Hoe kom je van cellulitis af met een infrarood sauna ? X-Trend ®

Als je je zorgen maakt over je cellulitis, kun je overwegen te investeren in een infrarood sauna.

Infrarood sauna’s gebruiken infrarood licht om in de huid door te dringen, wat kan helpen vetcellen af te breken en de verschijning van cellulitis te verminderen. Bovendien kunnen infrarood sauna’s ook helpen om de bloedsomloop en de collageenproductie te bevorderen, die beide het uiterlijk van de huid kunnen helpen verbeteren.

Als je dus een manier zoekt om je uiterlijk te verbeteren en je cellulitis te verminderen, kan een infrarood sauna de investering waard zijn.

Voor meer informatie over prijzen, neem contact op met X-Trend.


De beste infraroodcabine kopen voor cellulitis? Ontdek de mooie infrarood sauna’s van X-Trend in België.

Vraag snel & vrijblijvend onze infraroodcabine prijzen met advies aan:

infraroodcabine: Hoe kom je van cellulitis af met een infrarood sauna

Stap 1 van 2

Hoe kom je van cellulitis af met een infrarood sauna

Cellulitis en infrarood sauna’s

Als je zoals de meeste mensen bent, heb je waarschijnlijk cellulitis waar je vanaf wilt. Cellulitis is de gerimpelde, bobbelige huid die op je dijen, billen en buik verschijnt. Het is niet schadelijk, maar het kan ontsierend zijn en je een zelfbewust gevoel geven. Veel mensen gebruiken infrarood sauna’s om van hun cellulitis af te komen.

Infrarood sauna’s gebruiken hitte om vetcellen af te breken en de bloedsomloop te verbeteren. Dit kan helpen de verschijning van cellulitis te verminderen. Bovendien kan de infrarood sauna je algehele gezondheid verbeteren. Het kan helpen stress te verminderen, ontspanning te bevorderen, de slaapkwaliteit te verbeteren en je energieniveau op te krikken.

Als je geïnteresseerd bent in de aanschaf van een infrarood sauna om cellulitis te bestrijden, zijn er een paar dingen die je moet overwegen.

 1. Zorg dat je een gerenommeerd merk kiest. Er zijn veel inferieure infrarood sauna’s op de markt, dus het is belangrijk je onderzoek te doen voor je er een koopt.
 2. Denk aan je budget. Infrarood sauna’s kunnen duur zijn, maar er zijn modellen in verschillende prijsklassen.
 3. Bedenk hoe groot je de infrarood sauna wilt hebben. Sommige modellen zijn vrij groot, terwijl andere compact genoeg zijn om in een kleine kamer te passen.
 4. Lees de beoordelingen van andere klanten voor je tot aankoop besluit. Zo krijg je een beter idee van wat je van de verschillende modellen infrarood sauna’s kunt verwachten.

Het meest voorkomende probleem dat mensen hebben als ze van cellulitis af proberen te komen is dat ze niet weten hoe ze een infrarood sauna goed moeten gebruiken. Als je de sauna niet goed gebruikt, krijg je niet de resultaten die je wilt.

Hier zijn een paar tips over hoe je een infrarood sauna kunt gebruiken om van cellulitis af te komen.

 • Begin met een lagere warmtestand en verhoog dan geleidelijk. Zo voorkom je dat je het te warm krijgt en je ongemakkelijk voelt.
 • Blijf telkens 10-15 minuten in de sauna. Langere saunabezoeken zijn niet nodig en kunnen zelfs averechts werken.
 • Drink veel water voor en na de sauna. Dit helpt om gifstoffen weg te spoelen en je gehydrateerd te houden.
 • Vermijd cafeïne en alcohol voor je naar de sauna gaat. Deze stoffen kunnen je uitdrogen en het moeilijker maken de gewenste resultaten te bereiken.
 • Wees geduldig. Het kan een paar weken of maanden duren voor je een verschil merkt in de verschijning van je cellulitis.

Het kan moeilijk zijn om gemotiveerd te blijven als je probeert af te vallen. Je denkt misschien dat je alles goed doet, maar de weegschaal wil maar niet wijken. Je bent misschien geneigd het op te geven en je neer te leggen bij een leven lang overgewicht of obesitas.

