Infrarood sauna houtsoorten

Infrarood Sauna houtsoorten: lindenhout of rode cedar

Rode Cedar of Lindenhout: Kies het hout voor uw infraroodsauna dat het best aan uw wellness behoeften voldoet.

De beslissing om een infraroodsauna te nemen zal een grote impact hebben op uw gezondheid en welzijn, en zal uw levenservaring op alle vlakken verbeteren.

De keuze om een infraroodsauna in huis te halen, is een duidelijke daad die aantoont dat u klaar bent voor een massale transformatie van binnenuit.

De warme stralen van het infrarode lichtspectrum nodigen u uit om u te koesteren in hun frequentie, terwijl u geniet van een veelheid aan gezondheidsvoordelen.

Hoogstwaarschijnlijk zult u veel tijd doorbrengen in uw gezondheidsoase.

Infrarood sauna’s zijn de ultieme uitdrukking van duizenden jaren evolutie in warmtetherapie: met de hand gemaakt, combineren deze apparaten de oude wijsheid van warmtetherapie met state-of-the-art technologie.

Infrarood sauna’s worden het best begrepen als lichtbaden, hoewel het infraroodspectrum van licht onzichtbaar is voor het oog, zal het trillingsveld van dit warme licht uw hele wezen omvatten.

De frequentie van het licht is coherent met de moleculaire structuur van de opperhuid en dringt gemakkelijk door voorbij de eerste lagen van uw huid tot in het zachte weefsel van het lichaam.

Naarmate uw lichaam zich openstelt voor de helende lichtstralen en afstemming vindt op de infrarood lichtfrequentie, zult u ervoor willen zorgen dat het hout dat dit lichtbad omvat, rustgevend voor u is.

Nadat u hebt gekozen welk formaat sauna u in huis wilt halen, kiest u het hout dat uw voorkeur geniet.

Wij gebruiken alleen milieuvriendelijk hout, met de hand geplukt uit de grote Canadese bossen.

U kunt kiezen tussen Rode Cedar en Basswood. Beide zijn prachtige opties en bieden hun eigen unieke voordelen.

Een infrarood sauna is een aanzienlijke investering en het is raadzaam om uw tijd te nemen en uw houtvoorkeur te kiezen met zoveel mogelijk informatie als u kunt verkrijgen.

Leer enkele van de unieke kwaliteiten van zowel Rode Cedar als Basswood om u te helpen kiezen welke selectie voor u het beste zou zijn.

Als u de essentiële verschillen tussen uw opties begrijpt, zal de juiste keuze voor u duidelijk worden.

Info: infraroodsauna houtsoorten


houtsoorten infrarood sauna
houtsoorten infrarood sauna

Info: infraroodsauna houtsoorten

Rode cedar: aromatische houtsoorten

Officieel wordt de Western Rode Cedar boom meestal aangeduid als de Pacific Cedar, of ‘Giant Cedar’.

Omdat deze bomen worden gekweekt tot timmerhout verandert hun naam om hun rijke aroma weer te geven: Aromatische Rode Cedar.

Het hout van de Rode Cedar wordt zeer gewaardeerd om zijn dieprode kleur en therapeutische aroma.

Deze winterharde boom is geliefd bij houtbewerkers omdat het niet rot en gegarandeerd een leven lang meegaat.

De Western Rode Cedar wordt gerekend tot de cipres familie, die de meeste ceder ondersoorten omvat; hij is in werkelijkheid nauwer verwant aan de jeneverbessen.

Het aroma van de rode ceder wordt gebruikt in de aromatherapie, zowel als wierook en als etherische olie.

Info: infraroodsauna houtsoorten


De rode ceder en aromatherapie

Rode Ceder wordt gebruikt in een verscheidenheid van vormen van aromatherapie over de hele wereld.

Aromatherapeuten geloven dat het inhaleren van de verhitte Rode Cedar berichten overbrengt naar een specifiek gebied in de hersenen dat bekend staat als het limbisch systeem.

Dit deel van de hersenen beïnvloedt het autonome zenuwstelsel dat verantwoordelijk is voor het creëren van een staat van ontspanning.

Voorstanders van aromatherapie suggereren dat het aroma van de rode ceder als het wordt geïnhaleerd door het verhitte hout verschillende biologische effecten kan hebben, waaronder: het verlagen van de bloeddruk, het teweegbrengen van een staat van ontspanning, en het verhogen van de immuunfunctie.

We zijn mindfully gecreëerd om een volledige zintuiglijke ervaring op te wekken om je krachtig in een para sympatische toestand te brengen (rust en ontspanning) waar diepe genezing kan plaatsvinden.

