De Infrarood Cabine van X-Trend: Prijzen, Merken en Modellen

De infrarood cabine

Bent u op zoek naar een infraroodcabine? Maak kennis met de kwaliteitsvolle infrarood sauna’s van X-trend. Ontdek ons gamma en modellen en vraag onze prijzen met advies aan:

infraroodcabines prijzen en modellen - de infraroodcabine

Stap 1 van 2

de infrarood cabine
de infrarood cabine

De Infrarood Cabine van X-Trend

Er bestaat niets beter dan een lange hete sauna tegen de stress en angst.

Als de sauna waar wij over spreken bestaat uit fysieke vooruitgang van een goede gezondheid, het ontgiften van het bloed, verlichting bij huidziektes en pijn, binnen handbereik, wie zou er dan nog nee zeggen tegen deze hemelse optie.

De infrarood cabines zijn infrarood sauna’s beschikbaar voor binnengebruik, en voor mensen die geloven in een goede investering voor uw gezondheid.

Veel geld besparen op heen en weer reizen, onnodige kosten, en simpelweg het gemak zal er voor zorgen dat de moderne infrarood cabine uw beste vriend word.

Het geeft niet meer dat u geen tijd heeft om naar een zonnestudio te gaan of dat het weer niet mee zit, met de infrarood cabine in huis heeft u altijd het heft in handen.


Deze makkelijk te handelen, makkelijk in elkaar te zetten en gebruiksvriendelijke cabines zijn ontworpen om energie te besparen en een ultieme ervaring te beleven op sauna gebied. Door rekening te houden met ruimtelijkheid is het mogelijk om de infrarood cabine te gebruiken tot 5 personen, maar is ook een cabine voor persoonlijk gebruik niet onmogelijk. Door de benodigde ruimte van 1 vierkante meter is het makkelijk de infrarood cabine te plaatsen in een kleine ruimte. Doordat de infrarood cabine met hout is afgewerkt, past de uitstraling perfect bij het interieur.

De infrarood cabines zullen een nieuwe wereld in sauna ervaring voor de gebruiker openen, met een gezonder en positieve kijk op het leven. De infrarood cabine is toegevoegd aan de lijst van moderne technieken om de levenswaardigheid, of beter gezegd een “levensverlenger”, door zijn directe effect op het cardiologisch systeem, nieren, huid, metabolisme en lever. Een infrarood cabine heeft verwarmingselementen die geplaatst zijn op strategische plekken zodat de warmte voor de gebruikers op een egale en gelijke manier toegediend wordt. Deze warmte penetreert de huid en bereikt de bloedvaten, om voor meer bloedtoevoer naar de spieren, pezen, gewrichten en verbindingen te zorgen zodat pijn bij artritis gelijk verdwijnt, chemicaliën worden weggespoeld en de stofwisseling van het lichaam bevorderd.

Het resultaat is zichtbaar in de vorm van een gezondere mooiere huid, een slanker figuur en een rustiger persoonlijkheid.

De X-Trend infrarood cabines zijn uitgerust met:

Comfortabele bankjes: gemaakt van een perfect, splintervrij hout dat makkelijk de temperatuursverandering aan kan en ook nog lekker zit

Isolatie: om een minimaal warmteverlies te bevorderen en energiezuinig te werken

Digitale knoppen: om temperatuur en tijd te regelen naar uw eigen wensen

Royaal licht: voor lezen, zitten of zelfs lichttherapie

Luidsprekers: voor radio of mp3

De infrarood cabines zijn perfect voor mensen die geen hoge concentraties luchtvochtigheid kunnen verdragen door een gezondheidsreden of willen relaxen in hun eigen woning. De straling van de infrarood cabine zorgt voor een zachte, langzame en efficiënte warmte op het lichaam, en zorgt daarnaast voor een ontgifting van het lichaam. Ook gebruiken en verspillen deze droge sauna’s geen water. Ze kunnen makkelijk worden ingeplugd in een normale wandcontactdoos en duwen daarnaast de stress uit uw leven.

De infrarood cabines worden ook gebruikt voor patiënten die aan het herstellen zijn van de bijeffecten van chemotherapie, en dit met groot succes.