Maar geef het nog niet op! Er zijn veel strategieën die je kunnen helpen gewicht te verliezen en het er voorgoed af te houden. In dit artikel stellen we je voor aan enkele van de beste tips om gewicht te verliezen en het eraf te houden.

cellulitis en huid infraroodcabine
infraroodcabine prijs belgie cellulitis en huid infraroodcabine

Wat is cellulitis?

Cellulitis is de ongelijkmatige, bobbelige huid die op de dijen, billen en buik verschijnt. Hoewel het niet schadelijk is, kan het ontsierend zijn en het zelfvertrouwen aantasten. Veel mensen gebruiken infrarood sauna’s om van hun cellulitis af te komen.

Wat zijn de oorzaken van cellulitis?

Er zijn veel oorzaken van cellulitis, waaronder genetische factoren, hormonen, levensstijl en dieet.

Sommige van deze oorzaken heb je niet in de hand, maar er zijn ook dingen die je kunt doen om de verschijning van cellulitis te verminderen.

Hier zijn een paar tips:

 1. Blijf gehydrateerd. Veel water drinken helpt bij het wegspoelen van gifstoffen en houdt je huid gezond.
 2. Eet een gezonde voeding. Een rijke voeding draagt bij tot een gezonde huid en vermindert de kans op het krijgen van cellulitis.
 3. Doe regelmatig aan lichaamsbeweging. Lichaamsbeweging helpt de bloedsomloop te verbeteren en bevordert gewichtsverlies, die beide de verschijning van cellulitis kunnen verminderen.
 4. Gebruik een topische behandeling. Er zijn veel uitwendige behandelingen die kunnen helpen de verschijning van cellulitis te verminderen.
 5. Probeer een infrarood sauna. Infrarood sauna’s gebruiken hitte om vetcellen af te breken en de bloedsomloop te verbeteren, wat de verschijning van cellulitis kan helpen verminderen.
cellulitis infraroodcabine

Wat zijn de voordelen van een infrarood sauna tegen cellulitis?

Een infrarood sauna heeft veel voordelen tegen cellulitis, waaronder:

1. Verbeterde bloedsomloop

De warmte van de infrarood sauna bevordert de bloedsomloop, wat het verschijnen van cellulitis kan helpen verminderen.

2. Vermindering van vetcellen

De hitte van de infrarood sauna helpt vetcellen af te breken, wat ook kan helpen de verschijning van cellulitis te verminderen.

3. Verbeterde gezondheid van de huid

De infrarood sauna kan de gezondheid van je huid helpen verbeteren, waardoor cellulitis minder zichtbaar wordt.

Wat moet je doen voor en na de infrarood sauna om cellulitis te bestrijden?

Er zijn een paar dingen die je moet doen voor en na het nemen van een infrarood sauna om cellulitis te helpen bestrijden:

 • Drink veel water. Het is belangrijk om voor en na je infrarood sauna veel vocht te drinken, want de hitte kan uitdroging veroorzaken.
 • Gebruik een vochtinbrengende crème. Als je voor en na de infrarood sauna een vochtinbrengende crème aanbrengt, blijft je huid gehydrateerd en ziet ze er beter uit.
 • Draag loszittende kleding. Loszittende kleding helpt voorkomen dat je huid geïrriteerd raakt door de hitte.
 • Vermijd het gebruik van etherische oliën. Het gebruik van etherische oliën in de infrarood sauna kan huidirritatie veroorzaken.
 • Overdrijf het niet. Het is belangrijk langzaam te beginnen met de infrarood sauna en naar je lichaam te luisteren. Als je je duizelig of licht in je hoofd voelt, stop dan met de sauna en drink veel water.
infraroodcabine prijs belgie

Helpt een infrarood sauna tegen cellulitis?

Cellulitis is een veel voorkomende huidaandoening die kuiltjes of bobbels op de huid veroorzaakt. Het komt het meest voor op de dijen, heupen en billen. De oorzaak van cellulitis is nog niet helemaal duidelijk, maar men denkt dat het veroorzaakt wordt door een combinatie van factoren, waaronder genetica, hormonen, voeding en levensstijl.

Er zijn een aantal behandelingsmogelijkheden voor cellulitis, waaronder lasertherapie, radiofrequentie therapie en massage. Een andere behandelingsmogelijkheid die de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen is de infrarood sauna om cellulitis te bestrijden.

