Waarop letten bij aankoop infraroodsauna

Waarop letten bij aankoop infraroodsauna

U wilt graag een infraroodsauna aankopen? Waar moet u op letten bij uw aankoop van een infraroodsauna? Maak kennis met de kwaliteitsvolle infrarood sauna’s van X-trend. Ontdek ons gamma en modellen en vraag onze prijzen met advies aan:

infraroodcabines prijzen en modellen - aankoop infraroodsauna

Stap 1 van 2

aankoop infraroodsauna
aankoop infraroodsauna

 

Waarop letten bij aankoop infraroodsauna

Waarop moet je letten bij het kopen van een infraroodsauna

Aankoop infraroodsauna in het vooruitzicht?

We begrijpen dat de aankoop van een infrarood sauna soms verwarrend kan zijn.

Bij je onderzoek over de aankoop van een infrarood sauna moet je zeker de volgende vragen in overweging nemen:

 • Wat zijn de verschillen tussen infrarood sauna’s en kachels?
 • Wat zijn de voordelen van de verschillende infrarood kachels?
 • Welke houtsoort is het beste?
 • Waarom is een levenslange garantie belangrijk?
 • Waarom is de plaatsing van verwarmers belangrijk – moeten er verwarmers aan de voorwanden en zijwanden staan? – Hoe zit het met vloerverwarmers?
 • Welke kachels produceren gevaarlijke niveaus van EMF (elektromagnetische velden)?
 • Is een lage ELF sauna belangrijk?

Dit zijn maar enkele van de vragen die we de afgelopen 23 jaar gekregen hebben.

We hebben deze infrarood sauna koopgids samengesteld om deze vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kopen van een infrarood sauna.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Wat zoeken in een infraroodsauna

Materialen en bouwkwaliteit

Aankoop infraroodsauna in het vooruitzicht?

Jarenlang domineerden alleen hoogwaardige ver infrarood sauna’s de infrarood saunamarkt.

Het vakmanschap was, voor het grootste deel, zeer hoog.

Gebruikte houtsoorten waren Western Red Canadian Cedar en witte kwaliteitshoutsoorten zoals Basswood, Spruce, en Aspen.

De meeste geproduceerde infraroodverwarmers gebruikten keramiek en metaal, waarbij keramiek de voorkeur kreeg wegens het hogere infraroodrendement en de infrarode opbrengst.

Er waren strenge kwaliteitscontrolenormen voor de gebruikte houtsoorten, lijmen, en elektrische veiligheid.

Naarmate de keuzemogelijkheden via het internet toenamen, bracht de lage kwaliteit van de overzeese fabricage talrijke startende saunabedrijven voort, met weinig of geen inzicht in de therapeutische voordelen van infraroodtherapie.

Ze verkochten een houten kist met verwarmers, en boden goedkope en op hun beurt lage-kwaliteit sauna’s aan op het internet en bij big box stores.

Modellen van deze fabrikanten kunnen gebrekkig zijn in de kwaliteit van materialen, constructie en veiligheid, tot zelfs de basisbedrading toe, inclusief ondermaatse regelaars en verwarmers.

Pas op voor giftige geuren van giftige lijmen die bij de fabricage gebruikt worden of geuren van het hout zelf.

Subparante sauna’s kunnen ook hout hebben dat niet afgewerkt of geschuurd is en ruw aanvoelt als je er met je hand over gaat.


aankoop infraroodsauna
aankoop infraroodsauna

Verwarming plaatsen

Sauna’s met boven het hoofd geplaatste verwarmers zijn niet effectief, want het zijn de infrarode golflengten die direct van de verwarmers afkomen die de voordelen bieden in een infrarood sauna.

Door kachels boven het hoofd te plaatsen verspil je infraroodenergie die beter vooraan in de sauna gebruikt kan worden, of bij de kuiten en de zijkanten van het lichaam.

De ideale infraroodtherapie richt de warmte met de juiste golflengten op je lichaam, dus is het belangrijk dat de kachel op je voorkant, rug en zijkanten gericht is.

Zonder juiste plaatsing van de verwarming krijg je slechts gedeeltelijk profijt.

Zoek laag gehouden kachels om de infrarode warmte op je lichaam gericht te houden en je volledig met infrarode warmte te omgeven.

