7 Redenen om een infrarood sauna te kopen om je cellulitis te verminderen

Als je een manier zoekt om je cellulitis te verminderen, overweeg dan de aanschaf van een infrarood sauna.

Infrarood sauna’s werken door infrarode golven uit te zenden die in de huid en de onderliggende weefsels doordringen. Dit proces helpt de bloedsomloop en de lymfedrainage te verbeteren, wat de verschijning van cellulitis kan helpen verminderen.

Bovendien kunnen infrarood sauna’s helpen de collageenproductie te bevorderen, wat de huid kan helpen strakker en tonischer te worden. Voor het beste resultaat is het aan te bevelen een infrarood sauna te gebruiken gedurende 20-30 minuten per sessie, drie keer per week.

Neem contact op met X-Trend voor prijsinformatie.


De beste infraroodcabine kopen? Ontdek de mooie infraroodcabines en infrarood sauna’s van X-Trend, de infrarood expert van België.

Vraag snel & vrijblijvend onze infraroodcabine prijzen met advies aan:

infraroodcabine infrarood sauna voor cellulitis van X-Trend

Stap 1 van 2

Infraroodcabines infrarood sauna kopen voor cellulitis

Laten we eerlijk zijn, bijna iedereen van ons heeft cellulitis. Dat hardnekkige vet lijkt zich aan onze dijen en kont vast te klampen, hoeveel we ook bewegen of wat we ook eten. Zelfs dunne mensen kunnen cellulitis hebben! Maar er is hoop. De infrarood sauna is een manier om de verschijning van cellulitis te verminderen. Dit is hoe het werkt:


cellulitis aanpakken met infrarood sauna

1. Collageenproductie stimuleren

Collageen is een belangrijk eiwit in het bindweefsel en helpt de huid haar elasticiteit te geven. Hoe meer collageen je hebt, hoe minder kans je hebt op cellulitis.

Dus als je een manier zoekt om je cellulitis te verminderen, overweeg dan te investeren in een infrarood sauna. Hoewel er geen wondermiddel tegen cellulitis bestaat, kunnen infrarood sauna’s helpen de collageenproductie te stimuleren.

Collageen is een belangrijk eiwit in het bindweefsel en helpt de huid elastisch te houden. Hoe meer collageen je hebt, hoe minder kans je hebt op cellulitis. Bovendien kunnen infrarood sauna’s de bloedsomloop verbeteren en ontgifting bevorderen. Daarom kunnen ze een effectief hulpmiddel zijn in de strijd tegen cellulitis. Dus als je resultaten wilt gaan zien, investeer dan vandaag nog in een infrarood sauna.

2. Infrarood sauna’s helpen je lichaam te ontgiften

Ze bevorderen het zweten, wat helpt giftige stoffen uit je lichaam te verwijderen die tot cellulitis kunnen bijdragen.

Infrarood sauna’s helpen je lichaam te ontgiften door zweten te bevorderen, wat helpt giftige stoffen uit je lichaam te verwijderen die tot de ontwikkeling van cellulitis kunnen bijdragen. Bovendien kunnen infrarood sauna’s de bloedsomloop verbeteren en de collageenproductie stimuleren, die beide de verschijning van cellulitis kunnen helpen verminderen. Dus als je een veilige en effectieve manier zoekt om je cellulitis te verminderen, kan een infrarood sauna de perfecte oplossing voor je zijn.

3. Infrarood sauna’s bevorderen ook de bloedsomloop

Een slechte bloedsomloop kan ook tot het ontstaan van cellulitis leiden. Dus door je bloed in beweging te brengen, help je je risico te verminderen.

Hier komt de infrarood sauna om de hoek kijken. In de infrarood sauna wordt je lichaam met licht verwarmd, en deze verhoogde temperatuur helpt de bloedsomloop te verbeteren. Bovendien helpt de verhoogde temperatuur vetcellen af te breken, wat ook kan helpen de verschijning van cellulitis te verminderen. Dus als je een manier zoekt om je cellulitis te verminderen, kan een infrarood sauna een goede optie voor je zijn.