Infrarood sauna’s gebruiken warmte om de bloedsomloop te verbeteren en ontstekingen te verminderen. Dit kan de verschijning van cellulitis helpen verbeteren en de algehele gezondheid en het welzijn bevorderen. Sommige mensen vinden ook dat infrarood sauna’s hen helpen afvallen en stress verminderen.

Wat veroorzaakt cellulitis?

De precieze oorzaak van cellulitis is niet bekend, maar men denkt dat het een combinatie van factoren is. Daartoe behoren genetica, hormonen, voeding en levensstijl.

Cellulitis komt meer voor bij vrouwen dan bij mannen. Dit kan komen doordat vrouwen meer vetcellen en minder collageen in hun huid hebben dan mannen. Vetcellen geven onze huid haar volheid en molligheid. Maar als deze vetcellen groter worden, kunnen ze door de collageenvezels in onze huid heen duwen, waardoor de kuiltjes van cellulitis ontstaan.

Ook hormonen spelen een rol bij het ontstaan van cellulitis. Oestrogeen en insuline zijn twee hormonen die in verband gebracht worden met cellulitis. Oestrogeen houdt vetcellen in leven en insuline helpt vet in deze cellen op te slaan. Als deze hormonen uit balans zijn, kan dat leiden tot de vorming van cellulitis.

Men denkt ook dat dieet en levensstijl bijdragen tot het ontstaan van cellulitis. Een dieet met veel vet en suiker kan de vergroting van vetcellen veroorzaken. Een zittende levensstijl kan ook tot cellulitis leiden omdat de bloedcirculatie en lymfedrainage erdoor verminderen.

De voordelen van een infrarood sauna tegen cellulitis

Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van een infrarood sauna tegen cellulitis. De warmte van de infrarood sauna kan de bloedsomloop verbeteren en ontstekingen verminderen. Dit kan de verschijning van cellulitis helpen verminderen en de algehele gezondheid en het welzijn bevorderen.

Sommige mensen merken ook dat de infrarood sauna hen helpt gewicht te verliezen. De hitte van de sauna doet je zweten, wat kan helpen om gifstoffen en water uit het lichaam te verwijderen. De infrarood sauna kan ook helpen je stofwisseling te stimuleren, wat tot gewichtsverlies kan leiden.

Behalve dat infrarood sauna’s helpen tegen cellulitis, bieden ze nog andere gezondheidsvoordelen. Ze kunnen helpen de bloedsomloop te verbeteren, het stressniveau te verlagen, pijn te verlichten en ontspanning te bevorderen.

Een kopersgids voor infrarood sauna’s om cellulitis te bestrijden

Als je een infrarood sauna wilt kopen om cellulitis te bestrijden, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste is het belangrijk een sauna te kiezen die infrarode verwarmingselementen gebruikt. Deze dringen het meest effectief in de huid en helpen cellulitis te verminderen.

Het is ook belangrijk dat je een sauna kiest die de juiste maat voor je heeft. Als je langer bent of een stevig postuur hebt, heb je een grotere sauna nodig. Als je kleiner bent of een slanker postuur hebt, heb je een kleinere sauna nodig. Tenslotte is het belangrijk rekening te houden met de prijs van de sauna.


cellulitis infraroodcabine
X-Trend infraroodcabines

Hoe gebruik je een infrarood sauna tegen cellulitis

Cellulitis is een veel voorkomend probleem waar veel vrouwen mee worstelen. Het wordt veroorzaakt doordat vetcellen tegen het bindweefsel onder de huid drukken, waardoor kuiltjes of bobbels ontstaan. Hoewel er geen genezing voor cellulitis bestaat, zijn er wel een paar dingen die je kunt doen om het verschijnen ervan te verminderen. Een ervan is het bezoeken van een infrarood sauna.

Een infrarood sauna gebruikt infrarode straling om het lichaam van binnenuit te verwarmen. Dit bevordert de bloedsomloop en ontgift het lichaam. Het breekt ook vetcellen af, wat de verschijning van cellulitis kan verminderen. Bovendien kan de infrarood sauna de elasticiteit van de huid helpen verbeteren, waardoor ze er gladder uitziet.

