Infrarood sauna cabine

Infrarood sauna cabine

Bent u op zoek naar een infrarood sauna cabine? Maak kennis met de kwaliteitsvolle infrarood sauna cabines van X-trend. Ontdek ons gamma en modellen en vraag onze prijzen met advies aan:

infraroodcabines prijzen en modellen - infrarood sauna cabine

Stap 1 van 2

infrarood sauna cabine
infrarood sauna cabine

Infraroodverwarming betekenis?

Infraroodverwarming is een nieuwe en geavanceerde vorm van straling, geïnspireerd op dezelfde stralingsmethode als de zon.

Infraroodverwarming gebeurt door infrarood stralen die, door de lucht, door het menselijke lichaam geabsorbeerd worden.

Deze stralen dringen diep door tot in het lichaam en creëren een natuurlijke en verzachtende warmte, die gespannen spieren ontspant en hardnekkige cellulitis en lichaamsvet verwijdert.

Hoe wordt infrarood straling geproduceerd?

Infrarood straling wordt geproduceerd door infrarood panelen, die sterke straling afgeven, onzichtbaar voor het oog, maar met talrijke voordelen.

Deze stralingspanelen zijn zo ontworpen dat zij infraroodverwarming genereren zonder veel stroom te gebruiken en zonder gebruik van water of andere vloeistoffen.

De infrarood golven reizen door de lucht, maar hebben geen effect op de omringende lucht en verhogen daarmee niet de luchttemperatuur.

De stralen hebben direct effect op het lichaam, waar ze een gevoel van warmte geven zonder verstikkend warme of droge lucht te geven.


infrarood sauna cabine
infrarood sauna cabine

Waar vind je Infrarood golven?

Zonlicht is een combinatie van verschillende lichtsoorten.

Sommige van deze lichtsoorten zijn zichtbaar, zoals de regenboogkleuren, anderen zijn onzichtbaar.

Onzichtbare lichten bestaan uit ultraviolet of infrarood straling.

Ultraviolet stralen zijn schadelijk voor de gezondheid; als iemand blootgesteld wordt aan de zon, hebben de ultraviolet stralen een negatieve invloed.

Dat is waarom we een zonnebrand gebruiken als we naar buiten gaan.

Infrarood stralen daarentegen, die ook deel zijn van de straling van de zon, zijn juist goed voor de gezondheid en hebben talloze voordelen.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Is Infraroodverwarming veilig?

Hoewel infraroodverwarming door de meeste mensen gezien wordt als de snelste, meest effectieve manier van verwarmen, zijn er nog steeds mensen die hun bedenkingen hebben als het gaat om infraroodverwarming en infraroodstraling.

Veel mensen, zelfs met alle wetenschappelijke vooruitgang en nieuwe technologie, verkiezen de conventionele en traditionele manieren van verwarmen.

Zij prefereren stoom, open haarden en zonnewarmte boven alles wat ze als kunstmatige technologie zien.

Sommige mensen accepteren wel verwarming van radiatoren en kachels, maar vinden infraroodverwarming, ondanks dat het volkomen veilig en kostenbesparend is, onacceptabel.

Zij geloven nog steeds dat infrarood straling schadelijk is voor het menselijk lichaam en gevaarlijk is voor de gezondheid.

Dit idee is volkomen onjuist.

Infrarood verwarmen is juist veilig, omdat het op dezelfde manier verwarmt als de zon.

De zon bevat infrarood stralen die de bron zijn voor warmte en hitte.

Wetenschappelijk onderzoek heeft bovendien uitgewezen dat deze infraroodstralen aanwezig zijn in alles om ons heen.

Alle dingen geven warmte af in de vorm van infraroodstraling.

Hierdoor is infraroodstraling de meest natuurlijke warmtebron.

De opvatting die veel mensen vandaag de dag hebben over infraroodverwarming is dus incorrect.

Het is volkomen onlogisch als mensen verkondigen, dat infraroodverwarming onnatuurlijk en schadelijk zou zijn.