4. Een infrarood sauna helpt je calorieën te verbranden

We weten allemaal dat overgewicht veel gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Maar ook als je een gezond gewicht hebt, kun je nog steeds verbeteren – vooral als het erom gaat van je cellulitis af te komen. Als je een manier zoekt om je gewichtsverlies te ondersteunen, kan een infrarood sauna het antwoord zijn.

Je kunt tot 600 calorieën verbranden in slechts één saunabeurt – en dan tel je de calorieën die je na de sauna verbrandt nog niet eens mee! Dit helpt je niet alleen afvallen, maar het helpt je ook een gezond gewicht te behouden, wat de beste bescherming tegen cellulitis is. Dus als je een nieuwe manier zoekt om je lichaam er beter uit te laten zien en je beter te laten voelen, probeer dan een infrarood sauna.

5. Infrarood sauna’s helpen ook vetcellen af te breken

Als je je zorgen maakt over cellulitis, moet je je eens inlezen over de voordelen van infrarood sauna’s. Deze sauna’s, ook wel ver infrarood sauna’s (FIS) genoemd, verwarmen het lichaam rechtstreeks in plaats van de lucht om je heen. Deze diepe verwarming van de weefsels kan verschillende voordelen hebben, waaronder de afbraak van vetcellen. Door de temperatuur van je lichaam te verhogen, smelt je de vetcellen die bijdragen tot cellulitis.

Bovendien kan de infrarood sauna de bloedsomloop stimuleren en de ontgifting bevorderen. Als je een manier zoekt om cellulitis te verminderen en je algemene gezondheid te verbeteren, kan een infrarood sauna iets voor je zijn.

6. Stress verminderen

Een ander voordeel van de infrarood sauna is dat hij helpt om stress te verminderen.

Het is aangetoond dat stress bijdraagt tot het ontstaan van cellulitis. Dus door je stressniveau te verminderen, help je ook je risico te verminderen.

Als je zoals de meeste mensen bent, vind je cellulitis er waarschijnlijk niet mooi uitzien. Deze kuiltjes, die eruit zien als kwark, worden veroorzaakt door vetafzettingen die tegen het bindweefsel van de huid drukken. Hoewel cellulitis iedereen kan treffen, komt het het meest voor bij vrouwen en verschijnt het meestal op de dijen, heupen en billen.

Er zijn veel manieren om de verschijning van cellulitis te verminderen, maar een van de meest effectieve is een bezoek aan een infrarood sauna. In een infrarood sauna dringt de warmte diep in de huid door en helpt vetcellen af te breken en de bloedsomloop te verbeteren. Bovendien helpt de diepe warmte om spieren te ontspannen en stress te verlichten.

Door je stressniveau te verlagen, help je ook je risico op het ontstaan van cellulitis te verminderen. Dus als je een manier zoekt om je uiterlijk te verbeteren en de kans op cellulitis te verminderen, kan een infrarood sauna precies zijn wat je nodig hebt.

7. Infrarood sauna’s zijn ontspannend

En als je je goed voelt, grijp je minder snel naar voedsel om je te kalmeren – een andere factor die bijdraagt tot gewichtstoename en cellulitis.

Als je een manier zoekt om het verschijnen van cellulitis te verminderen, is de infrarood sauna de plek om naartoe te gaan! Met alle voordelen die ze bieden – van het stimuleren van de collageenproductie tot het bevorderen van gewichtsverlies – is het geen wonder dat steeds meer mensen ze gebruiken als onderdeel van hun huidverzorgingsroutine.


cellulitis aanpakken met infrarood sauna

X-Trend cellulitis aanpakken met infrarood sauna

Maakt de infrarood sauna de huid strakker?

De voordelen van infrarood sauna voor huidverstrakking

Als je een manier zoekt om rimpels te verminderen en een jeugdige, stralende huid te krijgen, overweeg dan infrarood sauna therapie. Infrarood lichttherapie spoelt via zweet gifstoffen uit je huid voor een betere teint, elasticiteit en stevigheid.