Er is geen verspilde energie boven je hoofd & je krijgt sneller voordelen door de maximale hoeveelheid infrarode warmte.

Grootte van de sauna

Aankoop infraroodsauna in het vooruitzicht?

Infrarood sauna’s voor thuis of commercieel gebruik kunnen gebouwd worden om plaats te bieden aan 1-6 personen, afhankelijk van het beoogde gebruik:

 • Eenpersoonssauna’s – Vereisen de kleinste ruimte om te installeren en zijn aanpasbaar aan zowel een bedrijfs- als een thuisomgeving.
 • Twee persoonssauna’s – Combineren het optimale evenwicht tussen grootte en comfort en bieden extra ruimte voor individueel gebruik of de mogelijkheid om de sauna samen met een andere persoon te gebruiken.
 •  Driepersoons Sauna’s – Bieden extra ruimte om je uit te strekken en zijn ideaal voor gebruik door meerdere personen, met infrarood warmte die gelijkmatig over de sauna verdeeld wordt.
 • Vier tot vijfpersoons sauna’s – Bieden extra ruimte en maken het mogelijk de banken te verwijderen voor oefeningen of hot yoga.

Veel gestelde vragen

Kostprijs infraroodsauna?

Een hoogwaardige infrarood sauna kan tussen € 3.000 – € 8.000 kosten.

De uiteindelijke kosten hangen af van de grootte (1 persoon, 2 personen, enz.), de gebruikte materialen (vooral de houtsoort), en eventuele extra functies of accessoires zoals chromotherapie lampen, halotherapie apparaten, of bluetooth luidsprekers.

Beste hout voor infraroodsauna?

Western Red Canadian Cedar wordt door velen beschouwd als het beste hout om voor sauna’s te gebruiken.

Andere houtsoorten die gewoonlijk gebruikt worden zijn sparrenhout, lindenhout, en sequoia.

Western Red Canadian Cedar (WRCC) hout wordt vaak gebruikt om de volgende redenen:

 •  Cederhout is een zachte houtsoort die bestand is tegen scheuren en splijten door het opwarmen en afkoelen in de sauna. Geen saunahout gaat langer mee dan cederhout.
 •  Cederhout bevat aromatische oliën die bekend staan om hun helende en reinigende eigenschappen om te helpen ontgiften tijdens je saunabeurt.
 •  Cederhout is van nature schimmelwerend en antibacterieel, dankzij de unieke eigenschappen van cederolie. Dit is vooral belangrijk in de sauna, waar lichamen, vocht en hitte samen de omgeving perfect maken voor schimmels en bacteriën.
 •  Cederhout is een van de mooiste houtsoorten die er zijn, variërend van heel licht honing tot een diepe walnoot tint.
 •  Cederhout ruikt lekker en geeft je een echte sauna ervaring. WRCC wordt beschouwd als niet-aromatisch cederhout en heeft een heel subtiele geur en is bevredigend voor de zintuigen.
 • Cederhout kan binnen in de sauna gemakkelijk geschuurd worden om vlekken door transpiratie te verwijderen en de frisse cedergeur terug te brengen.

Saunagebruikers die erg gevoelig zijn voor geuren (Meervoudige Chemische Sensitiviteiten) kunnen een sauna van wit hout zoals Basswood overwegen. Deze houtsoorten ruiken minder dan WRCC en kunnen comfortabeler zijn voor mensen met MCS.

Verschillen tussen infraroodverwarmers

Verre infrarood kachels

Bij het vergelijken van ver infrarood saunakachels moet je letten op de grootte van de kachel, het materiaal dat de infrarood warmte produceert, de kwaliteit van de warmte, en de oppervlaktetemperatuur van de kachel.

De twee meest gebruikte materialen in ver infrarood kachels zijn keramiek en koolstof:

– Keramiek is een zeer efficiënt, effectief materiaal wanneer het verhit wordt om infrarode warmte te produceren. Keramiek heeft een zeer hoge emmissie, wat betekent dat het veel infrarode warmte produceert. Het nadeel van keramische kachels is dat ze meestal een kortere infrarode golflengte produceren. Kortere infrarode golflengten worden niet zo gemakkelijk door het menselijk lichaam geabsorbeerd, dus zijn ze minder therapeutisch.