Het is de meest natuurlijke en veiligste vorm van verwarming.


infrarood sauna cabine
infrarood sauna cabine

Infrarood Sauna Cabines

Infrarood sauna cabines kunnen een heel nuttige installatie zijn in uw huis.

Bent u moe na een lange dag of voelt u zich gestresst, ga dan lekker relaxen in de infrarood cabine en laat uw zorgen wegebben.

infrarood sauna cabines geven u zachte warmte die de bloedcirculatie en het functioneren van het immuunsysteem stimuleert terwijl het ook nog de pijn en de stress bestrijdt.

Dus laten we eens even kijken wat een infrarood cabine is en naar sommige van zijn kenmerken, zodat we de verwarming en de manier waarop ze werken beter begrijpen.

Wat is een infrarood sauna cabine?

Een infrarood sauna cabine , zoals het soms ook wordt genoemd, is a cabine die gewoonlijk van hout wordt gemaakt en die overall in uw huis kan worden geplaatst.

Het is bedoeld om te baden en de bader zit rechtop in de afgesloten cabine en absorbeert de warmte die door infrarood straling is gegenereerd middels componenten zoals infrarood folies die gebruikt worden voor wandverwarming.

De temperatuur in een infrarood cabine ligt gewoonlijk ergens tussen de 40 tot 45 graden Celsius.

Kenmerken van infrarood sauna cabines

Warmt snel op

infrarood sauna cabines hebben nauwelijks opwarmtijd nodig en kunnen binnen enkele minuten nadat de infrarood-uitzenders aangezet zijn, klaar zijn voor gebruik.

Dit betekent ook minder kosten voor elektriciteit en werking als er een infrarood sauna cabine wordt gebruikt.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Lichaamshouding

In infrarood warmte cabines, is achterover leunen of liggen niet aan te raden omdat dat kan leiden tot een onregelmatige verwarming van het lichaam en misschien wel tot een onprettig gevoel als het lichaam te dicht bij de uitzender is geplaatst.

Voor de beste resultaten zit u rechtop, zodat uw lichaam to alle warmte gelijkmatig kan absorberen.

Bovendien, als er meer dan een bader in de cabine is, kan er iemand voor de radiator zitten en de warmtestroom naar de andere bader blokkeren; daarom is het raadzaam om de cabine maar door een persoon te laten gebruiken.

De technologie

Technologie heeft geleid tot een revolutie in infrarood sauna cabines, die nu ingebouwde controletoetsen hebben voor temperatuur, licht en geluidscontrole.

U kunt verschillende types gekleurde lampen in de cabine installeren om de sfeer te verbeteren en het een nog betere relax ervaring te maken.

Installaties en afmeting

Een infrarood cabine is gewoonlijk vierkant of rechthoekig van vorm, waardoor een gelijkmatige verdeling van de warmte door de gehele cabine mogelijk wordt gemaakt.

infrarood sauna cabines zijn bijna nooit groot omdat ze zijn bedoeld voor een enkele bader.

Bovendien hebben infrarood sauna cabines nu ruimte om televisie, luidsprekers en iPad of radio voor muziek te installeren; dus u kunt tegelijkertijd relaxen en geëntertaind worden.

Concluderend, infrarood sauna cabines zijn economisch en gemakkelijk om te plaatsen en met hun geweldige voordelen voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid, worden zij meer en meer een noodzakelijkheid in een modern huishouden.

Doe eerst nog wat meer onderzoek naar de verschillende kenmerken die ze hebben, voordat u een infrarood cabine voor uw huis aanschaft en kies iets dat u uitdaagt in termen van installaties en design.

Houdt ook de afmeting van de beschikbare ruimte in gedachten en verzeker u er van dat de infrarood cabine die u kiest, veilige straling afgeeft.


infrarood sauna cabine
infrarood sauna cabine

Wat u moet weten over een Infrarood Sauna Cabine

Sauna cabines zijn de moderne versie van de conventionele sauna’s waarbij stoom gebruikt wordt om het menselijk lichaam op te warmen en te doen zweten.