De moderne infrarood cabine is de nieuwe thuis therapie voor een gezonder leven en het antwoord voor het bereiken van gezondheidsdoelen.

de infrarood cabine
de infrarood cabine

Verbrand Extra Calorieën met een High-Tech Infrarood cabine

De infrarood cabines zijn de nieuwste trend in de high-tech industrie door zijn talloze voordelen voor mensen in iedere leeftijdscategorie.

Het is wetenschappelijk bewezen dat de infrarood cabines een uitstekende remedie bieden voor diverse chronische aandoeningen, maar ze zijn vooral in het bijzonder effectief bij de hulp in gewichtsafname.

Als u verder leest, kunt u erachter komen hoe dit technologische wonder u kan helpen extra calorieën te verbranden zonder ook maar een vinger uit te steken.

Infrarood cabine

Voordat we verder kunnen gaan, is het goed om te weten hoe de infrarood cabine precies werkt.

Het in de cabine ingebouwde verwarmingssysteem geeft infrarood warmte af, wat overmatige transpiratie tot gevolg heeft, waardoor de bloedsomloop toeneemt.

De infrarood warmte stimuleert de lichaamsspieren, cellen en weefsels om te zweten, waardoor afvalstoffen het lichaam uitgedreven worden.

De cabine geeft onzichtbare infraroodstraling, die diep in het lichaam binnendringt met een zeer sterk ontgiftend effect, dat het herstel en regenererend proces versnelt.

Zodra het transpiratie proces begint en het vocht op het lichaamsoppervlakte verdampt, koelt het lichaam af.

Als gevolg hiervan veranderen een aantal processen in het lichaam om lichaamswarmte af te drijven.

Het hart pompt meer bloed door de bloedvaten, wat dezelfde voordelen oplevert als een stevige work out.

Regelmatig gebruik van de cabine doet de bloeddruk dalen en verbetert de algehele cardiovasculaire gezondheid van de gebruiker, doordat er meer bloed door het lichaam circuleert.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Hoe de infrarood cabine Extra Calories verbrandt

De gebruiker lijkt er ontspannen bij te zitten in de infrarood cabine, maar het lichaam is hard aan het werk, met transpireren, bloed rond pompen en extra vet verbranden.

Volgens onderzoek kan één enkele sessie in de cabine als een gewichtsverlies opleveren van 500 gr.

Het cabine verwarmingssysteem laat u net zoveel gewicht verliezen als tijdens een 40 minuten durende work out- of jogging sessie.

Uw lichaam kan meer dan 900 calorieën verliezen met een gewone cabine therapie (1 gr. zweet verwijdert ongeveer 0.585 calorieën).

Eén therapie sessie kan u helpen 1000 gr. te verliezen, wat gelijk staat aan een work out van 45 minuten of 12 tot 15 km. per dag hardlopen.

Sommige mensen maken zich zorgen dat regelmatig gebruik van een sauna of een cabine uitdroging veroorzaakt.

Dit is ten dele waar, maar de lichaamshydratatie kan weer op peil gebracht worden door water te drinken, zonder daarbij extra calorieën binnen te krijgen.

Kort samengevat kan een infraroodcabine op drie specifieke manieren helpen bij gewichtsafname:

 • Een infrarood warmte therapie verwijdert effectief de afvalstoffen, die verantwoordelijk zijn voor vetopslag (lipophilische afvalstoffen).

Zonder de verwijdering van deze stoffen kan een afvalprogramma nooit compleet succesvol zijn.

Cabine therapie sessies maken het mogelijk de lipophilische stoffen uit te drijven met het zweet.

 • Een sauna of cabine therapie verwijderen de zware metalen uit het lichaam die zorgen voor onevenwichtigheid in de metaboliek (onstabiele spijsvertering en buitensporige gewichtstoename).
 • Eén korte cabine therapie sessie verbrandt tot wel 500 calorieën door het verwijderen van afvalstoffen en zout.

Het water dat u verliest, kunt u makkelijk aanvullen door meer water te consumeren.

Deze nieuwe manier van gewichtsverlies is geschikt voor iedereen die wat extra calorieën wil verbranden, zonder gebruik te hoeven maken van trainingsapparaten of een zwaar dieet.