– Koolstof infraroodverwarmers produceren over het algemeen een langere infrarode golflengte. Koolstof is erg licht zodat de verwarmers groter kunnen zijn en bij een lagere oppervlaktetemperatuur kunnen werken. Deze lage oppervlaktetemperaturen produceren lange golf infrarood warmte. Langgolvige ver infrarood warmte wordt gemakkelijk door het menselijk lichaam geabsorbeerd en zal meer gewenste welzijnsresultaten opleveren. Het nadeel van carbon verwarmers is dat ze weliswaar hoogwaardige infraroodwarmte produceren, maar niet veel infrarood – ze zijn zwak. In technische termen: ze hebben een lagere emmissie dan keramische kachels.

De meeste bedrijven die carbon kachels gebruiken, rekken hun kachels tot ver in het hoofdgebied en bijna tot aan het plafond in de sauna, in een poging meer warmte in de sauna te krijgen.

Ze doen dit vanwege het lage rendement van hun kachels.

Dit is verspilde infrarode warmte omdat ze alleen de lucht boven je hoofd verwarmt en niet rechtstreeks je lichaam.

Wij geloven ook dat het direct verwarmen van het hoofd niet aan te bevelen is bij infraroodtherapie.

Volledig spectrum infrarood verwarmers

Een volspectrum infrarood verwarming straalt alle drie de infrarode golflengten uit: nabij (IR-A), midden (IR-B), en ver-infrarood (IR-C).

Sommige infrarood sauna’s bieden een combinatie van verwarmers om full-spectrum infrarood warmte te produceren.

De sauna kan een verwarming hebben die ver-infrarood produceert, een die midden-infrarood produceert, en een die nabij-infrarood produceert.

Je ziet ook infrarood sauna’s die LED’s met een laag vermogen (10-40 watt) gebruiken om nabij-infrarood te produceren.

Onze overtuiging is dat LED bijna-infrarood lichttherapie heel effectief is voor plaatselijke infrarood behandelingen, maar het is niet geschikt voor de sauna-omgeving.

Je wilt de LED’s direct op je huid aanbrengen.

De DPL is een mooi voorbeeld van een effectief FDA-goedgekeurd bijna-infrarood handapparaat.

Met LED bijna-infrarood ingebouwd in de wand van de sauna zou je op de bank moeten klimmen om effectieve therapie te krijgen, want de LED’s moeten recht tegen de te behandelen plek aan zitten.

Door alle drie de golflengten aan te bieden zal de infrarode warmte dieper langs de Epidermis en Dermis tot in de Onderhuid doordringen.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Belang lage EMF en lage ELF niveaus?

Lage EMF Infraroodsauna’s

Onze infrarood verwarmers zijn de originele op koolstof gebaseerde infrarood verwarmers met vrijwel geen EMF (Elektromagnetische Velden).

Wij waren pioniers met deze technologie voor gebruik in infrarood sauna’s.

Er wordt steeds meer onderzoek gedaan naar de schadelijke effecten van EMV.

Daarom spendeerde onze R&D afdeling meer dan twee jaar aan het ontwikkelen van zowel gepatenteerde als gepatenteerde methoden om vrijwel al het EMV uit onze verwarmers te verwijderen.

Veel van onze concurrenten hebben nog steeds EMF niveaus die 20 tot 50 keer hoger zijn dan onze infraroodverwarmers.

Met een gemiddeld EMF niveau van minder dan 1milligauss (mg), wanneer het rechtstreeks op het verwarmingstoestel getest wordt, is het ver beneden de aanbeveling van de CDC van maximaal 3mg.

Enkele gezondheidseffecten die met EMV in verband worden gebracht zijn:

 • Geheugenverlies
 •  Depressie
 • Verlies van energie
 • Prikkelbaarheid
 • Onvermogen om zich te concentreren
 • Verzwakt immuunsysteem
 • Chronische vermoeidheid
 • Hoofdpijn

Wij zorgen er altijd voor dat de therapeutische resultaten van uw sauna onze eerste prioriteit zijn.

Gezien het onderzoek en de beschikbare informatie over de schadelijke effecten van EMV, vonden we dat als er een kans was dat hoge niveaus van EMV gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken, we een manier moesten vinden om de niveaus zo laag mogelijk te brengen.

