dat wanneer we veel zweten, we ook andere niet-schadelijke mineralen kunnen elimineren. Daarom is het aangeraden om na een sauna beurt minerale zouten aan te vullen met fruit, sappen of isotone dranken.

Verbetert de gezondheid van de huid

Na een sessie in een infraroodsauna ziet de huid er beter uit. Dit is gedeeltelijk te wijten aan de verwijdering van dode huidcellen en de uitdrijving van toxines door de poriën.

Anderzijds versnelt de warmte de bloedsomloop en trekt voedingsstoffen uit de bloedsomloop naar de huid. Als gevolg daarvan verbetert de teint en de elasticiteit van de huid.

Veel schoonheidssalons en sportscholen gebruiken infrarood sauna’s bij hun schoonheidsbehandelingen.

Het verhoogt de stofwisseling, verbrandt calorieën en bevordert gewichtsverlies.

Terwijl u rustig van een infraroodsauna-sessie geniet, is uw lichaam hard bezig zweet te produceren (om zichzelf af te koelen) en stijgt uw hartslag. Dit verhoogde metabolisme helpt calorieën te verbranden.

Velen van ons gaan hardlopen om hun cardiovasculaire systeem gezond te houden, niet om hun beenspieren te versterken. Ook kan regelmatig sauna gebruik, naast het verbranden van calorieën, helpen bij het voorkomen van coronaire hartziekte.

Verbetert het immuunsysteem

Door de lichaamstemperatuur te verhogen, wordt een kunstmatige koorts opgewekt. Koorts is het natuurlijke mechanisme van het lichaam om de immuunrespons te versterken en te versnellen, net als in het geval van een infectie. Als we ook rekening houden met de afvoer van gifstoffen door zweten, zal ons immuunsysteem worden versterkt en beter bestand zijn tegen ziekten. Onze algemene gezondheid zal verbeteren.

Vermindert stress en verbetert de stemming

Net als bij lichaamsbeweging komen er na een sauna beurt endorfines vrij in ons lichaam die ons helpen onze stemming te verbeteren, angst te bestrijden en een staat van welzijn te bereiken.

Na alle voordelen van de sauna te hebben geanalyseerd, kunnen we besluiten met te zeggen dat de aankoop van een infraroodsauna voor uw huis niet langer wordt gezien als een luxe, maar als een noodzaak als antwoord op de stress en de levensstijl die we leiden.

Wij hebben voor u de beste selectie infraroodsauna’s samengesteld waaruit u kunt kiezen. U kunt kiezen op basis van hun afmetingen (er zijn rechthoekige en hoeksauna’s), op basis van hun vermogen (gemeten in W) en op basis van hun kenmerken (met of zonder muzieksysteem, programmeer paneel voor binnen en buiten, verlichting, enz).


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Vragen om de infrarood sauna

Wat is een infraroodsauna en hoe werkt hij?

De sauna vindt zijn oorsprong in Finland, meer dan 2000 jaar geleden. Het doel toen en nu is nog steeds hetzelfde: eliminatie van toxines, ontspanning, spierontspanning, enz., maar de technologie is in al die tijd sterk geëvolueerd. Hier leggen we uit hoe een infrarood sauna werkt, het nieuwste op het gebied van warmtetherapie.

Wat is een infraroodsauna en waarin verschilt deze van een stoomsauna?

Een traditionele sauna straalt stoom uit die de lucht verwarmt en vervolgens uw huid verwarmt. Temperaturen kunnen oplopen tot 90°C of zelfs hoger.

De infrarood sauna verwarmt uw huid direct. Er is geen stoom! De luchttemperatuur stijgt niet tot extreme temperaturen, waardoor u normaal kunt ademen en langer binnen kunt blijven.

Infrarood sauna’s zetten lichtenergie om in warmte-energie. Deze warmte wordt gelijkmatig over het lichaam verdeeld en dringt dieper door in de huid, waardoor de bloedvaten verwijden, de bloedstroom toeneemt en de weefsels gemakkelijker van zuurstof worden voorzien.

De tijd die nodig is om de panelen van een infraroodsauna op te warmen kan variëren van 10 tot 20 minuten (veel minder tijd dan in een stoomsauna). Het gevoel dat je krijgt als je binnenkomt is alsof er niets gebeurt. Het is noodzakelijk om 3 of 4 minuten in de cabine te wachten totdat u de symptomen van hitte begint te voelen. U zult voelen dat uw lichaamstemperatuur stijgt zonder dat de luchttemperatuur is gestegen.