De infrarood cabines of infrarood sauna’s zijn een betere optie dan chirurgische of andere medische manieren van gewichtsverlies procedures.

Profiteer van dit high-tech wonder en geniet van een gezond en obesitas-vrij leven.


Hoe draagt een infrarood cabine bij aan jouw algehele gezondheid? 

De infrarood cabine heeft de traditionele medische procedures vervangen met een veilige warmtetherapie die gunstig is voor vele chronische ziekten.

De meeste mensen zijn zich niet bewust van de voordelen van het bezit van een systeem voor warmtetherapie en vertrouwen nog steeds op dure medische procedures voor hun gezondheidsproblemen.

Lees verder om te zien hoe de infrarood cabine bijdraagt aan jouw algehele gezondheid.

Verbeterd metabolisme

De sauna therapie maakt een verbeterd metabolisme mogelijk door de weefsels te verwarmen, waardoor het metabolisme versneld wordt.

De overvloed aan cellulaire energie maakt een snelle genezing mogelijk terwijl het de in het lichaam aanwezige virussen en parasieten doodt.

Huidverjonging

Gewoonlijk zijn de huidporiën verstopt als gevolg van extreme reacties van het zenuwstelsel en van emoties zoals boosheid en schuldgevoel.

De reacties van het sympathische zenuwstelsel vernauwen de bloedvaten en trekken het bloed terug uit de huid, waardoor deze inactief wordt.

De sauna therapie activeert het proces van de huidverjonging door de verwijdering van giftige afvalstoffen via de huid te herstellen.

Hyperthermie therapie

De infrarood cabine therapie functioneert als een voortreffelijke hyperthermie therapie, waardoor de lichaamstemperatuur voldoende wordt verhoogd om de bacteriën, virussen, parasieten en schimmels te doden.

De sauna therapie helpt je zonder enig ongemak met sinus-, oog-, oor-, blaas-, darm- en keelinfecties.

Bovendien helpt de infrarood cabine therapie het lichaam om abnormale cellen die tumoren zouden kunnen veroorzaken, te doden.

Verbeterde bloedsomloop

De infrarood cabine therapie stelt je in staat om je te ontspannen terwijl het jouw lichaam herstelt, regenereert en heelt (een voordeel dat niet geleverd wordt door vele medische en traditionele therapieën).

De warmte maakt een makkelijke bloedsomloop mogelijk, die ervoor zorgt dat het lichaam via het zweet gifstoffen en calorieën afgeeft.

Veiligheidstips

Als je enige soort van gezondheidsklachten hebt, is het aan te bevelen om tijdens de sessie een vriend of verzorger bij je te hebben.

Hou de volgende veiligheidstips in gedachten voordat je de infrarood cabine thuis begint te gebruiken.

 • Begin langzaam en vermijd het om de sauna langer dan 20 minuten te gebruiken als het jouw eerste ervaring met warmtetherapie is.
 • Spring niet onmiddellijk na het eten van jouw maaltijden in de therapiekamer.
 • Maak, om betere ontgifting resultaten te verkrijgen, een wandeling van 30-45 minuten voordat je de sauna gebruikt.
 • Zorg ervoor dat je volledig gehydrateerd bent; een gezonde waterinname is cruciaal voor de warmtetherapie.
 • Nadat je de sauna therapie begint te gebruiken, zul je samen met de gifstoffen een hoop water kwijtraken.
 • Je zou voor of na de sauna sessie tenminste 300 milliliter water nodig kunnen hebben.
 • Gedurende de eerste 2-4 sessies zweet je misschien niet veel, maar dit is heel normaal.
 • Gebruik geen verlengde sessies met het doel om overvloedig te zweten.
 • Jouw lichaam zal zich na enkele sessies aan de therapie aanpassen en zal dan zweten zoals dat hoort.
 • Kinderen moeten een sauna niet langer dan 20 minuten gebruiken; kinderen hebben een snellere stofwisseling dan volwassenen.
 • Je kunt enkele genezende reacties ervaren, die er een teken van zijn dat er een genezend proces actief is.

Tot de genezende symptomen behoren mogelijk hoofdpijn, geuren, spierpijn en koorts.