De nieuwe cabines bevatten nu infrarood energie, wat een stuk effectiever is en minder energie gebruikt om hetzelfde doel te bereiken.

Een sauna cabine is een uitstekende manier om te ont- stressen en om de bloedsomloop te doen versnellen, waardoor het zowel gezond als ontspannend is.

Verschillende mogelijkheden?

Een sauna cabine kan geschaft worden met verschillende verwarmingsmogelijkheden naar gelang uw wensen.

U kunt kiezen voor een ceramische verwarmer, die grote ruimtes in korte periodes verwarmt of voor een koolstof verwarmer die niet heel handig zijn voor grote ruimtes, maar wel de beste optie is voor een eenpersoons cabine.

Er bestaan ook cabines met een traditionele verwarming, die erg effectief zijn, maar veel energie verbruiken waardoor dit een kostbare optie is.

Wat zijn Elektromagnetische Velden?

Waarom zijn elektromagnetische velde belangrijk?

Elektromagnetische velden zijn een vorm van energie die afgegeven worden door infrarood verwarmingen.

Deze zijn, bij langdurig gebruik, schadelijk voor het menselijk lichaam, waardoor de meeste fabrikanten nu verwarmingen proberen te vinden die een minimale elektromagnetische afstoot hebben.

EMF kan een aantal schadelijke gevolgen hebben voor de gezondheid zoals kanker, geheugenverlies, depressies, hoofdpijn en nog veel meer.

Wanneer u dus uw keuze probeert te maken voor een verwarming, let dan altijd op het EMF afstoot niveau van de verwarming die u wilt aanschaffen.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Het Beste Materiaal voor uw infrarood sauna cabine?

Sauna cabines worden meestal gemaakt van een zachte houtsoort omdat dit vaak het best tegen hitte bestendig is.

Dit hout is vaak cederhout en hier zijn een aantal goede redenen om voor deze houtsoort te kiezen:

• Het behoort tot de houtsoorten die het langst tegen hitte kunnen.

Het barst niet onder de druk van constant veranderende temperaturen en heeft van zichzelf het vermogen zich te wapenen tegen fungi en bacteriën.

• Er zijn verschillende tinten van dit hout mogelijk, variërend van heel donker naar een meer neutrale kleur, waardoor u keuzemogelijkheden heeft.

• Door het hout te schuren komt er weer leven in, waarbij kleine gebruikssporen door overmatig vocht helemaal verdwijnen.

• Cederhout staat bekend om zijn hele zachte geur.

Een toegevoegde beleving voor de gebruiker van de cabine.


infrarood sauna cabine
infrarood sauna cabine

 

Waarom U moet kiezen voor een infrarood sauna cabine van X-trend

Een infrarood saunacabine heeft hightech verwarmingselementen die goed onderhouden en goed geïnstalleerd moeten worden.

Is dit niet het geval, dan zijn er mogelijke schadelijke gevolgen voor de gezondheid.

Sauna cabines worden regelmatig gebruikt, dus wanneer u op zoek bent naar een leverancier, kies er dan één die al een tijdje op de markt actief is en die garant staat voor hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Hier volgen een paar redenen waarom u beter voor een gerenommeerd merk kiest:

• Gerenommeerde bedrijven hebben hele goede garantievoorwaarden, waardoor een defect product direct in behandeling wordt genomen.

• Grotere bedrijven hebben altijd customer service afdelingen die uw vragen kunnen beantwoorden en uw problemen proberen op te lossen.

Hierdoor heeft de consument meer zekerheid, wat met een aanschaf zo groot als deze niet onbelangrijk is.

• Installatie en onderhoud vallen onder de verantwoording van het bedrijf en de klant hoeft geen extra geld uit te geven voor een installateur omdat deze in dienst is van het bedrijf.

Het is uiterst belangrijk dat u weet wat u precies nodig heeft voordat u naar de winkel gaat om uw product aan te schaffen.