Hoe werkt de infrarood sauna

Infrarood sauna’s zenden infrarode lichtgolven uit die tot een diepte van 10 cm in de huid doordringen. Deze diepe weefselpenetratie brengt een aantal voordelen met zich mee, waaronder een verbeterde bloedsomloop, versterkte ontgifting en een vermindering van ontstekingen.

Verbeterde bloedsomloop

Een van de bekendste voordelen van infrarood sauna’s is een betere bloedsomloop. Door de doorbloeding te stimuleren, kunnen infrarood sauna’s helpen meer zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen te brengen, wat leidt tot een betere algemene gezondheid van de huid.

Verbeterde ontgifting

Een ander voordeel van infrarood sauna’s is een betere ontgifting. Zoals we allemaal weten is zweten een van de natuurlijke manieren van het lichaam om gifstoffen te elimineren. In een infrarood sauna kan de zweetproductie tot zeven keer hoger zijn dan normaal, door de diep doordringende infraroodgolven. Dit verhoogde zweten kan helpen bij het elimineren van gifstoffen die zich in de loop van de tijd in de huid hebben opgehoopt.

Minder ontstekingen

Behalve een verhoogde bloedsomloop en verbeterde ontgifting, kunnen infrarood sauna’s ook helpen ontstekingen te verminderen. Ontsteking is een van de belangrijkste factoren bij veel huidaandoeningen, zoals acne, eczeem en psoriasis. Door ontstekingen te verminderen, kunnen infrarood sauna’s de algemene gezondheid van de huid helpen verbeteren.

Als je een manier zoekt om een jeugdige, stralende huid te krijgen, overweeg dan infrarood sauna therapie. Infrarood sauna’s bieden allerlei voordelen, waaronder een betere bloedsomloop, versterkte ontgifting en een vermindering van ontstekingen, waardoor ze een effectieve oplossing zijn voor een gezonde, mooie huid.


cellulitis aanpakken met infrarood sauna

Ontgiften met een infrarood sauna om cellulitis te verminderen

Wist je dat infrarood sauna kan helpen cellulitis te verminderen? Als je een natuurlijke manier zoekt om je huid te ontgiften en te verbeteren, lees dan verder om meer te weten te komen over hoe infrarood sauna’s je kunnen helpen deze doelen te bereiken.

Infrarood sauna’s gebruiken licht met rode en bijna infrarode golflengten om het lichaam te stimuleren te ontgiften en vet af te breken. De warmte helpt ook om de collageenproductie op natuurlijke wijze te stimuleren. Collageen is essentieel om de elasticiteit van de huid te behouden en de vorming van cellulitis tegen te gaan.

Een studie ontdekte dat slechts drie sauna sessies per week over een periode van acht weken leidden tot een aanzienlijke vermindering van de taille omtrek, de heupomtrek en het onderhuidse vet. Bovendien nam de collageen dichtheid van de deelnemers toe, wat de elasticiteit van de huid verbetert. Als je een niet-invasieve manier zoekt om het verschijnen van cellulitis te verbeteren en een gezonde huid te bevorderen, kan infrarood sauna therapie een goede optie voor je zijn.

De voordelen van infrarood sauna

Behalve dat infrarood sauna’s helpen cellulitis te verminderen en de collageenproductie te bevorderen, bieden ze nog een aantal andere voordelen.

Regelmatig bezoek aan een infrarood sauna kan helpen de bloedsomloop te verbeteren, pijn te verlichten, de bloeddruk te verlagen, spierspanning te verlichten, de slaapkwaliteit te verbeteren, je immuunsysteem te stimuleren en nog veel meer. Als je een natuurlijke manier zoekt om je beter te voelen, kan de infrarood sauna het overwegen waard zijn.