 • Draag dunne kleding of zwemkleding; voor het goed functioneren van de warmtetherapie is een ontblote huid belangrijk.
 • Stel de temperatuur niet hoger in dan 54 graden Celsius.
 • Vermijd het gebruik van oliën of lotions voor de therapie omdat een lotion het zweten belemmert.
 • Neem na de therapie een hete douche en maak je lichaam schoon om de gifstoffen op het oppervlak ervan kwijt te raken.

De infrarood cabine therapie kan je helpen met verschillende soorten van infecties en met lichaamskwalen.

Hou de veiligheidstips in gedachten voordat je de warmtetherapie gebruikt en geniet van een natuurlijk genezingsproces.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Infrarood verwarming is de Perfecte Behandeling voor Pijn en Blessures

Over de hele wereld, bekend vanwege zijn voordelen voor de gezondheid, wordt infrarood verwarming steeds vaker gebruikt als methode om pijn te bestrijden.

Infrarood warmtelampen en -banken zijn alledaagse huishoudapparatuur geworden en worden ook gebruikt bij de behandeling van sportblessures en voor diverse therapeutische toepassingen in medische centra.

Weten hoe infrarood technologie werkt en wat de voordelen zijn voor mensen die spier- of gewrichtspijn hebben, kan goed van pas komen.

Hier volgt de informatie over infrarood, die u misschien kan overhalen zelf een infrarood verwarmingssysteem aan te schaffen voor bij u thuis.

Hoe werkt infrarood verwarming?

Infrarood verwarming verschilt van normale verwarming, doordat het een object direct verwarmt en dus niet de omringende lucht rond dit object.

Conventionele warmte dringt lang niet zo goed door als infrarood of stralingswarmte.

Een infrarood verwarmingssysteem geeft dezelfde hitte als de zon, maar dan zonder schadelijke ultraviolet straling.

Infrarood warmte is ook anders, omdat het niet de warmte direct van de warmte bron overbrengt, maar een meer gelijkmatige verdeling geeft omdat de warmte naar buiten uitstraalt.

Dit betekent dat er geen tweede verspreidingsmethode nodig is om een persoon, een pijngebied of een hele kamer te verwarmen.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Hoe helpt het bij het verlichten van pijn en het genezen van blessures?

Aangezien infrarood verwarmingsmethoden zo gericht en efficiënt zijn, wordt het, vergeleken met conventionele verwarmingsmethoden, steeds vaker gezien als een veel nuttiger methode om pijn te verlichten.

Infrarood warmte sauna’s worden met dit doel gebruikt om spier-, gewrichtspijn en andere weefselverwondingen te behandelen.

De door de infrarood verwarming afgegeven warmte dringt diep door in het lichaam en verzacht de pijnlijke plek.

Het ontspant de spieren rondom de pijnplek en zorgt voor meer bloedsomloop, wat er weer voor zorgt dat de voedingsstoffen die nodig zijn voor het genezingsproces terecht komen in alle delen van het lichaam.

Infrarood verwarming versnelt het herstelproces na een blessure aanzienlijk.

Om deze reden is de behandeling met infrarood verwarming steeds populairder bij sporters en atleten.

De doordringende warmte van de infrarood verwarming helpt bij het verhogen van de bloedsomloop.

Als het door de blessure beschadigde weefsel in aanraking komt met het bloed versnelt het genezingsproces.

De stralende warmte zorgt er tevens voor dat de pijn, in en rondom het beschadigde weefsel, verzacht wordt.

Bovendien worden de gifstoffen sneller afgevoerd doordat het lichaam gaat zweten door de warmte, waarmee de kans op nogmaals geblesseerd raken sterk vermindert.

Het versterkt ook het immuunsysteem, waardoor het voor het lichaam eenvoudiger wordt pijn en blessures te bestrijden.

Met zulke fantastische therapeutische toepassingen is het geen verrassing waarom infrarood verwarming zo populair is geworden.

Niet alleen heeft infrarood warmte de voordelen voor de gezondheid, zoals hierboven beschreven, maar het heeft ook nog tal van andere medische voordelen.

Het is aangetoond dat het kan helpen bij het verlichten van hoofdpijn en spanningen in de spieren en is nog goed voor de huid ook.

Dus, als u er niet al eentje in huis heeft, mist u een hoop.


de infrarood cabine
de infrarood cabine

[toc]