Voorzie u zelf van genoeg informatie zodat u uzelf en de verkoper veel tijd bespaart, waardoor de aanschaf voor iedereen een aangename ervaring wordt.


infrarood sauna cabine
infrarood sauna cabine

Infrarood sauna cabine van X-trend

Wat is een sauna?

Een sauna is een plaats die ontworpen is voor het reinigen en verfrissen van het lichaam met gebruikmaking van stoombad of met andere moderne methodes van warmte zoals infrarood straling

Er zijn twee types sauna’s: nat conventioneel en droog infrarood sauna’s.

Infrarood sauna cabine

Infrarood sauna’s of droge sauna’s gebruiken geen water of stoom zoals conventionele sauna’s.

Maar de infrarood heaters produceren straling die de huid penetreert en de oppervlakte van het lichaam opwarmt zonder de lucht te verwarmen of vocht te produceren.

Infrarood sauna’s zijn weldadig voor mensen die niet tegen veel vochtigheid kunnen door huidaandoeningen of wanneer ze zich zwak of ziek voelen als er een hoge vochtigheidsgraad is.

Waarom een infrarood sauna cabine gebruiken?

Meer en meer werkers in de gezondheidszorg en doctoren geven toe dat er voordelen zijn bij het gebruik van infrarood sauna’s.

De diepe penetratie en de warmte die daardoor overgebracht worden, veroorzaken vasodilatatie of ontspanning van de bloedvaten, waardoor de bloedstroom naar de spieren, gewrichten en de huid verbeterd wordt en wat resulteert in een bijna directe vermindering van de pijn en van arthritis.

Niet alleen leidt het tot minder pijn zonder ook maar enige medicatie, het heeft ook geen bijeffecten.

Iemand kan zo gemakkelijk stress, spanning en angst verminderen met deze ontspanningstherapie.

Sauna’s zijn door de eeuwen heen gebruikt, maar onlangs is het gebruik toegenomen wegens het massale bewustzijn over hun voordelen.

Er zijn sauna-centra in veel landen, met de optie van gemengde geslachten, alleen vrouwen, naakt, een enkel geslacht en andere types, afhankelijk van de landsgebruiken.

Echter, infrarood sauna’s zijn nu ook beschikbaar in de veilige, comfortabele omgeving van het eigen huis.

Deze gemakkelijk te plaatsen en handelbare sauna’s zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en met verschillende zitmogelijkheden, verschillende kleuren en andere te wijzigen details.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Infrarood sauna cabine forum

Veel infrarood sauna cabine forums wijden uit over de voordelen van deze sauna’s.

Als gevolg van hun vele voordelen die de gebruikers waarnemen en hun gebruik bij Detox Programma’s, is het veel gemakkelijker voor mensen om infrarood sauna’s in hun eigen huis te hebben, dan om naar een kliniek of andere plaatsen te reizen.

Near infrarood sauna cabines dringen dieper door in de huid, veroorzaken zo meer detoxificatie en functioneren bij elke temperatuur (zelfs als het buiten sneeuwt).

Omdat infrarood bestaat uit straling van het lagere eind van het Electromagnetische Spectrum, zijn ze minder intens en hun golflengte ligt maar iets onder dat van zichtbaar licht.

De hogere golflengte straling, zoals röntgen- of gammastraling of magnetrons, zijn gevaarlijk als ze worden toegepast zonder toezicht.

Ondanks dat er veel sauna’s beschikbaar zijn op de markt, is het belangrijk om een product van een hogere kwaliteit te kiezen, waarvan de samengestelde delen geen chemicaliën bevatten (zoals houtlijm).

Aangezien infrarood sauna’s droge sauna’s zijn, is er geen gebruik of verspilling van water om stoom te produceren.

In vergelijking met de traditionele sauna’s waar de hoge vochtigheid het lichaam voor 97% water laat uitzweten en slechts 3% afvalstoffen, produceert infrarood helemaal geen vocht en daarom kan het lichaam tot wel 20% afval uitzweten.