Wat is infrarode straling?

De zonnestraling die het aardoppervlak bereikt, is samengesteld uit ultraviolet licht, zichtbaar licht en infraroodstraling, die onzichtbaar is en verantwoordelijk is voor het transport van warmte.

Zonnestraling is de bron van al het leven op aarde. Alles wat leeft, groeit en bloeit, heeft de infrarode straling van de zon nodig.

Behandeling met een infraroodsauna wordt onder meer gebruikt voor de behandeling van artritis, spierziekten, vermindering van stress en verbetering van de stemming. Klik op voordelen en voordelen van de infraroodsauna om meer te weten te komen.

We hebben allemaal wel eens gehoord van “gevoelstemperatuur” – de perceptie van warm of koud, ongeacht de omgevingstemperatuur. Welnu, de infrarode straling die wij van de zon ontvangen heeft er veel mee te maken, want zij is er de oorzaak van dat ons lichaam warmer of koeler aanvoelt. Om dit te meten wordt een formule toegepast waarbij rekening wordt gehouden met de temperatuur en de windsnelheid. Op een zonnige januaridag bijvoorbeeld, zonder wind en bij 15ºC kunnen we een hoge thermische sensatie hebben en in korte mouwen lopen.

Bij dezelfde temperatuur, maar in de schaduw of met een wind van 80 km per uur, zullen we daarentegen een intens koude gewaarwording ervaren.

Infrarode straling is te vinden in veel van de activiteiten die we elke dag doen. Bijvoorbeeld met de afstandsbediening van de televisie of de garagedeur, de draadloze muis van de computer, enz. Het wordt ook gebruikt voor nachtzichtapparatuur om warme voorwerpen te kunnen zien wanneer er geen licht is (b.v. voor het redden van mensen).

Hoe werd infrarood licht ontdekt?

In 1800 voerde de astronoom William Herschel een experiment uit waarbij hij een glazen prisma plaatste om het zonlicht in een regenboog te breken. Daarna noteerde hij de temperatuur van elke kleur. Hij merkte dat wanneer hij de thermometer plaatste in een gebied waar, met het blote oog, geen licht was (onder rood), de thermometer een hogere temperatuur aangaf. Zo werd thermische straling ontdekt, die wij nu kennen als infrarode straling, waarbij het voorvoegsel “infra” “onder” betekent.

Is infrarode straling gevaarlijk?

In het algemeen, nee. Het kan schadelijk zijn als het geconcentreerd is. Het kan schadelijk zijn als het wordt geconcentreerd in een zeer smalle bundel met een hoog vermogen (het principe waarop de laserstraal is gebaseerd). Maar infraroodstraling is niets meer dan warmte en de straling die door infraroodsauna’s wordt uitgezonden, is volkomen onschadelijk. In een hete oven is de infrarode straling hoog en kan gevaarlijk zijn, maar niemand zou het in zijn hoofd halen zijn hand in een hete oven te steken.

Voordelen van een eigen sauna thuis

Er zijn veel mensen die graag regelmatig een sauna beurt zouden hebben. Hun levensstijl maakt het echter onmogelijk om naar een plaats te gaan die gespecialiseerd is in dit soort diensten (een sportschool, een hotel, een schoonheidscentrum, …) of zij geven er gewoon de voorkeur aan om het privé te doen.

Een sauna thuis is een uitstekende oplossing, zodat u het kunt doen wanneer u er zin in hebt en privé. Kunt u zich voorstellen hoe heerlijk het is om na een gespannen en stressvolle dag thuis te komen en in uw eigen sauna te kunnen stappen?

Mensen die beperkt mobiel zijn en niet kunnen sporten, gebruiken vaak infraroodsauna’s om hun lichaam te ontgiften door te zweten.

Zoals u ziet, zijn er vele voordelen en voordelen van de sauna. Voor een goede gezondheid moet u in elk geval een goede voeding volgen, goed hydrateren, aan sport doen en stresssituaties vermijden. Doe ook aan gezonde warmtetherapie en investeer in uw gezondheid door het kopen van een eigen infraroodcabine of infrarood sauna.

infrarood sauna prijzen
infrarood sauna prijzen

[toc]