Infrarood Sauna Cabine Kopen Bij X-Trend

Infrarood sauna cabine

Bent u op zoek naar een infrarood sauna cabine? Maak kennis met de kwaliteitsvolle infrarood sauna’s van X-trend. Ontdek ons gamma en modellen en vraag onze prijzen met advies aan:

infraroodcabines prijzen en modellen - Infrarood Sauna Cabine

Stap 1 van 2

Infrarood Sauna Cabine
Infrarood Sauna Cabine

Infrarood Sauna Cabine van X-Trend

Infrarood Sauna Cabines gebruiken infrarood warmte elementen om licht te verspreiden, welke een volle warmte afgeeft. Dit wordt geabsorbeerd door het lichaam en warmt het door middel van conductie en convectie van de verwarmde lucht in de sauna cabine op.

Het gebruik van een sauna stamt af van de oude Romeinse en Griekse beschavingen, deze geavanceerde en oude culturen hadden een natuurlijk bad van mineraalwater en sauna’s om een algemene goede gezondheidstoestand te bevorderen. Vandaag de dag is er een reeks verschillende sauna’s om uit te kiezen om hetzelfde gevoel te creëren als in die oude tijden.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Infrarood Sauna Cabines zijn behoorlijk in trek, omdat ze hebben bewezen een goede bron te zijn om het lichaam te stimuleren infectieziektes aan te pakken door een koortsachtige staat na te bootsen en elke slechte bacterie uit te roeien. De verhoogde lichaamstemperatuur zorgt voor uitroeiing of vermenigvuldiging van de besmetting. Dit concept stamt af van een natuurlijke koorts waar het lichaam zich in bevindt als men ziek is. Een natuurlijke koorts geeft de tijd aan het lichaam om infecties te bestrijden zoals een streven om weer op een normale lichaamstemperatuur te komen.


Infrarood Sauna Cabine
Infrarood Sauna Cabine

Infrarood Sauna Cabines – De genezende weg

Veel patiënten met spierpijn, chronische artritis en personen die zichzelf graag willen ontgiften zijn regelmatige sauna gebruikers.

Standaard infrarood sauna cabines gebruiken een combinatie van verwarmde lucht en infrarood verwarming, afhankelijk van het ontwerp voor warmteontwikkeling. Bij gebruik van gehele lichaamsverwarming wordt de diepste lichaamstemperatuur langzaam opgedreven vanaf het begin. De toegepaste warmte wordt progressief toegepast vanaf het midden van de bovenliggende spieren, weefsels, botten en gewrichten tot aan een verandering van bloedsomloop. Het lichaam word dus volledig verwarmd. Dit bevorderd de stofwisseling in het lichaam en verbeterd de bloedcirculatie. Daarbij gaat het lichaam zweten om te huid vrij te maken van oneffenheden. Het bevorderd de toestand bij spierziekten en verstoringen van het metabolisme.

Infrarood Hitte Cabine

Het speciale van een infrarood cabine is dat de gebruikers de warmte absorberen via infrarood straling, of gerelateerde manieren zoals verwarmde wanden met infrarood folie. Temperaturen zijn gemoduleerd tussen de 40 graden Celsius tot 45 graden Celsius. Verder zijn er opties om de infraroodtechniek toe te voegen aan een standaard sauna (de Infrarood Sauna Cabine) om te genieten van de fijne infrarood warmte welke beide therapeutisch en niet schadelijk zijn.

Infrarood straling heeft een lagere golflengte dan ultraviolet- en röntgenstraling. Deze zijn schadelijk voor het lichaam als er zich een te lange blootstelling voordoet. De infraroodstraling penetreert de huid een paar millimeter, daarbij verhoogd het de lichaamstemperatuur langzaam. De ultraviolet en röntgenstraling penetreren de huid dieper en zorgen ervoor dat men bruin word en verschillende huidziektes kan ontwikkelen.

De infrarood sauna cabine verwarmd het lichaam langzaam op en helpt het lichaam te ontgiften, de stofwisseling te bevorderen (met daarbij een gewichtsafname in een 30-minuten sessie) en helpt het lichaam gezond te houden door het vermenigvuldigen van witte bloedcel activiteit. De zachte warmte die over de gebruiker stroomt is kalmerend en comfortabel, en helpt de spieren te ontspannen.