Daarom zijn infrarood sauna’s een betere methode van detoxificatie en worden zij aangeraden door doctoren bij chronische pijn, voor de algehele gezondheid en zelfs bij het chronisch vermoeidheidssyndroom.


infrarood sauna cabine
infrarood sauna cabine

Infrarood sauna cabine: een verlenging van uw levensjaren.

Er bestaat niets beter dan een lange hete sauna tegen de stress en angst.

En als de sauna waar wij over spreken bestaat uit fysieke vooruitgang van een goede gezondheid, het ontgiften van het bloed, verlichting bij huidziektes en pijn, binnen handbereik, wie zou er dan nog nee zeggen tegen deze hemelse optie.

Infrarood cabines zijn infrarood sauna’s beschikbaar voor binnengebruik, en voor mensen die geloven in een goede investering voor uw gezondheid.

Veel geld besparen op heen en weer reizen, onnodige instituut-kosten, en simpelweg het gemak zal er voor zorgen dat de moderne infrarood cabine uw beste vriend word.

Het geeft niet meer dat u geen tijd heeft om naar een zonnestudio te gaan of dat het weer u niet mee zit, met een infrarood sauna cabine in huis heeft u altijd het heft in handen.

Deze makkelijk te handelen, makkelijk in elkaar te zetten en gebruiksvriendelijke cabines zijn ontworpen om energie te besparen en een ultieme ervaring te beleven op sauna gebied.

Door rekening te houden met ruimtelijkheid is het mogelijk om de cabine te gebruiken tot 5 personen, maar is ook een cabine voor persoonlijk gebruik niet onmogelijk.

Door de benodigde ruimte van 1 vierkante meter is het makkelijk de cabine te plaatsen in een kleine ruimte.

Doordat de cabine met hout is afgewerkt, past de uitstraling perfect bij het interieur.

Infrarood cabines zullen een nieuwe wereld in sauna ervaring voor de gebruiker openen, met een gezonder en positieve kijk op het leven.

Een infrarood sauna is toegevoegd aan de lijst van moderne technieken om de levenswaardigheid, of beter gezegd een “levensverlenger”, door zijn directe effect op het cardiologisch systeem, nieren, huid, metabolisme en lever.

Een infrarood cabine heeft verwarmingselementen die geplaatst zijn op strategische plekken zodat de warmte voor de gebruikers op een egale en gelijke manier toegediend wordt.

Deze warmte penetreert de huid en bereikt de bloedvaten, om voor meer bloedtoevoer naar de spieren, pezen, gewrichten en verbindingen te zorgen zodat pijn bij artritis gelijk verdwijnt, chemicaliën worden weggespoeld en de stofwisseling van het lichaam bevorderd.

Het resultaat is zichtbaar in de vorm van een gezondere mooiere huid, een slanker figuur en een rustiger persoonlijkheid.


infrarood sauna cabine
infrarood sauna cabine

De infrarood sauna cabines zijn uitgerust met:

Comfortabele bankjes: gemaakt van een perfect, splintervrij hout dat makkelijk de temperatuursverandering aan kan en ook nog lekker zit

– Isolatie: om een minimaal warmteverlies te bevorderen en energiezuinig te werken

Digitale knoppen: om temperatuur en tijd te regelen naar uw eigen wensen

Royaal licht: voor lezen, zitten of zelfs lichttherapie

Luidsprekers: voor radio of mp3

Infrarood cabines zijn perfect voor mensen die geen hoge concentraties luchtvochtigheid kunnen verdragen door een gezondheidsreden of willen relaxen in hun eigen woning.

De straling van de infrarood zorgt voor een zachte, langzame en efficiënte warmte op het lichaam, en zorgt daarnaast voor een ontgifting van het lichaam.

Ook gebruiken en verspillen deze droge sauna’s geen water.

Ze kunnen makkelijk worden ingeplugd in een normale wandcontactdoos en duwen daarnaast de stress uit uw leven.

De cabines worden ook gebruikt voor patiënten die aan het herstellen zijn van de bijeffecten van chemotherapie, met groot succes.