Wij waren de eerste onderneming die dit voor elkaar kreeg met onze ver infrarood verwarmers, en vol-spectrum verwarmers.

Lage ELF infraroodsauna’s

ELF (extreem lage frequentie) wordt ook wel de elektrische velden of vuile elektriciteit genoemd.

Er zijn mensen die erg gevoelig zijn voor ELF en er verschillende reacties op hebben, waaronder slaapstoornissen en onrust.

Alle infrarood sauna’s bevatten onze ELF annuleringstechnologie.

Terwijl EMF in de verwarmer zelf geannuleerd wordt, moeten we veel moeite doen om de ELF uit onze sauna’s te annuleren.

 • We leiden de elektrische draden door metalen buizen.
 • We verdraaien de draden om ELF en EMF op te heffen.
 • We beschermen alle elektronica met folie-afscherming.
 • We carboniseren en aarden het visnet dat onze kachels bedekt om de ELF te aarden en op te heffen.

Verschil infraroodsauna en gewone sauna?

Aankoop infraroodsauna in het vooruitzicht?

Kwaliteit van ontwerp en constructie, gekoppeld aan superieure en vernieuwende verwarmingstechnologie.

We beginnen met hout van de hoogste kwaliteit.

Alle sauna’s worden met de hand gebouwd volgens onze strenge 48 punten Kwaliteitscontrole.

Geen sauna verlaat de fabriek zonder volledig getest en goedgekeurd te zijn door twee niveaus van kwaliteitscontrole.

Met de ETL en CE certificering zijn we er zeker van dat we een product van hoge kwaliteit leveren.

We gebruiken niet-toxische lijm.

Onze sauna’s zijn met de hand geschuurd, de handgrepen en afwerkingen zijn met de hand gemaakt, het tand en groef hout is qua kleur op elkaar afgestemd om er mooi uit te zien en alle Infrarood Sauna modellen zijn ontworpen om je een leven lang weldadig welzijn en ontspanning te geven.

Bijna elke andere infrarood sauna fabrikant gebruikt industriële kachels die aangepast zijn om in een infrarood sauna te worden gebruikt.

Wij zijn niet bereid genoegen te nemen met industriële infrarood kachels, maar vervaardigen onze eigen gepatenteerde infrarood saunakachels in onze fabriek.

We fabriceren onze True Wave combinatie koolstof/keramiek ver infrarood kachels en infrarood kachels met een volledig spectrum (dichtbij, midden, ver).


Koopgids bij aankoop infraroodsauna

Aankoop infraroodsauna in het vooruitzicht?

Breng consequent tijd door in de sauna en je zult een veelheid aan gezondheidsvoordelen ondervinden.

Zowel een infrarood sauna als een traditionele sauna kunnen helpen bij van alles, van het verminderen van stress, het verwijderen van gifstoffen, en het verhogen van je bloedsomloop.

Er zijn echter verschillen in deze soorten sauna’s waarmee je rekening zult willen houden als je een sauna voor thuis kiest.

We willen dat je de juiste beslissing neemt als je een sauna overweegt.

In dit bericht bespreken we de belangrijkste overwegingen die kopers in overweging moeten nemen als ze de aankoop van een sauna overwegen.

Leer hoe je de juiste sauna kiest en je aankoop optimaliseert voor de beste ervaring.

Waarop letten bij aankoop infraroodsauna

Aankoop infraroodsauna?

– Verschil in saunatypes
– Comfortniveau bij nieuwe ervaringen
– Beperkingen van je woning
– Wie zou er bij je komen?
– Binnen- of buitensauna
– Leren over extra mogelijkheden
– Nabijheid van een saunahandel

De gezondheidsvoordelen van een sauna zijn een grote aantrekkingskracht voor veel mensen die een positieve invloed op hun leven willen hebben, maar dit ontsluit een heleboel nieuwe vragen voor kopers om te overwegen.

Dit kan het kiezen van de juiste sauna schijnbaar ingewikkeld maken, want je moet de juiste kiezen voor je woning, levensstijl, en gewenste mate van maatwerk.

We helpen al vele jaren huiseigenaren en saunaliefhebbers en we helpen je graag de juiste beslissing te nemen over de juiste sauna voor jou.