Het is echter belangrijk te weten dat infrarood sauna’s ook enkele bijwerkingen kunnen hebben. Ze kunnen bijvoorbeeld leiden tot uitdroging. Daarom is het belangrijk om veel vocht te drinken voor en na het nemen van een sauna. Ze kunnen ook de lichaamstemperatuur verhogen. Daarom moeten mensen met hartproblemen of zwangere vrouwen hun arts raadplegen alvorens ze te gebruiken.

Hoe gebruik je een infrarood sauna

Om cellulitis te bestrijden:

 1. Drink veel vocht vóór en na de infrarood sauna om uitdroging te voorkomen.
 2. Begin op een lagere stand en verhoog geleidelijk de temperatuur om je lichaam de gelegenheid te geven zich aan te passen.
 3. Gebruik de sauna niet langer dan 30 minuten achter elkaar om oververhitting te voorkomen.
 4. Praat met je arts voordat je een infrarood sauna gebruikt als je een medische aandoening hebt of zwanger bent.
 5. Spoel je na de sauna af met koel water om je lichaamstemperatuur te verlagen.
 6. Herhaal 3-4 keer per week voor het beste resultaat.

Wat zijn de voordelen van een infrarood sauna?

 • het kan de bloedsomloop helpen verbeteren en het lichaam helpen ontgiften.
 • het kan vetcellen helpen afbreken, wat de verschijning van cellulitis kan verminderen.
 • kan de elasticiteit van de huid helpen verbeteren, waardoor de huid er gladder uitziet.

Hoe kies je de juiste infrarood sauna voor jou

 • Let op de grootte van de sauna. Als je van plan bent hem regelmatig te gebruiken, kies je best een grotere sauna, zodat je je comfortabel kunt bewegen.
 • Denk na over welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn. Sommige infrarood sauna’s worden geleverd met muziekspelers, planken en andere voorzieningen die je saunabeleving aangenamer kunnen maken.
 • Denk aan de prijs. Infrarood sauna’s hebben een specifieke prijs (vooral kwaliteitsvolle infrarood sauna’s), dus kies er een die bij je budget past.
 • 4. Lees recensies van andere consumenten om te ontdekken welke sauna’s het populairst zijn en goed beoordeeld worden.

Cellulitis kan een frustrerend probleem zijn, maar er zijn dingen die je kunt doen om de verschijning ervan te verminderen. Een daarvan is het gebruik van een infrarood sauna. Infrarood sauna’s kunnen de bloedsomloop bevorderen, het lichaam ontgiften, vetcellen afbreken en de elasticiteit van de huid verbeteren. Zorg er wel voor dat je voor en na je saunabeurt voldoende vloeistoffen drinkt.

infraroodcabine prijs belgie

De voordelen van een infrarood sauna tegen cellulitis

De voordelen van het gebruik van een infrarood sauna om cellulitis te bestrijden zijn talrijk. Ten eerste helpt de hitte van de sauna vetcellen af te breken, wat het verschijnen van cellulitis kan helpen verminderen. Bovendien verbetert de infrarode straling de bloedsomloop, wat ook kan helpen cellulitis te verminderen. Tenslotte kan een infrarood sauna ook ontspannend en stress verlagend werken, wat ook kan helpen om de verschijning van cellulitis te verminderen.

Verbetering van de bloedsomloop

De infrarode straling die een infrarood sauna uitzendt, verbetert de bloedsomloop. De verbeterde circulatie brengt zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen, wat de verschijning van cellulitis kan helpen verminderen. De verbeterde bloedsomloop kan ook helpen om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen, wat op zijn beurt de verschijning van cellulitis vermindert.

Verminderen van stress

Een ander voordeel van de infrarood sauna is dat hij stress kan helpen verminderen. Stress kan bijdragen tot het ontstaan van cellulitis. Dus vermindering van stress kan cellulitis helpen voorkomen of het verschijnen ervan verminderen. Bovendien kan ontspanning in de infrarood sauna helpen het stressniveau te verlagen.

Breekt vetcellen af

De hitte die een infrarood sauna afgeeft helpt vetcellen af te breken. Dit kan ertoe leiden dat cellulitis minder opvallend wordt. Bovendien kunnen door het afbreken van vetcellen ook gifstoffen vrijkomen die in de vetcellen zijn opgeslagen, wat ook helpt om de verschijning van cellulitis te verminderen.