De aromatherapie van Rode Cedar zal een aanvulling zijn op de meeslepende infrarood sauna therapie ervaring om u verder te brengen in een staat van ontspanning.

De kalmerende effecten van Aroma Cedar verhogen de allesomvattende cascade van gezondheidsvoordelen van infrarood sauna therapie.

Naast de voordelen van Himalaya zout dat de muren van de infrarood sauna bekleedt, de medische kwaliteit lichttherapie, en natuurlijk de stralen van het infrarood licht, zal het aroma van de Rode Cedar ook uw ervaring in een diep therapeutische en ontspannende vorm gieten.

Rode Cedar is een uitstekende optie voor uw persoonlijke infrarood sauna; dit hout gaat een leven lang mee en zal de rustgevende effecten van zijn unieke aroma blijven geven.

Dit winterharde hout is ook prachtig van kleur: Variërend van een dieprode tot violette kleur, zal dit hout het oog verleiden en zorgen voor een visuele toevoeging aan uw huis.

Als uw smaak gedurfd en mooi is, zal zonder twijfel de Rode Cedar het hout voor u zijn.

Info: infraroodsauna houtsoorten


infrarood sauna houtsoorten
infrarood sauna houtsoorten | soorten hout infraroodcabine

Info: infraroodsauna houtsoorten

Linde of Linden

Linde (of Basswood) is net zo’n subtiele houtsoort als de Rode Cedar gedurfd is.

Wij bieden de keuze tussen rode cedar en basswood, beide houtsoorten bieden een levenslange garantie, maar de zintuiglijke ervaring van deze twee houtsoorten zal verschillend zijn.

Als u op zoek bent naar een geurloze houtsoort, dan is Basswood de voor de hand liggende keuze voor u.

Als u gevoelig bent voor aromatherapie, of om een andere reden geen geur wilt ervaren van uw infrarood sauna, kies dan voor het geurloze Basswood.

Dit onopvallende hout zal opgaan in uw huis, aangezien de kleur weerklinkt als een bleek wit of een lichtbruin.

In tegenstelling tot de diepe tinten rood en violet van Cederhout, zal het Basswood in uw huis opgaan met een onopvallende aanwezigheid.

Als u op zoek bent naar een geurloze infrarood sauna met een subtielere kleurstelling, dan is Basswood perfect voor uw doeleinden.

Als u kiest voor Basswood en later de aromatherapie van cederhout in uw ervaring wilt opnemen, kunt u altijd de essentiële olie van cederhout in de sauna meenemen of wat wierook van cederhout aansteken.

Voor mensen die erg gevoelig zijn voor geuren is Basswood een betere optie.

De zachte kleur van Basswood gaat op in uw huis zonder een statement te maken.

Info: infraroodsauna houtsoorten


Rode Cedar: Gedurfd en mooi

Uiteindelijk is het hout dat u kiest voor de structuur van uw infraroodsauna een persoonlijke keuze.

De stoutmoedigen onder u die op zoek zijn naar een diepe, rijke kleur met bijpassend aroma zullen Rode Cedar kiezen.

Degenen die op zoek zijn naar een onopvallende houtsoort zullen blij zijn met de geurloze en zachtere kleur van het Basswood.

Uw reis naar de infraroodsauna zal van binnenuit transformerend zijn.

Uw gezondheid en welzijn zullen nieuwe hoogten bereiken als u de cascade van gezondheidsvoordelen plukt die beschikbaar zijn door blootstelling aan de infrarode golflengtes.

Zowel Basswood als Rode Cedar gaan een leven lang mee, als u uw hout kiest voor de structuur van uw sauna moet u beslissen of u wilt genieten van de bijbehorende aromatherapie van de Rode Cedar geur in combinatie met de krachtige en mooie kleur, of dat u de voorkeur geeft aan een geurloze houtsoort met een subtiele kleur, als dit het geval is, dan is de voor de hand liggende keuze voor u Basswood.

U zult veel tijd doorbrengen in uw gezondheidsoase, uw infrarood sauna zal een integraal onderdeel worden van uw huis en dagelijks leven, kies het hout dat het beste aan uw behoeften voldoet.

Rode Cedar of Basswood zorgen voor een veilige en transformerende structuur om de helende stralen van infrarood licht te bevatten.

Geniet van uw reis en beperk uw houtkeuze om de ervaring die u hebt met uw infrarood sauna te optimaliseren.

Info: infraroodsauna houtsoorten | luchtreiniger therapy Air


houtsoorten
houtsoorten, soorten hout infrarood sauna’s

Info: infraroodsauna houtsoorten


[toc]