Als je een infrarood sauna wilt proberen om cellulitis te bestrijden of van andere voordelen te genieten, neem dan contact op met X-Trend voor een gratis offerte. We bieden een ruime keuze aan infrarood sauna’s die passen bij je behoeften en budget, en ons team helpt je graag de perfecte sauna voor je te vinden.


infraroodcabine prijs belgie

een infraroodsauna cellulitis X-Trend

Moet je meteen na een infrarood sauna douchen?

Ontspan je graag in een sauna na een lange dag? Je bent niet alleen. Sauna’s worden al eeuwenlang gebruikt voor ontspanning en ontgifting. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten sauna’s, waaronder infrarood sauna’s. Maar wat is een infrarood sauna en moet je meteen na een sauna douchen?

Een infrarood sauna gebruikt infrarood licht om het lichaam te verwarmen, in tegenstelling tot traditionele sauna’s die de lucht verwarmen. Hierdoor is de infrarood sauna zo effectief dat hij diep in de spieren en weefsels kan doordringen, wat positieve gezondheidsvoordelen heeft zoals een betere doorbloeding en huidtonus, verminderde ontsteking en zelfs gewichtsverlies.

Moet je dus direct na je saunabeurt in de infrarood cabine douchen? We raden je aan ook te douchen na de infrarood sauna. Omdat je tijdens de sauna zweet en gifstoffen loslaat, helpt een douche na de sauna om de huid te reinigen en de poriën te sluiten.

Als je een ontspannende manier zoekt om je aan het eind van de dag te ontspannen, kan een infrarood sauna precies zijn wat je nodig hebt. Hoewel het niet nodig is meteen na je saunabeurt te douchen, raden we het wel aan, zodat je je huid kunt reinigen en je poriën sluiten.


Tips om cellulitis te verminderen naast de infrarood sauna

Het is geen geheim dat omgaan met cellulitis frustrerend kan zijn. Maar wist je dat er ook dingen zijn die je naast de infrarood sauna kunt doen om de verschijning van cellulitis te verminderen? Lees verder om te ontdekken wat cellulitis op natuurlijke wijze vermindert.

Sommige mensen zijn vatbaarder voor cellulitis dan anderen. Maar zowel mannen als vrouwen kunnen het krijgen. Het is belangrijk te begrijpen wat cellulitis veroorzaakt, zodat je het beter kunt voorkomen. Dieet en levensstijl zijn enkele van de belangrijkste oorzaken van cellulitis. Dus als je het risico op het krijgen van cellulitis zo klein mogelijk wilt maken of de verschijning van bestaande cellulitis wilt verminderen, moet je je dieet en levensstijl veranderen.

Eet voedingsstoffen die helpen cellulitis te verminderen

Van bepaalde voedingsstoffen is aangetoond dat ze helpen de verschijning van cellulitis te verminderen. Eén zo’n voedingsstof zijn omega-3 vetzuren. Omega-3 vetzuren helpen de hoeveelheid vet die in de cellen is opgeslagen te verminderen. Ze helpen ook een sterker immuunsysteem op te bouwen. Daardoor wordt je huid steviger en levendiger. Voedingsmiddelen zoals zalm zijn rijk aan omega-3 vetzuren en moeten in je dieet opgenomen worden als je de verschijning van cellulitis wilt verminderen.

Blijf gehydrateerd

Het is belangrijk om veel vocht te drinken als je het verschijnen van cellulitis wilt verminderen. Als je lichaam gehydrateerd is, ziet je huid er voller uit en heeft ze minder kuiltjes. Dit komt omdat water helpt het verloren vocht in je huidcellen aan te vullen, waardoor ze er gezonder en gladder uit kunnen zien. Drink dus voldoende en probeer acht glazen water per dag te drinken.

Conclusie

Behalve de infrarood sauna zijn er nog andere manieren om het verschijnen van cellulitis te verminderen, zoals voedingsstoffen die cellulitis verminderen in je dieet verwerken en zorgen dat je gehydrateerd blijft.


infraroodcabine prijs belgie