Terwijl je overweegt of je de weg wilt inslaan van het verbeteren van je levenskwaliteit met een sauna, bespreken we de belangrijkste overwegingen die kopers moeten hebben voor ze een aankoop doen.

Ken de voordelen

Top-of-mind voor veel saunakopers zijn de gezondheidsvoordelen.

Het meest directe voordeel van een sauna is misschien wel het meest voor de hand liggende: in een sauna zweet je.

En dat is goed!

Zo is een sauna gunstig voor het wegspoelen van gifstoffen die in je systeem rondcirculeren, door je te helpen efficiënter te zweten.

Dit kan de huidporiën verlichten van ontstekingen en acne door het natuurlijke proces van het lichaam voor het wegspoelen van gifstoffen, chemicaliën en andere irriterende stoffen te stimuleren.

De meest opvallende gezondheidsvoordelen van saunabaden hebben te maken met het verhogen van de circulatie van je bloedbaan.

Dit kan je cardiovasculaire prestaties stimuleren en je helpen meer calorieën te verbranden.

Bovendien is de eenvoudige handeling van het zitten in een sauna-omgeving ook heel nuttig om op natuurlijke wijze stress te verlichten en beter te slapen.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Overweging 1: Hebt u ervaring met (traditionele) sauna

Aankoop infraroodsauna in het vooruitzicht?

Er zijn twee hoofdsoorten sauna’s-traditionele sauna’s en infrarood sauna’s.

Beide saunatypes bieden gebruikers veel vergelijkbare voordelen, waaronder gezondheidsvoordelen en een methode om te ontspannen.

De manier waarop saunabaders deze voordelen bereiken is echter heel verschillend.

Traditionele sauna

Een traditionele sauna wordt ook wel een Finse sauna genoemd.

Als je op zoek bent naar een typische sauna-ervaring waarin je je ontspant in een ruimte met hogere temperaturen, dan is dit de sauna voor jou.

Bij dit type sauna zit je in een met hout beklede ruimte die verwarmd wordt door een elektrische saunakachel gevuld met rotsen.

Als de rotsen verwarmd zijn is het een genot er water over te gieten, waardoor stoom ontstaat.

Je kunt water over de rotsen gieten om de stoomervaring te versterken.

In een traditionele Finse sauna zweet je meer en voel je misschien ook meer warmte dan in een infrarood sauna.

Traditionele sauna’s warmen in feite op tot temperaturen van 150 tot 185 graden Fahrenheit.

Een van de grote voordelen van traditionele sauna’s is dat gebruikers tijdens hun warmtebad de temperatuur en de vochtigheid van de sauna kunnen regelen, terwijl gebruikers van een infrarood sauna alleen de temperatuur kunnen regelen.

Gebruikers kunnen ook regelen hoeveel water er over de rotsen wordt gegooid, en zo de mate van droogte of van vochtigheid beïnvloeden, afhankelijk van je voorkeur.

Ook het toevoegen van water kan een comfortabeler ervaring voor saunabaden scheppen.

We raden aan aromatherapie in het traditionele saunabad te verwerken door tijdens een saunabad etherische oliën met het water te mengen.

Traditionele sauna’s doen er 40-45 minuten over om de gewenste temperatuur voor saunabaden te bereiken, zodat de stenen in de sauna goed opgewarmd zijn.

Sauna baders wordt aangeraden tussen de 10-15 minuten in de sauna door te brengen om de voordelen te maximaliseren, en veel saunaliefhebbers genieten van meerdere rondes.

Sauna baders die een traditionele of infrarood sauna gebruiken moeten er altijd voor zorgen dat ze voor en na het saunagebruik voldoende water drinken om gehydrateerd te blijven.

Infrarood sauna

U overweegt de aankoop infraroodsauna?

Een infrarood sauna heeft een vergelijkbare opzet als een traditionele sauna.

Je zit ook in een ruimte die bekleed is met hout, zoals Canadees Hemlock.

Een van de grootste verschillen van infrarood sauna’s is echter dat deze met hout beklede kamers verwarmd worden met infrarood technologie, en niet met een met stenen beklede kachel.

In een infrarood sauna produceert een infrarode golven om de warmte in de sauna te verschaffen.