Ontspannende ervaring

Tenslotte kan een infrarood sauna ook een ontspannende ervaring zijn. Dit kan helpen om het stressniveau te verlagen, dat kan bijdragen tot de ontwikkeling van cellulitis. Bovendien kan ontspannen in een infrarood sauna de bloedsomloop helpen verbeteren en de verschijning van cellulitis verminderen.


Gezondheidsvoordelen van een infrarood sauna
cellulitis infraroodcabines – X-Trend adviseert

Waar koop je een infrarood sauna die helpt tegen cellulitis: X-Trend in België

Wil je een infrarood sauna kopen die helpt tegen cellulitis? Dan is X-Trend in België de juiste plaats voor jou. Het is bewezen dat onze infrarood sauna’s tot de meest effectieve op de markt behoren als het gaat om het bestrijden van cellulitis. Bovendien zijn onze sauna’s gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen, zodat je er jarenlang van kunt genieten.

Infrarood sauna’s die helpen tegen cellulitis

X-trend is een bedrijf in infrarood sauna’s van hoge kwaliteit, gevestigd in België. We zijn al meer dan 20 jaar in bedrijf en onze sauna’s behoren tot de meest effectieve op de markt als het gaat om cellulitis bestrijden.

Onze sauna’s zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen om je jarenlang plezier en voldoening te geven. We bieden ook een ruime keuze aan modellen, zodat je de perfecte sauna voor jouw behoeften kunt vinden.

Als je een infrarood sauna zoekt om je cellulitis te helpen verminderen, dan is X-trend de plek voor jou.

Een koopgids voor wie een infrarood sauna wil kopen om cellulitis te verminderen

Als je een infrarood sauna koopt, zijn er een paar dingen waar je op moet letten om er zeker van te zijn dat je het meeste uit je aankoop haalt.

Ten eerste moet je er zeker van zijn dat de sauna groot genoeg is om je comfortabel te kunnen bewegen. Je moet er ook op letten dat de sauna een goede garantie heeft voor het geval er iets mis gaat.

Het is ook belangrijk een infrarood sauna te kopen die een lage EMF (elektromagnetisch veld) straling gebruikt. Van deze soort straling is bekend dat ze schadelijk is voor het menselijk lichaam, dus moet je ervoor zorgen dat je je er niet te veel aan blootstelt.

Let er ten slotte op dat je een infrarood sauna koopt van een gerenommeerd bedrijf. Er zijn veel bedrijven die beweren sauna’s van hoge kwaliteit te verkopen, maar ze maken niet allemaal waar wat ze beloven. Doe je onderzoek en lees recensies voor je een sauna koopt.

Als je deze tips volgt, ben je er zeker van dat je een infrarood sauna vindt die aan je behoeften voldoet en je helpt cellulitis te verminderen.

X-Trend is een gerenommeerd bedrijf voor infrarood sauna’s, dat een ruime keuze aan modellen biedt. We gebruiken alleen lage niveaus van EMF straling in onze sauna’s, dus je kunt er zeker van zijn dat je je niet blootstelt aan schadelijke straling.

Onze sauna’s zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een goede garantie, zodat je er zeker van kunt zijn dat je aankoop jarenlang meegaat.

Als je een infrarood sauna zoekt om je cellulitis te helpen verminderen, ben je bij X-trend aan het juiste adres.

Conclusie

Cellulitis is een veel voorkomend probleem waar veel mensen mee worstelen. Gelukkig zijn er manieren om de verschijning van cellulitis te verminderen, zoals met een infrarood sauna. X-Trend is een eersteklas bedrijf dat infrarood sauna’s aanbiedt met lage EMF straling en gemaakt van hoogwaardige materialen. Als je een infrarood sauna zoekt die het verschijnen van cellulitis vermindert, ben je bij X-Trend aan het juiste adres.


Uitschuifbare infraroodcabines van X-Trend


FAQs over het gebruik van een infrarood sauna om cellulitis te bestrijden

Is het mogelijk om van cellulitis af te komen met een infrarood sauna?