De modern infrarood cabine is de nieuwe thuistherapie voor een gebalanceerd en gezonder leven en het antwoord voor het bereiken van gezondheidsdoelen.


infrarood sauna cabine
infrarood sauna cabine

Infrarood sauna cabine

Infrarood Sauna Cabines gebruiken infrarood warmte elementen om licht te verspreiden, welke een volle warmte afgeeft.

Dit wordt geabsorbeerd door het lichaam en warmt het door middel van conductie en convectie van de verwarmde lucht in de sauna cabine op.

Het gebruik van een sauna stamt af van de oude Romeinse en Griekse beschavingen, deze geavanceerde en oude culturen hadden een natuurlijk bad van mineraalwater en sauna’s om een algemene goede gezondheidstoestand te bevorderen.

Vandaag de dag is er een reeks verschillende sauna’s om uit te kiezen om hetzelfde gevoel te creëren als in die oude tijden.

Infrarood Sauna Cabines zijn behoorlijk in trek, omdat ze hebben bewezen een goede bron te zijn om het lichaam te stimuleren infectieziektes aan te pakken door een koortsachtige staat na te bootsen en elke slechte bacterie uit te roeien.

De verhoogde lichaamstemperatuur zorgt voor uitroeiing of vermenigvuldiging van de besmetting.

Dit concept stamt af van een natuurlijke koorts waar het lichaam zich in bevindt als men ziek is.

Een natuurlijke koorts geeft de tijd aan het lichaam om infecties te bestrijden zoals een streven om weer op een normale lichaamstemperatuur te komen.

Infrarood Sauna Cabines

Veel patiënten met spierpijn, chronische artritis en personen die zichzelf graag willen ontgiften zijn regelmatige sauna gebruikers.

Standaard infrarood sauna cabines gebruiken een combinatie van verwarmde lucht en infrarood verwarming, afhankelijk van het ontwerp voor warmteontwikkeling.

Bij gebruik van gehele lichaamsverwarming wordt de diepste lichaamstemperatuur langzaam opgedreven vanaf het begin.

De toegepaste warmte wordt progressief toegepast vanaf het midden van de bovenliggende spieren, weefsels, botten en gewrichten tot aan een verandering van bloedsomloop.

Het lichaam word dus volledig verwarmd.

Dit bevorderd de stofwisseling in het lichaam en verbeterd de bloedcirculatie.

Daarbij gaat het lichaam zweten om te huid vrij te maken van oneffenheden.

Het bevorderd de toestand bij spierziekten en verstoringen van het metabolisme.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Infrarood Hitte Cabine

Het speciale van een infrarood cabine is dat de gebruikers de warmte absorberen via infrarood straling, of gerelateerde manieren zoals verwarmde wanden met infrarood folie.

Temperaturen zijn gemoduleerd tussen de 40 graden Celsius tot 45 graden Celsius.

Verder zijn er opties om de infraroodtechniek toe te voegen aan een standaard sauna (de Infrarood Sauna Cabine) om te genieten van de fijne infrarood warmte welke beide therapeutisch en niet schadelijk zijn.

Infrarood straling heeft een lagere golflengte dan ultraviolet- en röntgenstraling.

Deze zijn schadelijk voor het lichaam als er zich een te lange blootstelling voordoet.

De infraroodstraling penetreert de huid een paar millimeter, daarbij verhoogd het de lichaamstemperatuur langzaam.

De ultraviolet en röntgenstraling penetreren de huid dieper en zorgen ervoor dat men bruin word en verschillende huidziektes kan ontwikkelen.

De infrarood sauna cabine verwarmd het lichaam langzaam op en helpt het lichaam te ontgiften, de stofwisseling te bevorderen (met daarbij een gewichtsafname in een 30-minuten sessie) en helpt het lichaam gezond te houden door het vermenigvuldigen van witte bloedcel activiteit.

De zachte warmte die over de gebruiker stroomt is kalmerend en comfortabel, en helpt de spieren te ontspannen.


[toc]