In een infrarood sauna kun je de ruimte eerder gebruiken, want het infrarood verwarmt het lichaam direct, in plaats van de ruimte te verwarmen.

De temperaturen zijn niet zo heet als in een traditionele sauna, met een gemiddelde van 49 tot 66 graden Celsius.

Hoewel infrarood sauna’s lagere temperaturen hebben, zullen de gebruikers toch warmte voelen omdat de methode om het lichaam te verwarmen anders is dan bij traditionele sauna’s.

In plaats van de lucht te verwarmen, verwarmt infraroodenergie je lichaam rechtstreeks.

Gebruikers van een infrarood sauna zullen nog steeds overvloedig zweten van de infraroodenergie die in het lichaam doordringt en de lichaamskerntemperatuur verhoogt.

Infrarood sauna baders kunnen beginnen met baden zodra de sauna aangezet is.

Net als bij traditionele sauna’s is de aanbevolen duur in de sauna 10-15 minuten per sessie.

Maar omdat de temperatuur in infrarood sauna’s veel lager is, kiezen gebruikers soms voor langere sessies.


aankoop infraroodsauna
aankoop infraroodsauna

Overweging 2: Zou u een nieuw soort sauna proberen?

Aankoop infraroodsauna in het vizier?

Heb je al eens een traditionele of infrarood sauna ervaren in een sportschool of spa die je bezocht hebt?

Als dat het geval is, heb je misschien een specifieke sauna in gedachten die je overweegt in je huis te installeren.

Als je echter zowel een infrarood sauna als een traditionele sauna nog niet geprobeerd hebt, kun je overwegen een sauna dealer te bezoeken voor een demonstratie of test van een model van beide soorten om te zien aan welke sauna je de voorkeur geeft.

Zo kun je zien welke sauna je de eigenschappen en voordelen biedt die je de best mogelijke ervaring geven.

Overweging 3: Beperkingen aan de afmeting van uw sauna?

Bij de keuze van de plaats voor je sauna wil je nagaan waar het apparaat het beste in je huis of op je terrein zal passen, en ook wie er allemaal met je de ervaring zullen delen.

Door te weten waar je je sauna zult plaatsen, kun je je selectie verfijnen om een sauna te vinden die op de gewenste plaats past en die ook alle eigenschappen heeft die je wenst.

Grootte en plaats van sauna’s

Het vinden van de perfecte plaats voor je sauna kan een strijd zijn als je al krap in de ruimte zit.

Bedenk dat we op maat gemaakte sauna’s kunnen bouwen die gemakkelijk passen onder je trapgat, in een tiny home, en in zowat elke andere ruimte.

Je kunt ook een bestaande kastruimte of knutselhoek renoveren door er een op maat gemaakte sauna te laten installeren.

Als je een wijd open kelder hebt, is dit een perfecte plaats om je eigen persoonlijke spa te creëren.

Voor veel huiseigenaren zijn kelders onderbenutte ruimtes en de perfecte plaats voor een nieuw renovatieproject.

Tijd om de babykamer of de recreatieruimte van je pas afgestudeerde zoon te veranderen in iets dat gunstiger is voor je levensstijl?

Installeer een sauna en begin te profiteren van de gezondheidsvoordelen die regelmatige saunabezoeken je bieden.

Hier installeren we ook sauna’s in een afgewerkte ruimte.

Onze sauna’s zijn verkrijgbaar in een groot aantal standaard maten en uitvoeringen.

Onze sauna’s zijn klaar om met gemak in je huis of gymzaal te worden geïnstalleerd.

Ons assortiment sauna’s omvat modellen die draagbaar zijn en gemakkelijk in je ruimte in elkaar gezet kunnen worden met gemakkelijk te begrijpen instructies zodat je snel, gemakkelijk en waar je maar wilt een luxueuze sauna hebt.

Overweging 4: Hoe groot moet sauna zijn?

Bij de keuze van een sauna moet je rekening houden met het aantal mensen dat de sauna op een bepaald moment zal gebruiken.

Hoop je met leden van je gezin of een partner van de sauna te genieten, dan heeft dat invloed op je saunakeuze, want je zult een sauna willen kiezen met bankruimte voor meer dan één persoon.

