Infrarood lampen: informatie

Infrarood lampen voor infrarood cabine

Bent u op zoek naar een infraroodcabine met infrarood lampen? Maak kennis met de kwaliteitsvolle infrarood sauna’s van X-trend. Ontdek ons gamma en modellen en vraag onze prijzen met advies aan:

infraroodcabines prijzen en modellen

Stap 1 van 2

InfraroodcabinesInfraroodcabine met infrarood lampen
Infraroodcabine met infrarood lampen

Infrarood Lampen: voordelen

Infrarood Lampen zijn een van de veiligste manieren van natuurlijke genezing. Het aantal ziektes en medische problemen nemen toe en daarom zoeken mensen naar betere manieren om hun lichaam te genezen. Intensieve medische behandelingen zijn weliswaar effectief, maar ze vragen veel tijd en kunnen alleen toegepast worden nadat er over de kwaal een diagnose is gesteld. Infrarood Lampen kunnen echter gebruikt worden wanneer u dat maar wenst. Er zijn geen beperkingen en omdat deze lampen kosteneffectief zijn, kan iedereen ze zich veroorloven. Ze zijn gemakkelijk in het gebruik en u hoeft niet naar een kuuroord of een beauty salon te gaan.

Hier volgen enkele voordelen van infrarood lampen die u moet kennen.


PRIJZEN van een Infraroodcabine >

 

infraroodcabine infrarood sauna prijs
infrarood lampen

Ontgifting | infrarood sauna

Dit is waarschijnlijk een van de belangrijkste voordelen van Infrarood Lampen. Door zweten herstelt het lichaam zichzelf; het scheidt zo slechte enzymen uit en daarom is het heel belangrijk dat we regelmatig zweten. Dit kan wel een probleem zijn voor mensen die in koude streken leven waar het zomerseizoen slechts kort duurt. De lamp zal direct warmte geven op die delen van het lichaam die het het hardst nodig hebben en het geneest dus van binnen naar buiten.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Afvallen | infraroodcabine

Iedereen heeft een hekel aan oefeningen doen en een dieet alleen is simpelweg niet voldoende om u te helpen om gewicht te verliezen. Toch willen we er allemaal goed uitzien, ongeacht ons geslacht en dit is precies wat infrarood lampen doen. Met behulp van deze lampen kunnen we ons ongewenste gewicht verliezen. Sauna’s kunnen u helpen om tenminste zeshonderd calorieën per dag te verliezen, maar de infrarood lampen hebben een nog geconcentreerdere werking. De warmte van de lamp kan op de plaatsen gericht worden waar u gewicht wil verliezen en daar zal het zijn werk doen. Maar het is wel belangrijk dat u met uw dokter spreekt voor u de lamp gaat gebruiken.

Relaxen | X-Trend

Een sauna nemen is soms een heel gedoe, maar infrarood lampen zijn dat niet. Het is een manier om te ontspannen. Uw pijnlijke en gespannen spieren zullen door het gebruik van Infrarood Lampen tot rust komen. De stralen van de lamp zijn teder, zacht en therapeutisch.

Tenslotte: infrarood lampen kunnen pijn bestrijden. De warmte van de lamp dringt diep door en penetreert tot op uw gewrichten, spieren en weefsels. infrarood lampen zijn een van de beste manieren om pijn te bestrijden, maar ook ziektes zoals ischias en fibromyalgie. De meeste hedendaagse therapeuten gebruiken ook zulke infrarood lampen bij hun pijnbestrijding sessies. Maar als u ze thuis wil gaan gebruiken, is het beter dat u eerst advies inwint bij uw dokter. Bij overdaad of incorrect gebruik kunnen deze lampen uw huid beschadigen. Daarom moet u de lamp voor gezondheidsredenen gebruiken zoals uw therapeut voorschrijft.

Tip: Koop een anti kalk apparaat voor uw woning.


Infraroodsauna met infrarood lampen: prijs

Een infraroodsauna is betaalbaar

Als je een liefhebber bent van sauna’s en graag wil besparen op de sportschool maar schrikt van de hoge prijzen van de sauna pakketten: maak je niet langer druk.

Infraroodsauna’s zijn betaalbaar en voor de aanschaf van een speciaal voor jou op maat gemaakte sauna volstaat het om te weten hoe de prijs van het sauna pakket door de verschillende onderdelen wordt bepaald.

Hier volgen wat factoren die bepalend zijn voor de totale aanschafprijs van een infraroodsauna.


infrarood lampen
infrarood lampen

Ontwerp

De pakketprijzen van een infraroodsauna worden mede bepaald door het ontwerp.

Er zijn veel aantrekkelijke modellen infraroodsauna’s beschikbaar met daarin een ruime keuze aan verschillende deuren, gebruikte materialen zoals hout of keramiek, en andere stijlelementen die allemaal bijdragen tot een bepaalde ambiance.

Het type sauna is ook nog afhankelijk van de gewenste grootte van de cabine en de gekozen opties in de cabine.

Omdat al deze factoren de eindprijs van de infraroodsauna bepalen, is het belangrijk om voor je aanschaf te overwegen wat voor jou belangrijk is.

Opties

Hoe meer opties je kiest voor in je infraroodcabine, hoe hoger de prijs van je infraroodsauna zal zijn.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de inbouw van een geluidsinstallatie, radio of televisie.

Daarnaast kun je er voor kiezen om gekleurd licht te nemen, waardoor de sfeer en ambiance verhoogd wordt.

Ook andere opties voor het plafond, bijvoorbeeld de toevoeging van chromo therapie, zijn van invloed op de uiteindelijke prijs.