Ja, het is mogelijk om van cellulitis af te komen met een infrarood sauna. Er zijn echter een paar dingen die je in gedachten moet houden. Ten eerste moet je er zeker van zijn dat de sauna die je gebruikt krachtig genoeg is. Ten tweede moet je de sauna regelmatig gebruiken – minstens een of twee keer per week – wil hij effectief zijn. En drink tenslotte veel water voor en na je saunabeurt, want dat helpt je lichaam om gifstoffen weg te spoelen.

Wat zijn de voordelen van een infrarood sauna tegen cellulitis?

Een infrarood sauna heeft verschillende voordelen bij de behandeling van cellulitis. Ten eerste kan de infrarood sauna de bloedcirculatie en de lymfedrainage verbeteren, waardoor cellulitis minder zichtbaar wordt. Ten tweede kan de infrarood sauna de collageenproductie bevorderen, wat ook kan helpen om de verschijning van cellulitis te verminderen. Tenslotte kan de infrarood sauna helpen het lichaam te ontgiften, wat ook het verschijnen van cellulitis kan helpen verminderen.

Wat zijn de neveneffecten van een infrarood sauna voor cellulitis?

Er zijn een paar mogelijke bijwerkingen van het gebruik van een infrarood sauna voor cellulitis. Ten eerste kun je last krijgen van huidirritatie als je een gevoelige huid hebt. Ten tweede kun je je door de hitte duizelig of licht in je hoofd voelen. Tenslotte kun je uitgedroogd raken als je niet genoeg water drinkt voor en na je saunabeurt.

Koopadvies voor wie een infrarood sauna wil kopen om cellulitis te bestrijden

Als je geïnteresseerd bent in de aanschaf van een infrarood sauna om cellulitis te bestrijden, zijn er een paar dingen die je moet overwegen. Ten eerste moet je er zeker van zijn dat de sauna die je overweegt krachtig genoeg is. Ten tweede moet je er zeker van zijn dat de sauna gemakkelijk te gebruiken is. En tenslotte moet je er zeker van zijn dat de sauna comfortabel is en alle functies heeft die je wilt.

Kan rood licht therapie cellulitis verminderen?

Rode lichttherapie kan helpen cellulitis te verminderen door de bloedsomloop en lymfedrainage te verbeteren. Bovendien kan rode lichttherapie de collageenproductie bevorderen, wat ook kan helpen de verschijning van cellulitis te verminderen.

Werken infrarood sauna’s?

Ja, infrarood sauna’s werken. Bedenk wel dat je de sauna regelmatig moet gebruiken – minstens een of twee keer per week – wil hij werken. Je moet ook veel water drinken voor en na je saunabeurt, want dit helpt je lichaam om gifstoffen weg te spoelen.

Kan de infrarood sauna de huid strakker maken?

De infrarood sauna kan helpen om de huid strakker te maken door de collageenproductie te stimuleren. Bovendien kunnen infrarood sauna’s de bloedsomloop en de lymfedrainage verbeteren, wat ook kan leiden tot een stevigere, gladdere huid.

Hoe vaak moet je een infrarood sauna tegen cellulitis gebruiken?

Voor het beste resultaat moet je de infrarood sauna voor cellulitis minstens een of twee keer per week gebruiken. Zorg er ook voor dat je veel water drinkt voor en na je saunabeurt, want dat helpt je lichaam de gifstoffen weg te spoelen.

Hoe lang moet je in een infrarood sauna tegen cellulitis blijven?

De meeste deskundigen bevelen aan dat je per sessie 15-20 minuten in de infrarood sauna blijft.

Wat is de beste infrarood sauna voor cellulitis?

Er zijn een paar dingen waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van de beste infrarood cabine tegen cellulitis. Ten eerste moet je er zeker van zijn dat de sauna die je overweegt krachtig genoeg is. Ten tweede moet je er zeker van zijn dat de sauna gemakkelijk te gebruiken is. En tenslotte moet je er zeker van zijn dat de sauna comfortabel is en alle functies heeft die je wilt.

Moet je douchen na de infrarood sauna?

Je hoeft niet per se te douchen na een infrarood sauna, maar veel mensen vinden het wel goed. Als je toch besluit te douchen, zorg er dan voor dat je koel of lauw water gebruikt, want heet water kan de effecten van de infrarood sauna teniet doen.


cellulitis aanpakken met infrarood sauna

infraroodcabine prijs belgie