Sauna’s zijn er in allerlei maten voor mensen die een sauna willen installeren in een appartement met één slaapkamer tot mensen die een sauna willen installeren waar hun hele gezin van kan genieten.

Als je van plan bent de sauna alleen of met één andere persoon te gebruiken, zoals met een partner, dan is een Low EMR/Low EF infrarood sauna een prima optie om met maximaal twee personen comfortabel van de sauna te genieten.

We bieden zelfs kleinere sauna’s die voor één persoon gebouwd zijn, als je je sauna liever als een persoonlijke ontsnapping gebruikt.

Andere mensen gebruiken sauna’s liever als meer een sociale ervaring of geven er de voorkeur aan ze met een grotere groep te gebruiken, zoals met familieleden of vrienden.

Wij bieden grotere sauna’s aan voor hen die hun sauna liever met anderen gebruiken.

We kunnen zelfs een infrarood sauna of een traditionele sauna op maat maken die bij je levensstijl past.


aankoop infraroodsauna
aankoop infraroodsauna

Overweging 5: Wenst u extra saunafuncties?

Er zijn nog veel meer saunakenmerken die je kunt overwegen voor je een aankoop doet.

Heb je bijvoorbeeld een voorkeur voor het soort deuren voor je sauna? Is er een houtsoort die je verkiest om bij de stijl van je huis te passen?

Sauna kenmerken en accessoires

Bij het kiezen van een sauna is het belangrijk dat je een sauna kiest die bij je levensstijl en stijlvoorkeuren past.

Wij bieden hoogwaardige houtsoorten, waaronder Scandinavisch sparrenhout met Abachi banken & accenten, helder Western Red Cedar, of Canadees Hemlock.

Met deze keuzemogelijkheden hoef je nooit bang te zijn dat je sauna na verloop van tijd zijn kwaliteitsuiterlijk verliest.

Een andere manier waarop we je je sauna laten personaliseren is met verschillende deuropties.

Of je nu een bronskleurig getinte deur zoekt om bij de accenten in je huis te passen, een volledig glazen deur om meer licht op te vangen, of een Canadese Hemlock deur om meer privacy te creëren, er zijn diverse mogelijkheden in allerlei maten om de sauna te creëren die precies lijkt op wat je voor ogen hebt.

Overweging 6: Waar sauna kopen?

Of je nu toe bent aan de aankoop van een sauna voor je binnen- of buitenruimte, infrarood sauna’s zijn de ideale oplossing.

Om het proces van de aankoop van een nieuwe infrarood of traditionele sauna te beginnen, zoek je een dealer in je buurt.

Wij kunnen je helpen de juiste sauna voor je ruimte te vinden die aan al je saunavoorkeuren voldoet.


infraroodcabine prijzen beste infrarood sauna kopen


Wat u moet weten voor de aankoop infraroodsauna

Aankoop infraroodsauna van plan?

De gezondheidsvoordelen van een sauna zijn een grote aantrekkingskracht voor veel mensen die een positieve invloed op hun leven willen hebben, maar dit ontsluit een heleboel nieuwe vragen voor kopers om te overwegen.

Dit kan het kiezen van de juiste sauna schijnbaar ingewikkeld maken, want je moet de juiste kiezen voor je eigendom, levensstijl, en gewenste mate van aanpassing.

We hebben huiseigenaren en saunaliefhebbers geholpen en we helpen je graag de juiste beslissing te nemen over de juiste sauna voor jou.

Terwijl je overweegt of je de weg wilt inslaan van het verbeteren van je levenskwaliteit met een sauna, bespreken we de belangrijkste overwegingen die kopers moeten hebben voor ze een aankoop doen.

Als je in een sauna investeert, is het belangrijk alle verschillende aspecten van een sauna te overwegen om de best mogelijke sauna-ervaring te creëren.

Of je nu kiest voor een traditionele of een infrarood sauna, de beslissing om een sauna in je huis te installeren geeft je een ontsnapping om te ontspannen en tot rust te komen, terwijl je geniet van verschillende gezondheids- en welzijnsvoordelen.

Heb je nog vragen? Aankoop infraroodsauna van plan?

Neem gerust contact met ons op om je te helpen bij het plannen van een nieuwe sauna voor je huis.

[toc]