Gebruikskosten

Er zijn geen bijzondere kosten gemoeid met het gebruik van een infraroodsauna.

Je hebt alleen een stopcontact nodig voor de infraroodlamp om een infraroodsauna te laten werken.

De gebruikskosten nemen uiteraard wel een beetje toe als je ook geluidsinstallaties of een televisie inbouwt.

Maar zelfs dan is de investering in een infraroodsauna altijd een goede keuze, wetende dat de kosten ruimschoots op zullen wegen tegen de vele voordelen die je zult genieten.

Bezorgkosten

Je moet de bezorgkosten van je infraroodsauna zien als onderdeel van de totale prijs.

Saunacabines zijn grote objecten om te vervoeren en daarom zullen de meeste bedrijven geld in rekening brengen voor de aflevering in plaats van ze gratis te bezorgen.

Voordat je tot aanschaf over gaat, is het daarom verstandig om eerste te informeren naar de bezorg methode en de kosten daarvan.

Accessoires

De werkelijke ervaring van een infraroodsauna ontstaat pas als je je cabine uitrust met accessoires zoals loofah sponzen, hoofdsteunen, rugleuningen en diverse sauna geuren.

Denk er dus aan om ze mee te nemen in de berekening van de eindprijs van de sauna.

Als je rekening met al deze factoren houdt bij de keuze van je infraroodsauna, zul je ongelooflijk veel
aanbiedingen vinden met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Het helpt heel erg om je vooraf goed te verdiepen in de verschillende types en modellen infraroodsauna’s die er te koop zijn.

Bepaal voor jezelf welke onderdelen je niet werkelijk nodig hebt, zoals een extra raam of ingebouwde lampen die weinig toevoegen aan je sauna beleving.

Uiteindelijk ben je zelf degene die de hoogte van de prijs van je infraroodsauna bepaalt door al je keuzes en voorkeuren.


Infrarood saunainfrarood lampen sauna
infrarood lampen sauna

Een infraroodsauna met infrarood lampen

Wat is een infraroodsauna? Heb je ooit overwogen om er een te gebruiken?

Denk er eens over na, waarom zou je liever een infraroodsauna gebruiken dan een traditionele sauna?

Bij een traditionele sauna hoort een rond bad waarbij heet water vanuit verschillende gaten in de zijkanten van het bad spuit.

Je hebt er vast wel eens een keer gebruik van gemaakt of er een gezien in een sportschool of op TV.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Wanneer heb je een infraroodsauna nodig?

Als je traditionele sauna’s gebruikte maar je vaak na afloop nog even vermoeid en uitgeput voelde, is het misschien tijd voor een infraroodsauna.

Wanneer heb je een infraroodsauna nodig?

Uitgebreid en wereldwijd onderzoek wijst uit dat infraroodsauna’s verschillende voordelen bieden boven de traditionele sauna’s.

De meeste mensen ervaren het succes van een sauna op basis van het gevoel dat ze overhouden na het gebruik ervan.

Zij vergeten dan vaak dat sauna’s volgens verschillende methodes werken en dat je de gezondheidsvoordelen binnen die context moet vergelijken.


Voordelen van een Infraroodcabine
Voordelen van een Infraroodcabine

Voordelen van het Gebruik van een Infraroodsauna

• Het Ontspant

Je realiseert je het vast niet, maar ontspanning is misschien wel de beste remedie tegen een vermoeid en uitgeput lichaam.

Iedereen heeft zo af en toe een korte uitvlucht nodig om even te ontspannen.

Wat is dan een betere optie dan een infraroodsauna?

Onderzoek wijst uit dat als een lichaam gestresst is, er grote hoeveelheden cortisol wordt aangemaakt.

Cortisol is een hormoon dat de bloeddruk doet toenemen.

• Het Verlicht de Pijn

Verschillende klinische onderzoeken hebben aangetoond dat patiënten met rug-, nek- en spierklachten directe verlichting van pijn ervaren tijdens de therapie waarin gebruik wordt gemaakt van infraroodsauna’s.

Warmte die afkomstig is van infraroodlampen zorgt voor een vaatverwijding waardoor de bloedstroom bevorderd wordt.

Infraroodsauna’s kunnen goed helpen bij ouderdomsklachten zoals rugpijn, vastzittende spieren, algehele stijfheid en hevige hoofdpijnen.

• Het Reguleert de Bloedstroom

De warmte van de infraroodlampen is rechtstreeks gericht op het lichaam waardoor het helpt de bloedstroom te reguleren.

Het heeft hetzelfde effect als een inspannende lichaamstraining.

Het wel of niet gebruiken van een infraroodsauna hangt dus af van de vraag of je liever een paar uur ontspannen wilt zitten of urenlang ingespannen wilt trainen.

De keuze is aan jou. Kies ook voor een infraroodcabine.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


• Het Helpt af te Vallen

Drastisch minder eten, veel tijd stoppen in vermoeiende train-sessies en gekweld worden door een constant gevoel van honger zijn verschrikkelijke manieren om af te vallen.

Waarom zou je niet iets milders kiezen waarbij je meteen je spanningen kwijt kunt raken?

Infraroodsauna’s zijn er op gericht om het lichaam op te warmen waardoor de zweetproductie omhoog gaat en je meer gaat zweten dan in traditionele sauna’s of tijdens je oefeningen.

Er is een vuistregel die zegt dat hoe meer je zweet, hoe meer calorieën je verbrandt.

Al deze punten zijn stuk voor stuk goede argumenten om een infraroodsauna te gebruiken.

Waar wacht je nog op?

Informeer nu!

[toc]